Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Recensies over je favoriete boeken

• 14/10/2012 - Verslaafd aan jou (Sylvia Day)

 

Verslaafd aan jou (Crossfire 1)

Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee, maar hun passie en lust zijn even bedwelmend als gevaarlijk...

Hij was oogverblindend, briljant, grillig en opwindend. Ik had me nog nooit tot iets of iemand zo aangetrokken gevoeld. Ik hunkerde naar zijn aanraking alsof ik aan hem verslaafd was, ook al wist ik dat mijn verdediging daar zwakker van werd. Ik was bezoedeld, beschadigd, maar hij wist zonder enige moeite bij mij de juiste gevoelige snaar te raken. Gideon had zijn eigen demonen. Zijn liefde liet me niet meer los, maar het gevaar bleef dat we door ons gekwelde verleden uit elkaar gerukt zouden worden.

Verslaafd aan jou, word in een adem genoemd met de 50 tinten grijs trilogie. Ik snap wel waarom, er zijn een aantal raakvlakken te vinden in beide boeken, de drang naar seks om je zorgen en demonen te verdrijven en de beschadigde hoofdfiguren.

Toch is Verslaafd aan jou heel anders. In verslaafd aan jou komen veel seks scenes voor, echter staan ze niet in het teken van SM, maar juist in het teken van de liefde bedrijven. De hoofdfiguren Gideon en Eva zijn beide beschadigd in hun jonge jaren. Gedurende het verhaal worden kleine stukjes onthuld over het verleden van beide personen.

Het boek is laat je meevoelen met de hoofdpersonen, je raakt betrokken bij de ontwikkelingen in hun levens. Zodra je het boek hebt uitgelezen wil je weten hoe het verder gaat. Wat zou het verleden van Gideon zijn? Hebben Eva en Gideon een kans op een fijne relatie samen?

Het is een aanrader om dit boek te lezen, ook als je niet gewend bent aan de seks scenes die beschreven zijn. Het is een mooi verhaal over twee mensen die een hele hoop nare dingen mee hebben gemaakt in hun leven. Ze willen ondanks hun verleden vasthouden aan de fijne momenten in hun relatie ook al worden ze soms achtervolgd door de demonen uit het verleden. 

 

Genre                 Roman

Schrijver            Sylvia Day

Uitgever             AW Bruna

ISBN nummer    978 90 449 6941 2

Pagina's            304

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Op deze weblog vind je recensies van (nieuwe) boeken. Voor alle boekliefhebbers die willen weten wat aanraders zijn binnen het boekenwereldje!

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer