Schrijf een bericht in het gastenboek.

Bekijk hier mijn gastenboek.

Life is....

Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

<BGSOUND SRC="http://www.filelodge.com/files/hdd7/157203/Lucie%20Silvas%20-%20Breath%20In.mp3">

Life is....

Description

Mijn naam is Nathalie en ik ben 22 jaar!! Afgelopen februari ben ik begonnen met de studie MWD aan de Hanze in Groningen!!


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
* Hyves Nathalie

Uitgaan!!:)
 Vrijdag 3 maart 2006!!

 

Was erg gezellig het uitgaan :swinging: he Mark, Nynke, Marco en Femke!! Jaaaahh..Ik vond het echt super!!:shining: :yeah: Was al een hele tijd niet meer uitgeweest dus heb het uitgaan wel gemist!!haha:jumping:

Leuk!!!:cheers:

Veel liefs, :lips: Nathalie:hearts:


 

 


Posted: 12:58, 3/3/2006
Comments (4) | Add Comment | Link

Verhaal die ik zelf heb geschreven!!

  

De avonturen van Lindsay Bernevalk

Dit verhaal gaat over Lindsay Bernevalk (19 jaar) die voor 4 weken op een cruiseschip (The Starlight) rondreist. Ze wil haar dromen uit laten komen door in andere landen te gaan zingen en om bekende mensen te ontmoeten. Ze woont in Bordeaux, in Frankrijk met haar ouders (Jean Pierre en Jeanny Bernevalk) en haar 2 zusjes. (Xaviera en Janiece)

Op haar eerste dag komt ze aan in Vancouver waar ze Dan ontmoet, een leuke en vriendelijke jongen. Hij maakt veel indruk op haar. Maar of er veel van terechtkomt dat ze veel gaat optreden en of bekende mensen gaat ontmoeten....


In gedachten denkt Lindsay over haar toekomst die ze wil gaan meemaken. Veel gedachten spoken door haar hoofd heen: optreden, live zingen en bekende personen ontmoeten. Ze is op vakantie op een cruiseschip voor 4 weken. Het cruiseschip blijft eerst voor 2 dagen aan de kust van Vancouver en vaart daarna naar Los Angeles voor 10 dagen en vaart daarna naar Hawaï voor 14 dagen en vaart daarna weer terug naar de noordkust van Frankrijk. Ze heeft het hartstikke naar haar zin om in haar eentje te reizen naar andere landen. Op de strandstoel waar ze nu op zit, voelt ze de zon op haar huid branden, en ze smeert zich nog wat in met zonnebrandcreme. Ze heeft alleen een bikini aan. Lindsay gaat overeind zitten en graait naar wat foto’s die ze naast haar in een tas heeft liggen. Ze bekijkt de foto’s een voor een. Een foto van haar kat, Opdondertje, komt ze ook tegen. Wat is Opdondertje toch een schat denkt ze. Lindsay kijkt op haar horloge en ze ziet dat het 15:45 is. Ik moet nog even kijken waar ik straks wil optreden en hoelaat.

 

We zullen over een uurtje aan de kust van Vancouver aankomen. Ze slaat even een kreetje omdat ze het hartstikke tof vindt om daar aan te komen. Ze besluit om even naar haar hut te gaan. Au, au heb ik weer zegt Lindsay tegen zichzelf, en wrijft over haar schouders die een beetje verbrand zijn. Moet ik maar niet zo lang in de zon gaan zitten. Even later kan ze er wel om lachen. Onder het lopen komt ze een man tegen. Die komt me zo bekend voor zegt Lindsay tegen zichzelf. Och ja, hoe kan ik dat nou niet weten, het is Joe, die donkere jongen van “I believe in you” en ze begint met zingen: I believe in you, i swear it forever from this day. Geen getreuzel, ik moet hem achterna zegt Lindsay. Even stiekem kijken wat hij aan het doen is. En ze moet in zichzelf lachen. Lindsay volgt Joe. Joe loopt naar zijn hut maar bedenkt zich en loopt verder. Lindsay wacht totdat ze Joe niet meer ziet. Stilletjes loopt ze naar zijn hut. Aha nummer 94, even opschrijven. Ze pakt pen en papier en schrijft het nummer op. Er waait een briesje en toen Lindsay het papiertje losjes vasthield vloog het papiertje weg.

Lindsay ging het papiertje achterna. Het papiertje vloog te snel weg. Och, godverdomme laat maar zei Lindsay een beetje nijdig. Ik onthoud het wel. Lindsay liep naar de hut van Joe en kijkt stiekem in het sleutelgat naar binnen. Ze ziet dat er niemand binnen is. Ze kijkt of de deur op slot zit. Niet dus en loopt naar binnen. Snel kijken en wat pakken en ze moet lachen.
Snel loopt Lindsay door de kamer en ziet een foto van Joe op de vensterbank staan.

