Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Brandweerkennis Home | Profile | Archives | Friends

Wie, wat en waarom?3/9/2014

Deze blog biedt inzicht in de brandweerwereld. Actuele ontwikkelingen, bezuinigingen, de verschillende pilots met onder meer variabele voertuigbezetting en de kostenverdeling binnen de brandweer in Nederland worden de komende tijd hier behandeld. De reden daarvoor: een eerlijk geluid naar de belastingbetalende burger is wel zo netjes. Is de brandweer wel zo goed georganiseerd als verwacht wordt? Krijgt de burger ook daadwerkelijk de snelste en meest effectieve hulp?

Helaas is het niet mogelijk om de personalia van de mensen die meewerken aan deze artikelen online te zetten. In verschillende veiligheidsregio's is het personeel verboden om contact op te nemen met de media of op social media informatie te delen. Gelukkig is dat in lang niet alle veiligheidsregio's het geval. Het is ook zeker niet de bedoeling om per definitie alle actuele ontwikkelingen belachelijk te maken, veiligheidsregio's te kijk te zetten en kritiek te hebben op de brandweerleiding. Het is de bedoeling om een eerlijk verhaal te laten horen.

De auteur van de artikelen heeft een breed netwerk binnen de brandweerwereld. Als vrijwilliger, beroepsbrandweerman in de 24-uursdienst en kantoormedewerker (deels in de dagdienst) heeft hij het vak van alle kanten bekeken.
Indien u zelf een tip heeft, kunt u contact opnemen via dit weblog.

 

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer