Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Afstuderen op Curacao

Bon Bini (Welkom)

Posted on 24/1/2012 at 14:37

Veel mensen die mij kennen weten het al, maar bij deze wil ik het nog een keer vertellen: Ik ga binnenkort voor 3 maanden naar Curacao. Om precies te zijn ga ik vliegen op 29 februari, dus vanaf vandaag is het nog 36 dagen om me voor te bereiden. Om jullie op de hoogte te houden van al mijn gebeurtenissen rondom deze reis heb ik deze blog aangemaakt. Ik ga gelukkig niet alleen, maar samen met twee klasgenootjes waar ik al een aantal jaar veel mee om ga.

De voorbereidingen zijn in volle gang. De allerbelanrijkste dingen zijn zo goed als geregeld. We hebben namelijk al vliegtickets, dus we kunnen in ieder geval al heen en terug. Ook hebben we verblijf geregeld, dus we hebben ook een plek om te overnachten. En misschien wel het belangrijkste, we hebben een opdrachtgever. We gaan namelijk niet zomaar naar Curacao om vakantie te vieren, maar we moeten hard gaan werken aan ons afstudeeronderzoek.

Naast deze drie allerbelangrijkste zaken zijn we natuurlijk nog hard met de andere voorbereidingen bezig, want je gaat niet zomaar eventjes 3 maanden naar het buitenland. Daar komt erg veel bij kijken. Om maar een paar dingen te noemen; een auto regelen, ons onderzoek voorbereiden (wat op zichzelf al een enorm karwei is), zaken rondom financiëring regelen, verzekeringen regelen, chekken hoe en wat met bagage, onderlinge afspraken maken, planningen maken, koffers inpakken.............. en nog veel meer.

Voor nu laat ik het hier even bij, maar ik zal snel weer wat nieuws schrijven.


Even voorstellen


Mijn naam is Mariska en ik doe de opleiding SPH. Voor mijn afstudeeronderzoek ga ik van 29 februari t/m 31 mei naar Curacao. Dit blog gaat over mijn belevenissen rondom dit avontuur.

Links

Home
Archief
Foto´s

Recente berichten

Bon Bini (Welkom)

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer