Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

De caveman keuken

Koud ook lekker, dus top voor onderweg

13:19, 14/7/2014 .. 0 comments .. Link

Gezond eten kan heel lekker zijn ook onderweg bewijst deze spinazietaart.

Hoe makkelijk is het om onderweg een broodje te scoren en dat naar binnen te schuiven met een blikje cola light….. niet echt heel gezond.

 Gezonde voeding vraagt voorbereiding en daar gaat tijd in zitten, persoonlijk vind ik het heel belangrijk dat ik na die tijd investering wel lekker eet en ook nog zonder stress de deur uit ga. Deze spinazietaart kun je van te voren maken en in stukken invriezen of in de koelkast zetten en er een stuk vanaf snijden.

‘Cavemanproof’ en kan dus als een eiwitten, vetten, groente maaltijd gegeten worden.

 Spinazietaart

 

Nodig:

  • 500 gr Spinazie
  • 2 uien
  • 100 gr magere spekreepjes
  • 1 knoflook
  • 6 zongedroogde tomaten
  • ½ paprika
  • 6 eitjes
  • flinke scheut kokosmelk
  • 2 eetlepels hennepzaad
  • 2 eetlepels pompoenpitten
  • flinke hand geraspte 30+ geitenkaas
  • zout, peper, kerrie, paprikapoeder. (durf uit te proberen met wat jezelf lekker vindt)

 

doen:

verwarm de oven op 200 graden.

Spekjes in de pan  en na het uitbakken de fijngesneden uien, knoflook, zongedroogde tomaten en paprika erbij.

Spinazie wassen en grof snijden en ook de pan in, laat het vocht zo ver mogelijk weg bakken anders wordt je taart erg nat en zompig. Kruid af met paprika,-  kerriepoeder, peper en zout.

De eieren in een mengkom klutsen, kokosmelk, hennepzaad, pompoenpitten en de geitenkaas er doorheen mengen (hou wat pompoenpitten en geitenkaas achter de hand).

Afkruiden met paprikapoeder, kerrie, peper en zout.

 Mengsel uit de pan in een ovenschaal, daaroverheen het eimengsel en schep dit wat door elkaar zodat het eimengsel overal goed bijkomt. Strooi bovenop nog wat pompoenpitten en geitenkaas en dan 30 minuten de oven in.

Eetsmakelijk!

Heb jij de taart gemaakt, laat even weten wat je er van vond.



About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Koud ook lekker, dus top voor onderweg

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer