Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Exploratieweek 2: BV's een merk dat geld waard is ?

dag 5: eind goed, al goed?

12:36, 22/4/2008 .. 0 comments .. Link

Dag beste bloggers,

De exploratieweek zit er weer bijna op. Het waren lange dagen maar al bij al is deze week toch wel voorbijgevlogen. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan onze posterpresentatie, die er naar onze bescheiden mening, toch wel erg knap uitziet. Nu is het geenszin onze bedoeling de jury te beïnvloeden, maar we mogen terecht tevreden zijn over ons resultaat.

Deze laatste dag was anders dan de vorige. Toen bestond ons werk vooral uit opzoeken,lezen en schrijven. Vandaag is dat vervangen door bundelen, printen, knip-en plakwerk en het halen van de nodige materialen. 

Straks is het orgelpunt van deze hele week aangebroken. Dan wordt onze posterpresentatie beoordeeld. Bang afwachten wat de deskundigen van het geleverde werk zullen vinden, al hebben we er goede hoop op.

 

*Celebz*dag 4: stress, stress en stress

16:06, 21/4/2008 .. 0 comments .. Link

We moesten nog ongeloofelijk veel afwerken. De jongens hadden hun opdrachten van Frans en economie nog niet afgemaakt en daar moest dus dringend nog aan begonnen worden.
Zowel recht als Nederlands zijn vandaag afgewerkt. Het interview voor Nederlands vond plaats om 10uur deze ochtend en was volgens Laura en Marijke heel interessant en leerrijk.

We zijn ook verder gegaan met de posterpresentatie: teksten maken, foto's printen, affiches zoeken.

Morgen gaan we nog een vrij veel werk voor de boeg hebben, maar we beginnen er met goede moed aan!

*Celebz*dag 3 : concentratieproblemen en zenuwen

18:03, 18/4/2008 .. 0 comments .. Link
Vandaag was de dag dat we onze individuele zelfpresentatie moesten doen. Spijtig genoeg waren wij aan de beurt in de namiddag, waardoor we heel de voormiddag concentratieproblemen hadden en ons werk er niet echt op vooruit ging.

We hebben ook geconstateerd dat we nog heel wat werk moeten verzetten dus dit weekend zal een groot deel van onze tijd aan de exploratieopdrachten worden gespendeerd.

De zelfpresentaties gingen, desondanks alle zenuwen, wel goed bij iedereen. Er was ongeveer een half uur vertraging op alle presentaties waardoor we de zenuwen langer moesten aanhouden.

Maandag vliegen we er al vroeg terug in met ons interview en het maken van onze posterpresentatie.

*Celebz*

dag 2 : een dagje in het leven van de celebz

15:07, 17/4/2008 .. 0 comments .. Link

Vandaag was : productief, saai, grappig, nuttig, interessant,chaotisch, ...

Zoals je merkt was het vandaag een wirwar aan gevoelens en prikkels! Iedereen had wel een 'ik zie het niet meer zitten' moment. Vooraleer je aan de opdrachten kan beginnen moet je opzoeken, opzoeken en nog eens opzoeken. Het is belangrijk om goede informatie te verzamelen, want dit is namelijk een basis vooraleer je aan je opdracht kan beginnen.

Vandaag hadden we ook onze eerste ontmoeting met onze begeleider: Willy Debandt. Hij hielp ons verder met onze enquete en polste naar onze stand van zaken. Hij zei dat we er redelijk goed voorstonden, maar op het einde van de dag hadden we allemaal wel een tegengesteld gevoel.

Tegen 17uur  zaten we allemaal nogal futloos op onze stoel, vaak afgeleid door elkaar, in het niets te staren. Het begint op de 2de dag blijkbaar al zijn tol te eisen, maar we gaan vol goede moed op naar dag 3!!

*Celebz*dag 1 : stress? nooit van gehoord ...

18:20, 16/4/2008 .. 0 comments .. Link

Het is weer zover.

De tweede exploratieweek is begonnen. Bij de meesten dringt het nog niet echt door en wanneer dat dan wel gebeurt is het vaak te laat (maar dat zijn zorgen voor later)... 

Onze eerste dag verliep bijzonder vlot en dat zonder paniekaanvallen of kalmeringspillen! We wisten natuurlijk op voorhand al min of meer wat we konden verwachten, toch verschoten we er weer even van hoe hoog de lat wordt gelegd. Nog meer taakjes dan de vorige keer en nog meer uitdagingen, zoals de zelfpresentatie, liggen voor de boeg. Maar tot nu toe ziet iedereen het 'vollenbak' zitten, hopelijk blijft dit mooie liedje duren...

De taakverdeling gebeurde snel en efficiënt. En verbazend genoeg waren we soms echt wel enhtousiast over de opdrachten, à la 'hej dat zie ik wel zitten'. Voor de rest werden alle paperassen en nodige mailtjes (naar lectors, medegroepsleden,...) verstuurd. Moe maar tevreden verlieten we de computers rond vijf uur. Hop naar huis om nog wat verder te zoeken en ons mentaal voor te bereiden op de zware week die ons te wachten staat. Bij deze beëindig ik  de blog voor vandaag om mij helemaal 'zen' te maken en klaar te stomen voor morgen!

*Celebz*About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

dag 5: eind goed, al goed?
dag 4: stress, stress en stress
dag 3 : concentratieproblemen en zenuwen
dag 2 : een dagje in het leven van de celebz
dag 1 : stress? nooit van gehoord ...

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer