Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Boeken kaften Home | Profile | Archives | Friends
hoe kaft je je schoolboeken

kaften4/8/2010
In Thuisonderwijs en online scholen, het boeken kaften onderwijzen en leren vindt plaats buiten het traditionele schoolgebouw.

In een groot deel van het vasteland van Europa, de term school meestal van toepassing op het primair onderwijs, met basisscholen die tussen vier en negen jaar, afhankelijk van het land. Het geldt ook voor het secundair onderwijs, met een secundaire scholen vaak verdeeld tussen de gymnasia en scholen voor beroepsonderwijs, die weer afhankelijk van het land en het type school boeken kaften onderwijzen studenten voor tussen de drie en zes jaar. In Duitsland studenten afstuderen aan de Grundschule niet toegestaan om direct de voortgang in een school voor beroepsonderwijs, maar worden geacht over te gaan tot een algemene opleidingsniveau van Duitsland, zoals scholen scholengemeenschap, Hauptschule, Realschule of Gymnasium. Als ze weggaan die school, dat gebeurt meestal op de leeftijd van 15-19 mogen zij overgaan tot een school voor beroepsonderwijs. De term school is zelden gebruikt voor het tertiair onderwijs, met uitzondering van enkele hogere of middelbare scholen (Duits: Hochschule), die hogescholen en universiteiten te beschrijven.
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer