Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Neerlandia C1

Home - Profile - Archives - Friends

VVR - Neerlandia C1

Posted on 19/11/2005 at 16:53 in Verslagen - 32 Comments - Post Comment - Link

De wedstrijd op 19-11-'05 begon goed voor ons. De 0-1 werd gescoord door Kevin Bakx dankzij een diepe bal van Sjefke. 5 minuten later maakte Glenn de 0-2 dankzij de keeper van VVR (wat een moooongoooool ). Daarna zakte we weer wat in, en gingen we met de 0-2 voorsprong de rust in.

 

De 2de helft begon redelijk maar na een kwartier gingen we veel slechter spelen. Daaruit viel dan ook al best vroeg de 1-2 door een miscommunicatie in de achterhoede. Daarna speelden wij echt bagger . Kevin Bakx werd er nog 5 minuten uitgestuurd door een debiele sliding. Ook Sjefke moest nog 5 minuten aan de kant door een keer "mongool" te roepen tegen een "vijand" (zoals ons opper-hoofd Carlo zou zeggen ) te roepen en de scheids dacht dat Sjefke het tegen hem had.

 

Tijdens het douchen kwam de trainer mededelen dat we nog een "snikkel" te goed hadden omdat we 3 punten hadden. Maar ik denk dat iedereen het met ons eens is dat we die niet verdient hadden. Toen kwam Ronnie met zijn opmerking tege Kevin en Joost omdat ze te lang douchte. Hij vroeg of ze homo waren omdat ie dacht dat ze elkaars ruggen aan het wassen waren .

 

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer