Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
exploratieweek 1

Description

welkom bij onsweblog over buitenreclame dit weblog werd gerealiseerd door: Van Winckel Isabelle Delin Elke Verstraeten Melissa Simons Debby Van Den Abbeele Femke Many Monesavath


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Goodbye my lovers !

Hej beejbies...

 

De laatste keer dat jullie een verslagje kunnen lezen op onze stijlvolle, elegante, glitter en glamour weblog ! Met spijt in ons hart moeten we afscheid van jullie nemen.

We weten dat jullie ons gaan missen, maar volgend semester zijn we weer van de partij!

Voor degenen die nu nog aan het werken zijn, we wensen jullie veel succes...

Nu wachten we vol spanning op de beoordeling van de jury.

We hoeven ons eigenlijk geen zorgen te maken. Want eens de beste, altijd de beste !

 

De buitenreclamereclame4u-crew groet u !

Vaarwel

 

 


Posted: 11:47, 28/11/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

voorlaatste dag voorbij, einde van de exploratieweek in zicht...

maandag was de voorlaatste dag van de exploratieweek, en we besloten dat we er een creatief dagje van zouden maken: knippen en plakken en opnieuw knippen en opnieuw plakken en ... Met natuurlijk weer de nodige verwarring...
Dindag, morgen dus, is de laatste dag van de exploratieweek, we nemen afscheid van verwarrende, stresserende opdrachten maar helaas ook van een tof groepje mensen. Een hele week hebben we samen moeten werken en samen tot akkoorden komen, maar het resultaat mag er zijn, althans, laten we hopen...
Morgen nog een laatste inspanning, een laatste creatieve uitspatting en dan zit het de beruchte exploratieweek erop, het vergde veel bloed, zweet en tranen maar al bij al was het toch ook vaak lachen geblazen.


Posted: 22:38, 27/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Al die zeerovers !!!

Hé allemaal

 

Na het tot ons nemen van enkele snackeltjes (fritten, kippenbout, twix,...) transformeerden we tot photoshop-wonders... Om dit allemaal te kunnen financieren hadden we natuurlijk wel een SMAK GELD nodig ! We moesten onze betaalkaart dus gaan opladen. Na veel geklungel en het raadplegen van derden is het ons dan uiteindelijk toch gelukt ! We konden gaan printen.

Maar alleen met de pc werken vonden we toch ook niet alles dus zijn we creatiever te werk gegaan... We gingen over tot knip- en plakwerk.

We snolden in enkele kwalitatieve tijdschriften en de kindjes met piratenpakken trokken al meteen onze aandacht... Deze zeerovers werden dan ook onze blikvanger (ergens klein op de trap) op ons fabuleuze moodboard !

 

Ik zie jullie morgen voor onze laatste date...

Daag!


Posted: 16:05, 27/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Het einde is in zicht !

Heykes!

 

Het weekend was zoals altijd weer GEWELDIG!!! We hebben weer gefeest zoals de beesten, de losbollen waren weer van de partij! We hebben onze zinnen weer eens kunnen verzetten (sommige dan toch) en nu hebben we er weer volledig zin in! Om 7u moesten we vandaag ons warm nest verlaten, zodat we zonder kleerscheuren konden aankomen op school (= Plantijn Hogeschool, Meistraat 5 te Antwerpen). Na een gezellige babbel over het weekend konden we er weer een flinke lap op geven.

...

Het is nu 12.04u en de opdrachten zijn nu bijna allemaal volbracht. Time for ne korten Break! Wij gaan enkele snackeltjes tot ons nemen!

In de naam van vader, de zoon en de heilige buitenreclame4u-crew, AMEN

Het gaat jullie goed!!!

 

Ps Onze mede-groepsgenoot is net tot de conclusie gekomen dat de pc's voorzien zijn van een dvd-station met een button om deze te openen EN weer te sluiten...

 

Ciaokes !


Posted: 11:53, 27/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Weer een bewogen dag in het EMI

Heej beste webloglezers,

 

De buitenreclame4u-crew stond alweer eens vroeg in de ochtendgloren paraat voor het vele werk dat vandaag moest worden verzet. Zelfs de feestbeesten waren in de running deze ochtend. Ook al werd tegen de middag de inspanning iets te veel, zelfs afmattend, om niet te zeggen moordend!! Toch bleven we allemaal vol goede moed doorzetten, wat niet altijd even evident is. Debby haalde haar beste Frans boven om toch maar enige conversatie te kunnen voeren aan de telefoon met een potentiële interviewkandidaat.Terwijl anderen zich nestelden achter het computerscherm. Femke en Melissa werd het net iets te veel en zij kozen er dan maar voor om wat gezonde lucht op te snuiven op de meir voor enkele enquêtes. Dit bleek toch niet zo makkelijk als gedacht aangezien de meeste mensen "zogezegt" geen tijd hadden. Later op de dag stond er nog een gesprek op het programma met onze begeleider en konden we tevreden met alle tot dan toe verworven resultaten weer aan de slag.

Nu gaan we genieten van een welverdiend weekend, zodat we ons maandag weer volop creatief kunnen uitleven.

Nog veel succes aan alle andere groepen!

Kus...

 


Posted: 20:41, 24/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Buitenreclame op de meir

 

De buitenreclame4u-crew... spijtig genoeg staat Isabelle er niet mee op..

Zij was fotografe van dienst

 


Posted: 18:37, 23/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Zwoegen in het EMI

De buitenreclame4u-crew heet jullie welkom !

 

We kunnen niet zeggen dat de dag van vandaag even leuk was als die van gisteren. Door de gure weeromstandigheden was het al een hele opdracht (en deze was niet zo fijn als gisteren) om hier fris en monter aan te komen. Met onze natte broeken trokken we voor een gezellige dag naar het EMI. Maar achteraf bleek het helemaal niet zo 'gezellig' te zijn. Veel te veel volk, veel te weinig computers en massa's werk ! Maar de buitenreclame4u-crew heeft zich weer van zijn beste kant laten zien. We hebben bergen werk verzet en de moed niet laten zakken. En nu we achteraf het resultaat bekijken zijn we toch blij dat we niet hebben opgegeven. Zeker het resultaat van onze opdracht voor Engels is de moeite waard. We gaan jullie het resultaat nog niet prijsgeven. Maar we geven jullie alvast een tip! Denk aan: hete mannen, passie en erotiek !

Maar we gaan jullie niet nieuwsgieriger maken dan jullie nu al zijn...

 

Groetjes


Posted: 15:32, 23/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hallo allemaal,

 

Jullie hadden een zonnige teambuildingdag.  Donderdag zal een opzoekdag in het EMI worden.  Hopelijk interesseert het onderwerp jullie en kunnen jullie er veel van opsteken.

Veel succes de komende dagen.

Jullie begeleider


Posted: 22:52, 22/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Gewonnen!!!

Goede namiddag medestudenten en lectoren

 

Onze eerste exploratiedag zit er weeral eens op. Weken hadden we naar deze dag uitgekeken en achteraf gezien, hebben we er echt wel van genoten.

 

Om 10.00u werden we verwacht in de Jacob campus, waar we uitleg kregen over het verloop van de komende week. Het werd ons al meteen duidelijk dat dit GEEN ontspanningsweek ging worden, maar een week van bloed, zweet en tranen!

We konden onze creativiteit al meteen uiten bij het ontwerpen van een affiche over ons onderwerp nl.: "Buitenreclame: een belangrijk element in de mediamix?". We kunnen niet ontkennen dat onze affiche klasse en elegantie uitstraalde en dus echt wel bij één van de betere hoorde.

Na onze creatieve opwelling werden onze fysieke krachten op de proef gesteld. We beklommen meters hoge muren, gooiden met wielen en nog veel meer.

Daarna werden we losgelaten in de wildernis van Antwerpen om opdrachten op te lossen tegen de tijd. Bij elk juist antwoord werden we beloond met een puzzelstuk. Terug aangekomen op school waren we helemaal in paniek toen we hoorden dat iedere groep 8 puzzelstukken nodig had om de puzzel te vervolledigen. En wij hadden er maar 7!!

Een puzzel maken was dus nogal moeilijk. We hadden de moed al helemaal opgegeven tot we hoorden dat je nog een puzzelstuk kreeg bij de aankomst op school. Zo snel als we konden maakten we de puzzel en wat bleek: we zijn toch nog als eerste geëindigd !!!

Als beloning kreeg elk van ons een filmticket.

Dit was een mooie afsluiter voor een mooie dag.

 

Tot morgen !


Posted: 17:53, 22/11/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer