Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

cea's life.

fris@escape.

11:27, 30/12/2008 .. 0 comments .. Link
haaaai mensen. :] gister was ik dus naar fris@escape, met maria, eerst zouden we met z'n 2en gaan, en dat vonden we heel jammer. maar op het laatste moment kwam murni er nog bij. :) en ella reed mee ernaartoe, en terug. en bij fris zelf zagen we mees ook. (wel gepland ^.^) it was very nice! vandaag ga ik met m'n vader naar de IKEA om spullen voor mijn nieuwe kamer te kopen, morgen ga ik afspreken met een meisje uit 1A, donderdag en vrijdag ga ik waarschijnlijk aan mijn nieuwe kamer werken, zaterdag ga ik huiswerk maken -.-, en zondag m'n verjaardag vieren. daaaaaaaai. <3 X. Cea.

hi people.

19:12, 28/12/2008 .. 0 comments .. Link

hee mensen. :]

ik ga dus beginnen met mijn blog.. op dit moment is het kerstvakantie en 28-12-'08. morgen ga ik met 2 vriendinnen van me (maria en murni) naar fris@escape. vandaag ben ik een beetje ziekjes, en zat de hele dag in m'n pyjama. (: gisteren ben ik met m'n vader naar de IKEA geweest, om te kijken of we dingen konden vinden voor mijn kamer. maar halverwege werd ik dus echt ziek.. moesten we weer naar huis. but ; we gaan dinsdag weer naar IKEA, en dan gaan we lekker mijn kamer very nice maken. :] verder ben ik bijna jarig; 5 januari. en ik weet dus niet óf ik een feestje ga geven.. maar áls ik het ga doen weet ik weer niet wát ik ga doen, dus beter doe ik niks. x] woensdag ga ik afspreken met een meisje uit 1a, hanneke, om een daltontaak* te maken. maar nu moet ik eten en gooische vrouwen kijken afcourse.

catch ya later.  XX . ceaa.

* een daltontaak is een soort van huiswerk dat gegeven wordt @ daltonscholen.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

fris@escape.
hi people.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer