Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Cparcs

De Vossemeren

Posted in Unspecified

Center Parcs Vossemeren ligt niet ver van het Belgische stadje Lommel, op enkele kilometers van de Nederlandse grens. In dit grote vakantiepark is er voor elk wat wils: er is een groot subtropisch zwembad (de Aqua Mundo genaamd), een heleboel toffe activiteiten (zoals tennis, volleybal, muurklimmen, mountainbiken, ping-pongen, enz) en leuke ontspanningsmogelijkheden (er is een Wellness Centrum waar je kan genieten van een heerlijke sauna of een ontspannende massage). Bovendien is er ook in de buurt van Center Parcs De Vossemeren heel wat te zien en te beleven. Je kan een uitstapje maken naar Lommel of fietsen door de Lommelse Sahara. Winkelliefhebbers kunnen een vakantie in Center Parcs Vossemeren combineren met een shopping trip naar Maasmechelen Village.

Aqua Mundo

De Aqua Mundo van De Vossemeren staat garant voor urenlang waterplezier voor het hele gezin! Uiteraard is er een groot golfslagbad en een uitdagende wildwaterbaan. Maar er is tevens een prachtig koraalbad te vinden. Hier kan je zelfs tussen de kleurrijke en exotische vissen zwemmen. En vergeet niet dat er ook meerdere glijbanen zijn, bubbelbaden, een stroomversnelling en een kinderbad voor de allerkleinsten. Je merkt het meteen: tijdens een vakantie in De Vossemeren zal je jezelf geen seconde vervelen! 

center parcs de vossemeren vanuit de lucht

06:39 - 25/9/2014 - comments {0} - post comment


Description
Op Cparcs is alles te vinden voor Center Parcs fans
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- De Vossemeren
Hosting door HQ ICT Systeembeheer