Wat zal ik eens gaan meenemen. Wel snel pakken anders komt Joe er zometeen aan en dan ben ik de pineut. Lindsay is een beetje gespannen. Oh oh oh, waarom ga ik dan ook stiekem in iemands hut kijken. En moet je mij nou hier zien staan in mijn bikini. Ik had me beter eerst kunnen verkleden. Ach, nou ja, ik sta er nou hier toch. Ze ziet een lade en doet die open. Wauw, wat een mooie sierraden. Ze ziet een gouden kettinkje met een labeltje erop. Op het labeltje staat de naam Joe erin gegraveerd. Snel meenemen en wegwezen. Hup, o ja nog snel een foto meenemen van Joe met zijn handtekening erop. Met kloppend hart loopt ze de deur uit. Net toen ze wilde gaan rennen naar de deur stootte ze zich met haar knie tegen een tafel. Au, au hé godverdomme, heb ik ook altijd weer. Een foto valt op de grond en terwijl ze bukt gaat haar bovenstukje los. Ze krijgt haar bovenstukje niet meer vast. Met een hand houdt ze haar bovenstukje vast en met de andere hand doet ze de deur open. Ze strompelt de deur uit. Net toen ze deur de deur achter zich dicht deed zag ze uit de verte Joe aankomen lopen. Waar moet ik me verstoppen. Achter haar ziet ze een kastje staan en ze loopt er snel heen. Ze hurkt zich en vanaf de zijkanten kijkt ze naar Joe. In zichzelf moet ze lachen. Er hangen witte gordijnen voor de ramen van de hut van Joe.
Je kunt er zo doorheen kijken zegt Lindsay. Nadat Joe naar binnen is gegaan gaat ze nog even kijken wat hij aan het doen is. Ze kijkt door de gordijnen en ziet dat Joe wat kleren pakt en die op het bed legt. Hij verkleedt zich en doet een handdoek om zijn middel. Lindsay moet erom lachen. Ze denkt van: nu moet ik echt weg, want ik wil vanavond ook nog gaan optreden.

Lindsay gaat nu echt naar haar hut. Het cruiseschip heeft 3 verdiepingen. Ze zit nu op de 1e verdieping, ze moet nog 2e verdiepingen omhoog. In haar hut aangekomen moet ze even nadenken wat ze vanavond allemaal mee moet nemen en waar en hoelaat ze op wil gaan treden. Er wordt omgeroepen: The Starlight ( het cruiseschip) is aangekomen in Vancouver.
The Starlight blijft 2 dagen aan de kust van Vancouver. Lindsay ziet dat het alweer 16:30 is.
Ze kijkt op haar schema waar ze wil gaan optreden:
The Moonlight 20:00 uur
The Triangle 21:00 uur
Four Seasons 21:30 uur
Moonriver 20:30 uur
Shining Star 22:00 uur

Wat zal ik gaan doen. Ik kies Shining Star, dan kan ik me eerst rustig gaan douchen en optutten. Daarna ga ik nog even in de stad rondkijken van Vancouver.

Dit is nog een kort stukje van het verhaal wat ik zelf heb geschreven.
Ik vond het wel leuk om dit verhaal in mijn blog te verwerken! Comments en andere tips zijn natuurlijk altijd welkom!:peace:

 

xxx::winkkiss: Nath 

 

 

 

 


Posted: 12:52, 3/3/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Persoonlijke gegevens van Nath
 

 
 

 

 

 


Naam: Nathalie WasiaLengte: 1.55
KLeur ogen: bruin

 


 
Rook je: nee

Broers/zussen: ja 1 zus, SamanthaAndere dromen: wereldreis maken en bekende mensen ontmoeten zoals Lucie Silvas, Mariah Carey en dan zeggen dat hun muziek geweldig is!Ochtend/avondmens: ochtendmens

Piercing/tattoo: niksFavoriete auto: geen favo.. 


Favoriete eten: lust alles wel! :)


Favoriete land: Zou wel een keer naar Egypte willen gaan!

Relatie: Ja, sinds aug. 2000

Lievelingskleur: rood en paars

School/werk: per 6 feb. 2006 studeren

Hekel aan: mensen die niet eerlijk zijn!

Huisdieren: geen


Liefste persoon: Roman mijn vriend

Uitslapen: mwah, soms alleen als ik lang ben uitgeweest...Vind het fijner om vroeg op te staan..heb je nog wat aan je dag!


Emotioneel: ja

Humor: ja moet wel kunnen lachen...hahaha

Droomhuis: Wat is een droomhuis..een huisje wat ik zelf leuk kan inrichten en waar ik mezelf kan zijn


Andere dromen: wereldreis maken en bekende mensen ontmoeten zoals Lucie Silvas, Mariah Carey en dan zeggen dat hun muziek geweldig is!Favoriete film: She is all that

Favoriete muziek: R&B, pop, rock, jaren 60,70,80,90 en heden
 

If I ain't got you van Alicia Keys

 

Some people live for the fortune
Some people live just for the fame
Some people live for the power, yeah
Some people live just to play the game
Some people think that the physical things
Define what's within
And I've been there before
But that life's a bore
So full of the superficial

Some people want it all
But I don't want nothing at all
If it ain't you baby
If I ain't got you baby
Some people want diamond rings
Some just want everything
But everything means nothing
If I ain't got you, yeah

Some people search for a fountain
That promises forever young
Some people need three dozen roses
And that's the only way to prove you love 'em
Hand me the world on a silver plater
And what good would it be
With no one to share
With no one who truly cares for me

Some people want it all
But I don't want nothing at all
If it ain't you baby
If I ain't got you baby
Some people want diamond rings
Some just want everything
But everything means nothing
If I ain't got you, you, you
Some people want it all
but I don't want nothing at all
If it ain't you baby
If I ain't got you baby
Some people want diamond rings
Some just want everything
But everything means nothing
If I ain't got you, yeah

If I ain't got you with me baby

Oh, said nothing in this whole
wide world dont mean a thing

If I aint got you with me baby

 

(opgedragen aan mijn nicht Marian!!)

 

 

 

 


Posted: 18:01, 2/3/2006
Comments (0) | Add Comment | Link


Hosting door HQ ICT Systeembeheer