Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Breien Home | Profile | Archives | Friends
Breien

Beginnen met Breien23/12/2014

Tegenwoordig zijn er veel accessoires die kunnen worden gekocht om u te helpen tijdens het breien, dit is een lijst van mijn top zes die u nodig hebt om te beginnen breien. Zodra u de garen, patronen en naalden voor uw project moet u ook:

schaar

Een kleine schaar in plaats van een groot pair ze makkelijker te manipuleren. De schaar moet ook scherp zijn, zodat het garen is afgesneden, anders wordt bij het snijden van garen voor het draadsnijden in een naald zal het bijna onmogelijk om te rijgen zijn. Mijn voorkeur gaat uit naar borduur ooievaar schaar gebruiken zoals ze zijn zeer scherp en hebben kleine messen.

Set van naalden

Een set van de hand naaien naalden met verschillende ogen maten voor verschillende gewichten (4ply, DK, Aran, Chunky etc.) garen te accepteren. De naalden kunnen uit kunststof of metaal en kan zowel stomp of scherp zijn. Houd metalen naalden in een naald houder, zodat ze niet verkleuren. Mijn voorkeur gaat uit naar stompe metalen naalden.

rij Counter

De meeste patronen vragen u om een aantal rijen breien, bij het verhogen / verlagen van u dat doet elke x rijen, dit is wanneer een rij teller wordt van onschatbare waarde. Een rij teller die ofwel kan een tafelblad teller of een die past over een van de naalden worden gebruikt. De over de naald stijl is mijn voorkeur als het altijd is gehouden met het breien en je vergeet niet om de telling te veranderen.

Meetlint

U ontvangt een meetlint nodig hebt om jezelf te meten om het patroon om uw metingen te passen en om uw werk te meten als het vordert. Sommige patronen vragen om een bepaald aantal cm / inch breien in plaats van het breien van een opgegeven aantal rijen. Mijn voorkeur gaat uit naar een verende geladen intrekbare meetlint.

Potlood met gum

Als het patroon is multi-sized dan omcirkel uw maat in elke breien instructie zodat het gemakkelijk is om te lezen als je breien. Zet een streep door alle delen van het patroon die niet verwijzen naar uw maat.

Naarmate je verder met het patroon afvinken de delen als je ze te voltooien. Als je een potlood hebt gebruikt kun je alle potloodstrepen te wissen en opnieuw te gebruiken het patroon.

hulpdraad

Als je gebreide kledingstukken zal je waarschijnlijk een hulpdraad nodig om live te steken later te houden voor opname in het breien. Als je hoeft alleen maar een paar steken kunt u de veiligheid / luier pinnen te houden. Als u nodig hebt om een groot aantal steken te houden dan is een breien hulpdraad nodig zal zijn, kunnen ze worden gekocht in verschillende maten om het aantal steken je nodig hebt om vast te houden tegemoet. Ik gebruik vaak een combinatie van pennen en houders.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer