Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
verslag exploratieweek 2

Home - Profile - Archives - Friends

Dag 4: De laatste loodjes wegen het zwaarst

Posted on 21/4/2008 at 15:53 - 0 Comments - Post Comment - Link

We hebben vandaag weer vroeg afgesproken om de hand te leggen aan de laatste taken. Femke werkte de vakopdracht van reclame af en Sarah begon met sociologie. Séverine, Viki en Sofie werkten aan de opdracht van economie en hebben die dan ook afgewerkt.

 

Tijd voor een lekkere McDonalds!

 

In de namiddag hebben Viki en Sarah Sociologie afgemaakt en heeft Femke Spaans in orde gebracht. Sofie en Séverie hebben lang aan filosofie gezeten. Het was vermoeiend, maar we zij er geraakt!

 

Alle fiches werden ingevuld en we hebben de basisideeën voor onze posterpresentatie besproken. En nu op naar de laatste dag!

 

groetjes, de brainiacs


Dag 3: druk druk druk

Posted on 21/4/2008 at 08:44 - 0 Comments - Post Comment - Link

We zijn vrijdag begonnen met de opdracht van Frans af te werken. Femke en Sarah zijn ondertussen onze deskundige gaan interviewen. Dit ging allemaal zeer vlot. Daarna zijn de andere drie (Séverine, Sofie en Viki) de Meir onveilig gaan maken met hun straatenquête. Het duurde lang eer we 30 bereidwillige mensen gevonden hadden, maar uiteindelijk zijn ze er toch geraakt.

 

Later op de dag hebben we reclamespotjes gemaakt voor de opdracht van Engels en hebben we ons voor de professionele jury gepresenteerd. Hierdoor hebben we veel tijd verloren omdat ze niet meer op schema waren.

 


Groetjes,

de brainiacs


Dag 2: erin vliegen!

Posted on 17/4/2008 at 14:52 - 2 Comments - Post Comment - Link

In de voormiddag zijn we ijverig begonnen aan onze taken met als resultaat dat voor een paar vakken we al volledig klaar zijn! In het begin zagen we het niet zo goed zitten maar als we aan dit tempo verderwerken komt het zeker in orde!

Vandaag stond ook de afspraak met meneer Frenssen op het programma. Hij heeft onze vraagjes overlopen voor de straatenquête en we hebben deze een beetje aangepast zodat we ze tegen morgen op de mensen op straat kunnen afvuren. Hopelijk levert dit goede resultaten op. We zijn benieuwd...

Morgen wordt het ook een drukke dag: op de planning staan het interview met de deskundige, straatenquete, de beruchte zelfpresentatie en de radiospotjes voor Engels.


planning: wie doet wat?

Posted on 17/4/2008 at 09:31 - 0 Comments - Post Comment - Link

hoofdopdracht: Séverine, Viki/ donderdag en vrijdag

Nederlands: Femke, Sarah/ vrijdag

Frans: Séverine, Sofie/ maandag

Engels: iedereen/ vrijdag

Spaans: Viki, Sarah/ maandag

Reclame: iedereen/ donderdag

Economie: Séverine, Viki, Sofie/ maandag

Recht: Femke, Sarah/ donderdag

Statistiek: Sarah/ donderdag

Medialeer: Femke, Viki/ maandag

Filosofie: Sofie, Séverine/ donderdag

Sociologie: Viki, Sarah/ maandag

Slotopdracht: iedereen/ dinsdag

Individuele zelfpresentatie: iedereen/ vrijdag

Psychologie: iedereen/ dinsdag


Dag 1: orde in de chaos scheppen

Posted on 16/4/2008 at 13:24 - 0 Comments - Post Comment - Link

Zoals je al kan zien, zijn we begonnen met onze weblog aan te maken zodat jullie op de hoogte kunnen blijven van onze activiteiten. We zijn gekomen tot de naam "brainiacs" omdat wij ons gedurende deze week gaan verdiepen in het effect dat merken hebben op ons brein.

 

We gaan vandaag de taken nog verdelen onder onze groepsleden en de vragen van het interview al opstellen zodat we deze op tijd kunnen doorsturen naar Inez Michiels, de deskundige.
We zijn ook van plan om te mailen naar onze begeleider zodat we op tijd kunnen beginnen met het straatinterview.

 

We verwachten dat deze week zeer druk zal zijn, maar als we het goed aanpakken komen we hopelijk tot een mooi eindresultaat, met als kers op de taart de posterpresentatie.

 

Groetjes,
de brainiacs.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer