Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Health and more

17/7/2014 - Een healthy start

Ik ben net afgestudeerd Bachelor of LawsinAmsterdam. Tijdens het afstudeerjaar ben ik mijzelf meer gaan bezighouden met een healthy lifestyle. Er is niks mis met mijn gewicht hoor.. maar ik vond van mijzelf dat ik wat actiever in het leven kon staan. Ik besloot te gaan hardlopen. In het begin vond ik het erg knap van mijzelf als ik 3 kilometer had afgelegd. Al gauw downloadde ik de ik Nike app en werd het een verslaving.

I LOVE..
I love hardlopen! Er ging een nieuwe wereld voor mij open. Ik ontdekte 52 challenge, run2day en nike! Inmiddels heb ik al vijf paar nike runnings en vorige maand heb ik ook mijn eerste ascics run gympen gekocht. Heel leuk allemaal maar er zit ook een prijskaartje aan! Ik geef de laatste tijd eerder geld uit aan sport essentials dan aan kleding! Maargoed, ik dwaal af. Ik vond hardlopen zo leuk dat ik meedeed aan de Electric run in Amsterdam. Natuurlijk moest en zou ik ook meedoen met we own the night run'' van Nike. Zo gezegd, zo gedaan. Omdat ik die periode druk bezig was met het schrijven van mijn scriptie heb ik weinig tot niet voorbereid. Er waren zelfs momenten dat ik de overweging moest maken of ik even een uur zou hardlopen of dat ik verder ging met het schrijven van mijn scriptie. Vaak moest ik dan kiezen voor scriptie L . Achteraf gezien heb ik een mooie tijd neergezet bij de Nike run, daar ben ik toch trots op! Mijn scriptie heb ik ook met een mooi cijfer afgerond, dus dubbel zo trots! Tijdens het schrijven van mijn scriptie heb ik late uurtjes gemaakt. Deze uurtjes bevatte ook vele snack momenten. Wauw!

LEMONCLEANSE
Maar nu, afgestudeerd en al, een beetje doelloos dus. Tijd voor een challenge! Lemoncleanse! Oftewel, citroensapkuur. Omdat ik na al dat scriptie-snack-food zin had om helemaal schoon te worden en opnieuw een healthy start te maken, koos ik voor deze challenge. Ik had mijzelf helemaal ingelezen in de citroensapkuur. (een kuur waarbij je alleen een mengsel van ahornsiroop, citroen en cayennepeper drinkt) en dat voor vijf dagen lang. Daar ging ik dan! De eerste twee dagen waren het moeilijkst. Wauw, wat denk ik vaak aan eten zeg! Er ging geen halve dag voorbij en ik had niet aan eten gedacht. Dag 3 en 4 verliepen redelijk goed. Op het moment dat je niet mag eten merkte ik pas hoeveel reclamespotjes hier op de tv over eten gaan, wauw! Dag 5 zit erop. Ik voelde me schoon en leeg. Bij de gedachte dat ik 5 dagen niks gegeten had kreeg ik het een beetje benauwd. Voor de rest voelde ik me prima! Heerlijk! Tot slot zijn er 3 opbouwdagen die geadviseerd worden, waarbij je de eerste 2 dagen bijna tot niks eet, alleen het vloeibare mengsel van de kuur naar binnen werkt. Zo gezegd, zo gedaan! Na afloop van de kuur ben ik 3,5 kilo lichter (natuurlijk komt de darminhoud er weer bij), ruik ik beter en voel ik mijzelf schoon.

Ik heb de challenge voltooid yeey!!. Maar wat nu.. op zoek naar een leuke nieuwe challenge, een challenge die zo-ie-so in het teken staat van healthy living.. any tipss anyone?


Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Recent Posts

Een healthy start

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer