Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Afvallen, Dieet en Groene Smoothies

Wat is nu lekkerder?

Posted in Unspecified

Eerlijk is eerlijk, de smoothie  fruitsapjes zijn lekkerder. Dit komt vooral omdat fruit vaak een zoete smaak heeft en eigenlijk houdt iedereen wel van fruitsmaakjes. Wanneer een smoothie uitsluitend uit groene groenten bestaat, dan ontstaat er een bittere smaak en veel mensen houden hier niet van. Juist daarom bestaan er nu zoveel smoothie recepten die de groenten combineren met fruit. Zo heb je eigenlijk aan voedingsstoffen het beste uit beide werelden en geniet je ook nog van een aangename smaak. Hierdoor hoef je er niet tegenop te zien om een smoothie te nemen voor je gezondheid of bij het afvallen, en zie je het zelfs als een lekkere traktatie.

 

Fruit is slechter bij het afvallen

Als jij smoothies gebruikt bij het afvallen, dan is het belangrijk om niet al te veel fruit te gebruiken. Het is natuurlijk wel erg verleidelijk om zo een aangename smaak aan je groene smoothie te geven, maar in fruit zijn veel suikers en koolhydraten te vinden, waardoor het wat minder goed is bij het afslanken. Als je toch het liefst meerdere soorten fruit wilt nemen omdat je de smaak van de groente echt te bitter vindt, dan is het goed om te weten dat vooral appel en banaan veel suiker oplevert. Deze fruitsoorten kan je dan ook beter vermijden.

 

Voor meer info over smoothies, afvallen en dieet, zie ook kroonappels.nl

17:20 - 15/2/2016 - comments {0} - post comment


koolhydraatarm dieet en het Paleo dieet

Posted in Unspecified

Het Paleo dieet zal in de komende jaren alleen maar populairder worden, zoals een koolhydraatarm dieet (koolhydraten dieet) Het is onder redelijk veel mensen al een bekend koolhydraatarm dieet, maar naar verwachting zullen steeds meer mensen bewuster gaan eten.

Het belang van gezonder eten
In de komende jaren zal het aantal mensen dat te kampen heeft met welvaartsziekten toenemen. De leeftijd waarop mensen deze ziekten krijgen zal ook dalen en de chronische welvaartsziekten zullen verder blijven toenemen. Het Paleo dieet kan dit deels tegengaan, want het zorgt voor een optimale gezondheid, tot op hoge leeftijd.

Het oerdieet, zoals Paleo ook wel wordt genoemd, is gebaseerd op de eetgewoonten van onze voorouders. Zij verzamelden het voedsel veel rond het water. Door te kiezen voor dit dieet krijg je alle belangrijke voedingsstoffen binnen. Vaak schort het hier aan bij veel mensen, want zij krijgen bijvoorbeeld onvoldoende Omega-3-vetzuren binnen. Deze zijn van essentieel belang en spelen onder meer een belangrijke rol in de hersenen van mensen. Sommige vitaminen en mineralen kunnen door de mens zelf worden aangemaakt. Er is wel voedsel nodig om dit proces in werking te kunnen zetten. Dit geldt overigens ook voor omega-3-vetzuren, die niet of nauwelijks door het lichaam kunnen worden koolhydraatarm dieet aangemaakt. Je kunt deze omega-3-vetzuren uit voeding als vis en schelpdieren halen. 


Kiezen voor de Paleo leefstijl
Eigenlijk is Paleo geen dieet, maar een leefstijl. Je kunt deze leefstijl gebruiken om af te vallen, maar het is eigenlijk nog beter om bewust helemaal voor Paleo te kiezen, zodat het ook positieve effecten heeft op de lange termijn. Een paar maanden het dieet volgen zal dus niet zo veel uithalen, wil je profiteren van de positieve effecten. Je volledig overgeven aan de Paleo leefstijl is iets wat we je daarom aanbevelen. Zo kun je op lange termijn welvaartsziekten wellicht voorkomen. Helemaal uitsluiten is naar alle waarschijnlijkheid een illusie, maar je zult je door Paleo veel fitten en gezonder voelen. Dit is dan ook de reden waarom steeds meer mensen voor Paleo kiezen.

15:20 - 25/12/2015 - comments {0} - post comment


Afvallen met het ziekenhuisdieet

Posted in Unspecified

Het ziekenhuisdieet is een crashdieet zo als velen van jullie weten. Maar jij wilt vast een dieet waar je mee afvalt voor je een lange termijn. Maar kan dat wel met het ziekenhuisdieet? Het ziekenhuisdieet is ooit is opgezet door doctoren die patiënten wouden laten afvallen. Dit omdat bij sommige chirurgische ingrepen, een overgewicht voor problemen kan zorgen. Zo een crashdieet is dus wanneer een patiënt in een hele korte tijd heel veel moet afvallen. Een mens heeft gemiddeld 2500 calorieën nodig. Dit kan weer verschillen per vrouw/man. Maar je begrijpt wat ik bedoel. En met het ziekenhuisdieet gaat het maar om 1000 calorien, dus 1500 calorien minder. ziekenhuisdieet in en rondom het dieet Het is jammer dat het ziekenhuisdieet maar van korte duur is. Het is ook niet anders. Het is erg ongezond, dus je moet er zeker rekening mee houden. Wat zijn nou enkele voordelen? -het dieet staat duidelijk toegelicht. Je hoeft zelf verder vrij weinig uit te zoeken. -het is lekker simpel en gemakkelijk -het dieet is lekker gevarieerd. Enkele nadelen die erbij komen? -het is maar een tijdelijk oplossing -Je krijgt niet de voedingstoffen binnen die binnen zou moeten krijgen. Dit kan erg gevaarlijk zijn. -je hebt een constant hongergevoel waar je niet om heen kunt. Ik hoop dat info over dit dieet je verder geholpen heeft.

06:43 - 17/7/2014 - comments {0} - post comment


Snel gewicht verliezen? Waarom Eigenlijk, het kan wel?

Posted in Unspecified

Een crash dieet is gemaakt om mensen te helpen met snel afvallen. Deze manier van afvallen is erg slecht voor je lichaam. Het is ook ontwikkeld voor de korte termijn oplossing, je zult daarna weer terug gaan naar je oude gewicht. Je zult ook moeten sporten na je dieet om dat vet ook weg te houden. Wanneer je met een crash dieet gewicht verliest, dan betekent dat, dat het ook snel zal terug komen. Het albekende jojo-effect komt dan weer kijken. Binnen enkele weken is je oude gewicht terug. Je raakt dus geen vet kwijt, maar spiermassa. Waarom wil je gewicht verliezen? Is het een broek die je wilt aan doen? of je gaat misschien op vakantie..? Of je wilt er gewoon goed uit zien. Het kan allemaal. Dit is een dieet voor de korte termijn. Een crash dieet is niet voor de lange termijn. Met behulp van weinig eten kun je ook al snel veel gewicht verliezen.

 

Het zijn geen vreemde poedertjes of pillen. Nee het is echt gewoon heeeel weinig eten. natuurlijk afvallen fruitdieet en het crashdieet? In de zomer wil iedereen er graag slank en fit uitzien. Tevens is het in de zomer prettig om een dieet te volgen dat makkelijk ook in de zomer makkelijk vol te houden is. Het fruitdieet is een dergerlijk crashdieet. Lekker experimenteren met soorten fruit. Fruit en groente zijn zeer belangrijke voedingsmiddelen. Iedereen kent de slogan: “twee ons groente en 2 stuks fruit” Wanneer fruit op de juiste manier in een dieet wordt verwerkt, is het een goed afslankmiddel. 

waar we ook steeds meer goeie reacties van krijgen is het Cambridge dieet. Iemand daar trouwens ervaring mee? Laat gerust even een reactie achter. Het grappige daaraan is, het heeft ook iets weg van het soepdieet. Vele cambridge dieet ervaringen geven aan dat het dieet effectief is, maar niet zo gezond. Dat is dus gehelaas wat minder.

 

Het soepdieet als crash dieet kan voor een ruime tijd gevolgd worden, maar dit mag niet aan een door. Het is dus niet goed om dit crash dieet te volgen, maar als je toch hier aan willen deelnemen zorg er voor dat je niet meer dan een week bezig gaat. De recepten van het soepdieet bevat weinig tot bijna geen calorieënvet. De soep paginas zijn voorbereid op grond van soep. Dit kan op elk moment van de maaltijd van je dag dag dat je eet worden. Mocht je zin in eten hebben natuurlijk. Eet het zo vaak je wilt, want de ingrediënten bevat bijna geen veel calorieën.

03:56 - 16/7/2014 - comments {0} - post comment


Description
Dit is mijn weblog over groene smoothies, afvallen, dieet en het cambridge dieet
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Wat is nu lekkerder?
- koolhydraatarm dieet en het Paleo dieet
- Afvallen met het ziekenhuisdieet
- Snel gewicht verliezen? Waarom Eigenlijk, het kan wel?
Hosting door HQ ICT Systeembeheer