Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Canvasdoek

Home - Profile - Archives - Friends

Een professionele foto van een stad op canvas - Posted at 11:23 on 6/8/2013 by Minke

Foto's van een stad op canvas

Stadsaangezichten spreken veelal tot de verbeelding. Ze bieden een ander perspectief op het dagelijkse bestaan, omdat bijna iedereen wel in een stad woont. Wat zou er allemaal gebeuren in deze stad? Hoe zijn de relaties tussen de mensen? Ook beelden van een specifieke locatie in een stad zijn de moeite waard om als kunstwerk in huis te hebben. 

Verlevendiging van de ruimte

Een professionele foto van een stad op canvas geeft de ruimte waarin je verblijft sfeer en uitstraling. Dat komt omdat je 'buiten' binnen hebt hangen. Je kunt ervoor kiezen de foto thuis op te hangen of op het werk. In alle gevallen geeft het werk de mogelijkheid tot reflectie en verlevendigt het de ruimte waarin je je bevindt. 

Perspectieven

Je kunt zelf de invalshoeken uitzoeken die je mooi vindt om aan de muur te hangen. Een stadsgezicht van veraf waarin je alle denkbeeldige gebeurtenissen overziet. Of een specifieke locatie waar je misschien wel een herinnering aan hebt. In alle gevallen geeft het beeld op canvas van een stadsaangezicht de stadslocaties extra elan.  Dit verschijnsel noemen we 'hyperrealiteit'. We kunnen denken aan Nederlandse steden en aan wereldsteden. Net zoals bijvoorbeeld New York 'echter' oogt op foto's en doeken, doen afbeeldingen iets met onze waarneming van de plek. 

Soorten en maten

Naar gelang hoe groot de ruimte is, bepaal je zelf wat je een passend formaat voor de ruimte vindt. Je kunt hier creatief in zijn, bijvoorbeeld meerdere kleine canvassen naast elkaar of één groter canvas in een grotere ruimte. Wat je ook kiest, de ruimte zal een heel andere uitstraling hebben met het perspectief van 'buiten' dat je gewoon binnen hebt hangen. Het is als kijken door een venster, op elk gewenst moment van de dag. Een professionele foto van een stadsaangezicht is een verrijking van de ruimte en ligt binnen handbereik. Ga je gang en verken de mogelijkheden. 
Hosting door HQ ICT Systeembeheer