Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Bultjes op Curacao

Home - Profile - Archives - Friends

Dozen

Posted on 17/5/2009 at 21:40 - 0 Comments - Post Comment - Link

Zo langzamerhand begint de laatste werkdag voor mij in zicht te komen. Op alle afdelingen van Ziekenhuis Amstelland haal ik bruikbare dozen voor de verhuizing. Iedereen spaart mee wat op zich ook heel handig is. Allemaal bedankt!

Thuis begint de verhuizing zichtbaar te worden. Veel dingen staan al ingepakt. Het wordt er niet overzichtelijker op. Maar komende week komt de container en dan kunnen we beginnen al die volle dozen weg te zetten en komt er klusruimte. Klusruimte is hard nodig omdat er nog vrij veel te doen is voor we gaan.

De kinderen zijn heel erg blij dat er nu daadwerkelijk iets gebeurd. Zij hadden als eerste hun spullen ingepakt hahaha! Ze zijn er klaar voor en hebben er zin in! Oswin zei op vrijdag dat hij hoopte dat het gauw maandag zou zijn. Toen ik vroeg waarom zei hij dat er dan weer een week voorbij was en we sneller naar Curacao gingen. Wat een logica!

Pascal heeft vandaag een judo toernooi gedaan in Uitgeest. Hij is 2-e geworden en erg blij met zijn goede prestatie en niet in de laatste plaats: een beker! Gefeliciteerd Pascal!


verhuisplannen

Posted on 17/5/2009 at 13:55 - 0 Comments - Post Comment - Link

Wie ben ik? Ik ben Carin Bult (41) en woon nu nog in Amstelveen. Al jaren dromen we van verhuizen naar Curacao. Telkens weer maken we plannen. maar nu gaat het echt gebeuren! De datum is gezet, de baan gevonden, scholen gezocht. Inpakken dus!


Hosting door HQ ICT Systeembeheer