Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Burnout

Home - Profile - Archives - Friends

Zo moe...

Posted on 3/11/2008 at 12:00 - 0 Comments - Post Comment - Link

Al meer dan ruim een jaar moe. Het laatste jaar het vreemde gevoel dat ik niet meer bijtankte. Dat ik `s morgens ook niet uitgeslapen uit bed kwam en zin had aan de dag. Vaak was er  de gedachte, was ik maar fit.  

 

Eerst iets over mezelf.

Ik ben een bezig mens. Niet iemand die veel zit bedoel ik daarmee.  Ik heb kinderen, een huis en een man. En  natuurlijk mijn werk, al is dat part time,  en niet te vergeten (en zeker niet op de laatste plaats) mijn hobby`s. Ik ben creatief en  maak graag mooie dingen waar ik dan zelf graag, vaak en ook bewonderend naar kijk.  Dan ben ik trots op mezelf.

Verder lees ik graag, ( het liefst thrillers over serie moordenaars ) maar zelden overdag, of het moet zijn dat ik er zo in zit dat het in een ruk uit moet. Dan gaat het mee naar beneden. Normaal gesproken lees ik in bed tot ik in slaap val en mijn man het boek uit mijn handen haalt en de lamp uit doet. Zo gaat dat.

 

Ik ben ook een chaoot, denk ik. Ik doe vaak dingen tegelijk.  Daar was ik me nooit bewust van maar dat leer ik nu (in mijn zogenaamde revalidatie proces!). Dat gaat bijvoorbeeld zo: Tijdens het tanden poetsen ruim ik de badkamer op, rol het kleedje vast op om uit te kloppen zodat ik vaak kwistig met tandpasta om me heen sproei. Ik kan niet 2 minuten zomaar stil staan om te poetsen. Dan verveel ik me.

Of, ik ruim een laatje op… En natuurlijk kom je in een la lang vergeten dingen tegen die je afleiden en meeslepen.  Dan houden zomaar heel andere dingen mij bezig waar ik dan prompt ook mee aan de slag ga (laatje staat ondertussen half opgeruimd en verloren op de tafel) want, dat andere, dat moet toch  ook gebeuren…. Terwijl ik daarmee bezig kom ik natuurlijk weer iets tegen wat ook zo nodig moet gebeuren, ok, ga ik ook doen…. Ik rol van het een in het ander.

Mijn brood maak ik klaar als ik honger krijg en neem er een hap van als ik het gaandeweg tegenkom.  Aan  het eind van de dag is mijn energie op maar moet er nog zoveel afgemaakt.

Ik werk hard, ben altijd bezig maar vaak denk ik `s avonds, wat heb ik nou eigenlijk gedaan? Dan ben ik afgerazend moe, voel ik me nutteloos en denk dat ik het toch allemaal fout doe. Ik heb zelden een tevreden gevoel. Wel over mijn man, mijn relatie, daarover ben ik zelfs meer dan tevreden. Of werk, dat zit ook wel snor. En mijn huis,daar mankeert het ook niet aan. Het is er knus en gezellig met mooie warme kleuren . Dat gebrek aan  tevredenheid, dat zit um in mezelf. Alsof ik nooit voldoe, alsof het nooit goed genoeg is. Ik denk dat ik een groot (niet realistisch) geweten heb. 

Dat ben ik zo`n beetje.


« Last Page :: Next Page »
Hosting door HQ ICT Systeembeheer