Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Being me...

Liefde

Posted in Unspecified

Afgelopen 4 dagen ben ik bij mijn vriendje geweest. Dat is opzich best veel. Ik ben niet een type dat heel lang met een persoon op kan trekken. Ik ben echt een einzel ganger. Toch heb ik wel mensen nodig. De leukste momenten met vriendlief vind ik ook de momenten dat ik s'ochtends naast hem lig en we nog even knuffelen. Of als we in het park zitten en lekker mensen gaan kijken.

We zijn nu al 5 maanden samen ongeveer. Ik heb nog niet tegen hem gezegd dat ik van hem houdt. Ik vind dat nogal lastig. Af en toe denk ik er wel aan om het te zeggen, maar hou het toch voornamelijk voor me.  Bovendien raak ik enorm gefrustreerd als ik te lang bij hem ben. Hij heeft nogal de neiging om alles uit te leggen, en ik voel me dan enorm onderschat. Zoals bijvoorbeeld laatst, toen hij en ik in de woonkamer een blowtje aan het roken waren. Hij was een blowtje aan het roken en ik zat er naast. Vervolgens wil ik een trekje nemen en toen ging meneer helemaal uitzetten waarom hij af en toe blowt en dat hij niet wou dat hij me negatief beinvloede. Toen werd ik echt pissig. Wat denkt hij nou wel niet?!? Dat hij me kan beinvloeden? Dat hij wereldwijzer is dan ik? Ik ben geen klein meisje dat de wereld nog moet verkennen. Ik weet nog niet alles, maar al wel wat. En ik heb zeker zijn hulp niet nodig met de rest. Dan komt hij te dichtbij. Dus ik werd boos. Gisterenochtend weer. Toen moest ik echt huilen. Ik voelde me in mijn vrijheid beperkt. Hij slaapt tot half 12, 12 uur, en ik ben s'ochtends om 9 uur wakker. Ik ben in zijn huis, wat kan ik doen?!? Tv kijken? Dat heb ik de nacht ervoor al de hele tijd gedaan. De volgende keer neem ik gewoon een boek mee ofzo.

 Ik word chagarijnig als ik niet kan doen wat ik wil. ik hou niet van treuzelen. En ik hou er al helemaal niet van als ik op anderen moet wachten, voordat ik kan doen wat ik wil. Nu ik zo teruglees denk ik dat ik best wel egoistsich ben. Misschien ben ik beter af als ik wat socialer was.

09:40 - 21/10/2010 - comments {0} - post comment


Description
Over mij en mijn leven
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Liefde
Hosting door HQ ICT Systeembeheer