Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Citytrip Brugge

Toerisme in Brugge

Posted in Unspecified

Brugge is de derde grootste stad van Vlaanderen en vooral bekend om de middeleeuwse straatjes, de kronkelende reien en de prachtige groene vestingen. Brugge werd dan ook verdiend uitgeroepen tot Unesco Werelderfgoed.

Gezellige restaurantjes, kleine cafeetjes, trendy winkelstraten, Brugge biedt een ruim aanbod aan cultuur, onstpanning en gastronomie. Hotels in Brugge centrum zijn er meer dan genoeg, hoewel je het best de prijzen wel even goed naast elkaar legt. Sommige hotels in Brugge bieden een fantastisch prijs-kwaliteitpakket aan. Als je logeert in het centrum kan je rustig te voet de stad ontdekken, een groot deel van het centrum is namelijk autovrij.

Je kan ook kiezen voor een hotel met een arrangement in Brugge, vaak worden zowel culinaire, romantische als historische arrangementen aangeboden. Op die manier beleef je de stad op een speciale wijze en hoef je niets meer te regelen bij je aankomst. Met een paardenkoets of een bootje op de reien beleef je Brugge op een unieke manier.

In 2002 werd Brugge tot ‘Culturele Hoofdstad van Europa’ gekroond, met als gevolg een enorme investering van de stad in restauratieprojecten en culturele infrastructuur. De verschillende podia bieden een interessant aanbod van zowel jazz, ballet, opera, theater en klassieke concerten.

15:45 - 8/9/2011 - comments {5} - post comment


Citytrip Brugge

Posted in Brugge
Hotels in Brugge
Citytrip naar Brugge

Brugge het Venetië van het Noorden. Wellicht één van de mooiste steden van Europa wat een Citytrip Brugge zeker en vast de moeite waard maakt. Toch is het niet altijd éénvoudig om een geschikt hotel te vinden dat én goed gelegen is én ook nog eens betaalbaar is. Aan Hotels in Brugge ontbreekt het zeker niet. Men kan dan ook de meeste hotels in Brugge online reserveren zonder enige problemen.

Wat moet je bezoeken als je in Brugge bent
  • Trek zeker en vast je wandelschoenen aan en beklim het belfort. Dat is zeker en vast de moeite waard.
  • Vergeet niet de Basiliek van het heilig bloed te bezoeken alsook het museum dat eraan gekoppeld is.
  • de OLV Kerk met het beeld van michelangelo is een must see.
  • De grote markt en de Burg zijn natuurlijk de toeristische trekpleisters
Ook lekker eten is een zekerheid in Brugge. De tientallen restaurantjes maken werderom de keuze niet zo makkelijk maar hier vind je er in ieder geval al een aantal die zeker de moeite waard zijn.
Ook een aantal hotels die zeker het bezoeken waard zijn hebben we hieronder even onder mekaar gezet. De prijscategorie van de meeste hotels is best te doen. Natuurlijk zijn er enkele idyllische hotels waaraan natuurlijk een prijskaartje vast hangt zoals bijvoorbeeld Het Hotel Relais Bourgondisch Cruyse

Andere steden die dichtbij Brugge te vinden zijn zijn onder andere: Knokke-Heist (+/-20km), uiteraard ook de kuststad Oostende (+/-15km), Blankenberge (+/- 15km), Brussel, (+/-80km),  Antwerpen (+/-70km)

Veel plezier alvast op je reis naar Brugge want Brugge zal je zeker niet teleurstellen.

18:20 - 15/1/2011


Lente in Brugge

Posted in Unspecified

Brugge is een stad die praktisch het hele jaar kan bezocht worden. Van de zomer tot de winter, de herfst en zeker in de Lente. Geniet van een wandeling in het Minnewaterpark te Brugge waar het gras zo groen is en de bloemen en planten in bloei staan. Vergeet de vele zwaantjes in het Minnewaterpark niet. Deze houden ook van een stukje brood of twee.

 Geniet ook van de vele lente arrangementen van de talrijke hotels in Brugge. In de binnenstad zijn er zo veel leuke adresjes van 4 sterren hotels Brugge die vaak ook een privé tuin hebben met zicht op de kanaaltjes van Brugge. Een goede keuze voor een romantisch weekend in Brugge

 Kortom, lente en Brugge dat gaat zeker samen. 

18:39 - 14/1/2011 - comments {5} - post comment


Oudejaarsavond in Brugge

Posted in Unspecified

Dit jaar gaat het jaarlijkse ondertussen bekende evenement Brugge Zingt terug door op 't Zand van Brugge. Dit zangfestijn is werkelijk uniek en is iets wat je moet bijwonen als je de kans hebt. Ieder krijgt een zangboekje in de handen geduwd en dan is het zingen, zingen, drinken en zingen. Om 12 uur is er bovendien het oudejaarsavond vuurwerk van de stad.

Ik ga dit oudejaar dus eens in Brugge vieren. Moet ik wel nog even een hotelletje zoeken in Brugge centrum maar dat zal nu wel het grote probleem niet zijn. Hopelijk wel een goedkoop hotel in Brugge zodat er wat budget overblijft om te gaan feesten op oudejaar zelf.

Iedereen die meer wil weten kijkt best even op de toerisme pagina's van de website van Brugge daar vindt je wel wat je zoekt.

16:16 - 23/11/2010 - comments {7} - post comment


Hotel Asiris

Posted in Hotels
Hotel AsirisLogeren in het hartje van  Brugge in Hotel Asiris, is logeren midden een rustige buurt, in de luwte van de vijftiende eeuwse Sint-Gilleskerk. van Brugge bevindt zich het hotel Asiris, een stijlvol gerestaureerde patriciërswoning die al enkele eeuwen terugdateert. Persoonlijke service en uiteraard hartelijke gastvrijheid zijn in dit hotel vanzelfsprekend. Het prijskaartje van hotel Asiris in Brugge is bijzonder laag voor de ongelooflijke service die men ervoor terug krijgt. ’s Morgens is ons uiterst verzorgd ontbijt-buffet een prima basis voor een onvergetelijke dag in de unieke stad Brugge.

19:08 - 15/9/2008 - comments {7} - post comment


Hotel Portinari in Brugge

Posted in Hotels

Het Hotel Portinari in Brugge is gelegen in het centrum van Brugge, dichtbij het treinstation. Alle touristische trekpleisters  in Brugge en de talloze restaurants liggen op max. vijf minuten wandelafstand van het Hotel Portinari. Dit Hotel te Brugge is de ideale basis om Brugge te verkennen.

19:55 - 9/7/2008 - comments {3} - post comment


Nieuw hotel in Brugge: Grand Hotel Casselbergh

Posted in Unspecified

Nieuw hotel in Brugge


Het nieuwe Grand Hotel Casselbergh in Brugge heeft vele smakelijke kwaliteiten om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. De rijke geschiedenis van dit gebouw wordt vandaag de dag gecombineerd met absolute hedendaagse luxe. De ligging is top! In het hart van het centrum van de historische stad Brugge met zijn prachtige en majestueuze middeleeuwse gebouwen zoals het Belfort en de idyllische kanalen. Het Hotel Grand Hotel Casselbergh is een uniek gegeven als hotels Brugge sinds zijn opening. Dit luxe hotel bestaat uit drie historische en speciale woningen bekend als het 'Casselbergh', de 'Zeven Torens', en 't Fransch Schildt', vele eeuwen eigendom van en bewoond door vooraanstaande burgers en de plaatselijke aristocratie van Brugge.

20:23 - 25/3/2008 - comments {4} - post comment


Description
Informatie over citytrips naar Brugge. Welke hotels zijn de moeite waard, waar bevinden de lekkere restaurantjes zich, en zoveel meer.
Home
Profiel
ArchiefFavoriete blogs

Hotel Brugge
Hotels in Oostende
Hotels Oostende
Oostende Hotels
Hotel Knokke-Heist
Hotels Oostende
Hotels Brugge
Hotels Kust
Hotels aan de Kust
Hotel Kust
Belgische Kust Hotels
Hotel in Oostende
Hotels Knokke
hotels Brugge
Hotels Antwerpen
Hotels Oostende
Hotels Antwerpen
Hotels Knokke-Heist
Info over Boek Uw Hotel
Hotels Oostende
Hotels Brussel
Hotel Oostende
Hotels Knokke
Hotels Blankenberge
Hotel Brussel
Brugge
Brugge
Blog maken
Hotel Blog maken
Hotels Antwerpen
Hotels Oostende
Oostende Hotel
Hotels Knokke-Heist
Brugge Hotels
Hotel in Oostende
Hotels Blankenberge
Blankenberge Hotels
Hotel Blankenberge
Weekend Antwerpen
Hotels Antwerpen
Hotel Antwerpen
Hotel in Antwerpen
Hotel Antwerpen
Hotels Brugge
Brugge Hotel
Brugge Hotels
Hotels in Brugge
Hotels Brugge

Favoriete Startpagina's

Startpagina Hotels Reserveren
Goedkope hotels startpagina
Hotels in Parijs startpagina
Startpagina goedkope hotels
Startpagina goedkope hotelletjes
informatie Parijs
Goedkope hotels benelux
Hotels online reserveren
Hotels reseveren
Goedkoop hotel zoeken
Informatie Londen
Informatie Deventer
Informatie Valkenburg
Informatie Bergen Aan ZeeRecent Entries
- Toerisme in Brugge
- Citytrip Brugge
- Lente in Brugge
- Oudejaarsavond in Brugge
- Hotel Asiris
Hosting door HQ ICT Systeembeheer