Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
carlclensen

trein of taxi

Posted on 27/9/2011 at 12:04
 

Gaat u ook regelmatig op reis en is er dan niemand die u weg kan brengen. Omdat het tijdstip midden in de nacht is. Of juist overdag en iedereen aan het werk is. Dan zou u kunnen kiezen voor de trein. Maar het grote nadeel van de trein is, dat deze nogal vaak niet rijd. Door bijvoorbeeld een sein en wissel storing waardoor er gaan treinen kunnen rijden. Of er heeft weer iemand besloten om voor de trein te springen. Daarnaast kan het ook mogelijk zijn dat op het tijdstip waarop u wilt reizen er helemaal geen treinen rijden. Want de trein rijd niet 24uur per dag. Daarnaast kan het ook gebeuren dat u reis voorspoedig begint maar dat dan halverwege blijkt dat er toch iets aan de hand is en dat de trein niet verder kan. Dit zorgt natuurlijk voor veel stress. Want als u uw vlucht mist kan dit extra kosten betekenen maar ook kan het zijn dat u voor zaken weg moet en dan een afspraak mist. Daarnaast kan het betekenen dat uw vakantie niet doorgaat. Dit zijn dus allemaal zaken waarmee u rekening dient te houden wanneer u met de trein naar bijvoorbeeld luchthaven Schiphol reist. Veel mensen kiezen er dan ook voor om de trein een stuk eerder te nemen. Zodat ze in het geval van een storing of andere calamiteit er toch nog zeker van zijn dat ze tijdig op de luchthaven aankomen. Dit is voor veel mensen toch wel de reden dat ze niet graag met de trein naar een luchthaven reizen. Het grote voordeel van de trein is wel dat je recht onder de luchthaven aankomt en geen parkeergeld hoeft te betalen. Ook kan je al beginnen met ontspannen. In plaats van dat je gestrest achter het stuur van je auto zit.

De oplossing zou dan ook zijn om met de taxi naar de luchthaven te kunnen gaan. Maar bovenop je toch al dure vakantie. Zal dit waarschijnlijk voor veel mensen gezien worden als te duur. En helemaal als je het dan vergelijkt met de vakantielanden is het in Nederland gewoon erg kostbaar om een taxi te nemen. Maar daar komen de laatste tijd steeds meer veranderingen in. Er komen steeds meer bedrijven die voor vooraf afgesproken rit prijzen u naar de door u gewenste locatie kunnen vervoeren. Heeft u bijvoorbeeld een taxi Schiphol nodig. Dan kunt u bijvoorbeeld kijken of er een vervoerder in uw woonplaats is die u voor een redelijk tarief naar uw bestemming brengt. Zo kunt u bijvoorbeeld vanuit Hilversum al voor 55 euro met de taxi naar schiphol. Dit is een vast bedrag. Dus als u in de file komt of ergens voor een stoplicht staat te wachten loopt de meter niet door. U kunt er ook voor kiezen om de taxi nog even te laten wachten. Dit brengt wel extra kosten met zich mee. Maar dat is vanzelfsprekend. Dit zal ook het geval zijn wanneer u gebruik maakt van een ‘normale’ taxi. Dus wanneer u op vakantie moet en niet met eigen vervoer kunt gaan. Kijk dan even wat verder dan de standaard taxi bedrijven.


Recent Entries

- trein of taxi

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer