Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
celeberties

Description

Op deze blog zijn actuele gebeurtenissen te vinden met betrekking tot de celebs van 2014!


«  March 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Miskraam voor Lindsay Lohan

Actrice Lindsay Lohan verteld in de laatste aflevering van haar realityserie over de miskraam die ze voor de kiezen heeft gekregen. In de aflevering die zondagavond werd uitgezonden verteld de actrice dat niemand wist van de miskraam en dat ze het tijdens de opnames van de realityserie lastig heeft gehad. Lindsay bekend dat ze twee weken niets kon. 'Ik kon me niet bewegen, voelde me steeds ziek en zwak' verteld de 27-jarige.

Wel verteld Lohan dat ze met een positieve blik naar de toekomst kijkt. Nu ze in New York woont heeft ze een vast groepje met mensen die haar steunen. Ze heeft veel geleerd van het verleden en is bereid het te laten rusten.

Wat vinden we van de bekentenis? Is er begrip of is het weer een schreeuw om aandacht van de media?


Posted: 13:29, 22/4/2014
Comments (1) | Add Comment | Link

Chris Brown in gevangenis

Chris Brown verscheen half maart voor de rechter in Los Angeles.

De 24-jarige bekende R&B-zanger is per gevangenentransport naar Washington gebracht. Hij is na een meerdaags transport in de Amerikaanse hoofdstad gearriveerd voor de woedeaanvallen, meldde de CCN. In Washington wacht de zanger half april een proces. In oktober was het tussen Brown en een man in een hotel in Washington tot een handgemeen gekomen. Een rechter herriep daarop een vroegere voorwaardelijke straf van de artiest.

Brown, die sinds november in een Californische ontwenningskliniek werd behandeld, werd half maart door de politie gearresteerd. Hij zou een inbreuk gepleegd hebben tegen de voorschriften van de kliniek en daarmee opnieuw zijn verplichtingen bij een voorwaardelijke veroordeling hebben geschonden. Eind april moet hij ook in Californië opnieuw voor de rechter verschijnen.

De bodyguard van Chris Brown is vandaag schuldig bevonden aan het mishandelen van een man afgelopen oktober. Wat voor straf hij krijgt hoort hij pas in juni. De zanger, die ook bij het incident aanwezig was, moet ook in het beklaagdenbankje verschijnen.

De mannen zouden slachtoffer Parker Adams samen in elkaar hebben geslagen toen hij zich bemoeide met een foto die Brown op de stoep in Washington van zichzelf en een paar fans maakte. Een gebroken neus en enkele blauwe plekken waren het gevolg, meldt CNN.

Het proces tegen Chris Brown is opgeschort. De zanger staat terecht voor mishandeling. De rechtszaak zal hervat worden.

De zaak wordt opgeschort omdat de procureurs de getuigenis van Browns bodyguard eerst willen onderzoeken. Brown wordt samen met zijn lijfwacht verdacht van mishandeling. De bodyguard van de zanger werd maandag al schuldig bevonden aan mishandeling. Hij hoort in juni wat voor straf hem boven het hoofd hangt, maar is al van plan in hoger beroep te gaan. 

Een veroordeling van Brown kan grote gevolgen hebben. De 24-jarige Brown zit namelijk nog in zijn proeftijd, omdat hij in 2009 zijn toenmalige vriendin Rihanna had toegetakeld. Als Brown wordt veroordeeld van mishandeling riskeert hij een gevangenisstraf van vier jaar.


Posted: 13:28, 22/4/2014
Comments (1) | Add Comment | Link

Definitief afscheid voor Andrea uit Utopia

Na lange onzekerheid is het de beurt aan Andrea om de koffers in te pakken en het Utopia-terrein vaarwel te zeggen. Volgens nieuwe  medekandidaat Dennis is het een verstandig besluit voor de 53-jarige masseur. 'Ik denk dat de persoon die ik naar huis stuur, uiteindelijk daar beter af zal zijn. Andrea, ik doe jou verschrikkelijk veel pijn maar jij bent de allersterkste!'

Het vertrek van Andrea viel zwaar bij de Utopiaspelers. De kandidaten spreken over een emoitioneel afscheid, maar toch kon de 53-jarige zingend het terrein aflopen.

Wat vinden jullie van het vertrek van Andrea? terecht of onterecht?


Posted: 13:15, 22/4/2014
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer