Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Bubbles-Groep

Description

Virtueel platform voor onze bubbles-groep


My Links

Home
My Profile
Weblog Archives
Friends
My Photo Album

Een begin

Hiermee wil ik een start maken - om via weblogs - een soort gezamenliijk dagboek te voeren. Zo kunnen we ook tussen onze bijeenkomsten met elkaar in contact blijven, waarbij naar mijn idee hier niet alleen onze dagelijkse ervaringen komen te staan, maar ook ideeen en gedachten die betrekking hebben op onze groep.

 

Ik ben weliswaar maar een paar dagen ziek geweest, maar het heeftt me toch zeker twee weken gekost, om weer ruimte te hebben voor andere dingen dan werk. Vandaar dat ik nu pas contact opgenomen heb. Ik heb gezien wat jullie de laatste keer hebben besproken - Jan-Willem het ziet er ook echt mooi en inspirerend uit en ik hoop echt, dat we een nieuwe afspraak kunnen maken, waarbij wij allemaal aanwezig kunnen zijn.

 

Mijn Rolling-Stones-workshop ging helaas niet door - te weining aanmelding - en hij wordt opnieuw aangeboden in februari volgend jaar en hij krijgt een plek binnen de trainersopleiding, wat betekent dat ik hem zeker in tweede helft van volgend jaar zal geven. Met mijn boek heb ik in de tussentijd niets gedaan, maar daar ben ik meer ook weer aan het orienteren op een uitgeverij.

Op mijn werk gaat het heel voortvarend (uiteeraard is het ook behoorlijk druk). Maar het lijkt er nu op dat ik nu mijn plan van een minor (zoals ik afgelopen jaar tijdens de workshop van Robert Dilts had bedacht) nu kan ontwikkelen. Daar gaat het nu weer helemaal goed.

 

Tot zover,

Michael


Posted: 20:06, 12/10/2005
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer