Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
verslag exploratieweek 2

Description

Dit is het weblog van: Dorien Schuermans, Maaike Thijs, Caroline De Ceulaer, Stefanie De Vos, Laura De Pooter, Leen Van den Broeke.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Dag 3

 

Hoi people hoi

Met het weekend voor de deur hebben we ons ook vandaag weer in het werk gestort. 's Morgens stonden we vol zenuwen klaar om onze zelfpresentatie te doen. Maar al bij al is alles vlot verlopen. Na de presentaties begaven we ons naar de computers om er weer in te vliegen. 

Per twee gingen we aan het werk om onze taken tot een goed einde te brengen. De straatenquête hebben we aangepast en de rest van de taken verdeeld. Na een stevige lunchpauze trokken Leen en Laura de straat op voor de enquête af te nemen. Terwijl Caroline en Stefanie zich stortten in een magazine voor de taak van medialeer, was de computer ernaast bezet door Maaike en Dorien. Zij dachtten hard na over gender, waarden en normen voor het vak sociologie.

Op het einde van de dag hebben we onze hoofden bij elkaar gestoken voor het bespreken van de map en de posterpresentatie.

Na weer een goed gevulde dag, konden we beginnen aan een wel verdiend weekend.

Groetjes van de Street@dders


Posted: 13:41, 18/4/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Dag 2

Hi everybody!!

Ons tweede dagje van de exploratieweek zit er op.

Bruisend van energie begonnen we aan onze opdrachten die we gisteren verdeeld hadden. De ene opdracht ging al wat vlotter dan de andere. Maar we hebben de moed niet laten zakken.

We legden contacten met de Coco-Cola Company om nuttige informatie over onze gekozen campagne en enkele vakopdrachten werden (zo goed als) afgewerkt.

Onze voorbereidingen voor het interview en onze straatenquête werden besproken met onze projectbegeleider. Meneer Debandt gaf ons nog enkele tips waardoor we duidelijkheid kregen over bepaalde opdrachten en we het weer helemaal zien zitten!

Nog even op de tanden bijten en een prachtig resultaat zal kunnen worden afgeleverd!

Nog veel succes aan onze medestudenten!!!!


Posted: 17:48, 17/4/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Dag 1

Heey!

Vandaag was de eerste dag van een ongetwijfeld gevulde week die ons nog te wachten staat.
Net zoals de start van Exploratieweek 1, bestond ook deze dag voornamelijk uit papierwerk en administratieve rompslomp. Maar dat weerhield ons niet om er ook deze keer eens goed in te vliegen!

Eerst zochten we een geschikte naam voor ons groepje, maar dit was met een onderwerp als "buitenreclame: een belangrijk element in de mediamix?" geen poepsimpele opdracht. Woorden als 'street', 'chicks', 'outdoor-advertising',.. kruisten onze gedachten, tot we -na een veel te lange bedenktijd- eindelijk tot een besluit kwamen: street@dders zou het worden. Street van buitenreclame (reclame @ street), adders van advertising.

De taakverdeling gebeurde dan weer veel sneller. Handig was ook dat de gehele map doorgestuurd is via webmail, zodat de kaft niet steeds moet worden doorgegeven. Iedereen weet exact wat er van hen wordt verwacht, dit zou dus geen problemen mogen geven in de toekomst. Als prioriteit stelden we eerst de taken ivm de talen voorop, terwijl de andere, meer creatieve werkjes nog even opzij werden gelegd.

Verder overliepen we nog de verschillende opdrachten, zodat we nu goed weten waaraan we ons morgen mogen verwachten. Hopelijk zal het een beetje vlotten!

In ieder geval wensen we jullie allemaal nog heel veel succes! Doet da goe hé manne!

Groetjes,
de Street@dders


Posted: 21:18, 16/4/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer