Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Cexuur: de gulden middenweg tussen seks en censuur - Verslag exploratieweek 2

laatste dag van de exploratieweek!

12:32, 22/4/2008 .. 0 comments .. Link

beste lezers en geïntereseerden

we hebben vandaag alles gedaan om de laatste dag van de exploratieweek tot een goed einde te brengen. bloed, zweet, tranen en een goeie portie stress heeft het ons gekost, maar we hebben uiteindelijk alles afgekregen.

Gilles heeft zich beziggehouden met de opdracht statistiek. Greet, Sofie, Joni en mezelf hebben de poster al voorbereid terwijl Anne zich bezighield met de inhoud ervan. Na een gezamelijke controle van de inhoud van de posterpresentatie zijn we begonnen met het afdrukken ervan, om de poster tot zijn uiteindelijke staat te brengen. een mooi resultaat van een week goed samenwerken.

tot zover onze exploratieweek. hopelijk hebt u genoeten van onze blog en de nieuwsjes die we u hebben gebracht

AnnMaandag 21 april, voorlaatste dag exploratieweek

18:43, 21/4/2008 .. 0 comments .. Link

Nog een dagje, en het zit er weeral op... Vandaag was best een vrij kalm dagje voor mij, aangezien ik klaar was met al mijn taken... Daarom heb ik de anderen hier en daar maar wat geholpen. Op het einde van de dag kwamen we samen om te brainstormen over de posterpresentatie die we morgen in elkaar moeten steken... We zullen ons handen nog vol hebben, maar het concept is al uitgewerkt. Ik denk dat iedereen opgelucht zal zijn wanneer morgen het laatste jurylid is gepasseerd. Ondanks een leerrijke en toffe week, zullen we blij zijn dat ons gewone leventje weer kan verdergaan!

X Greet Vrijdag 18 april

13:39, 18/4/2008 .. 1 comments .. Link

Hallo beste bloggers!

Vandaag was weer een nieuwe dag waarin we veel gewerkt hebben voor onze opdrachten. We starten onze dag om half 10, vol goede moed. In de voormiddag hebben wij (Joni en Sofie) verder aan onze opdracht voor reclame gewerkt. Daarna hebben we aan de taak voor engels gewerkt. Wij hebben de Nederlandse dialoogskes vertaald naar het Engels. Greet heeft de hele voormiddag de taak van geschiedenis op haar genomen. Anne heeft voortgewerkt aan de hoofdopdracht en economie terwijl Ann zich bezighield met Engels. Gilles werkte dan weer aan de opdracht voor Spaans en Frans. 'S middags moesten wij ons allemaal presenteren voor 2 juryleden. We kregen de opdracht om ons 1 minuut lang voor te stellen. Normaal gezien moest onze groep rond half 12 maar uiteindelijk zijn we pas een uur later aan de beurt gemogen. Het was helemaal uitgelopen waardoor onze planning voor de andere opdrachten niet meer helemaal klopte. Uiteindelijk zijn de presentaties van onze groep goed verlopen. In de namiddag hebben we met zen alle aan de opdracht van Engels gewerkt. We moesten 3 reclamespotjes inspreken. Dit vonden we een hele leuke opdracht waarbij er al eens goed gelachen werd. Onze opdracht van Engels hebben we tot een goed einde gebracht waar we allemaal heel fier op zijn. Tot hiertoe verloopt alles zoals het moet! We staan er goed op voor de komende dagen!

Wij wensen iedereen alvast een leuk en ontspannend weekend toe!

Tot maandag, Joni en Sofieexploratieweek dag 2

17:14, 17/4/2008 .. 0 comments .. Link

Dag iedereen

De dag van vandaag begint met wat vertraging voor mezelf, een oogpropleem. Eens dit probleem opgelost, rush ik naar de school, waar ik onze groepsleden tegenmoet kom. Ze hadden net een afspraak met onze begeleider, Mevr. Gool beëindigd. Deze heeft ons gecomplimenteerd voor onze naam en ons wat verder geholpen met de verschillende vragen die we nog hadden.

Na een korte briefing, konden we dus allen aan onze opdrachten beginnen. Greet heeft zich met de opdracht voor recht beziggehouden, Ann en Anne met de hoofdopdracht, Sophie en Joni hebben de opdracht reclame voor zich genomen. Enkelen onder ons hebben hun opdracht kunnen afwerken, en zijn meteen vol enthousiasme aan een volgende opdracht begonnen. Zo heeft Anne de opdracht van medialeer nog afgewerkt, en is Greet zich al beginnen te documenteren voor de opdracht van geschiedenis.

De conclusie op het eind van de dag is dat we goed hebben doorgewerkt, maar er toch nog veel werk te doen is. Op naar morgen!!!

 De eerste dag..

18:56, 16/4/2008 .. 0 comments .. Link

De eerste dag verliep heel vlot. Eerst kregen we van oudstudenten uitleg over onze keuzemogelijkheden van volgend jaar, commerciële communicatie of public relations. Na deze boeiende lezingen kregen we eventjes tijd. Tijd genoeg om een terrasje te doen in de eerste lentezon!

We spraken terug af voor uitleg te krijgen over de exploratieweek. We kregen onze opdrachten en Rit de Greef vertelde wat er van ons verwacht wordt. De moed zat er meteen goed in, het leek alsof we de opdrachten zeker zouden aankunnen. Aangekomen op school bespraken we eerst de taakverdeling. Dit ging vrij vlot, iedereen is goed in een ander vak en wou deze opdracht tot zich nemen. Daarna zijn we er direct ingevlogen. Informatie opzoeken, lezen, opslagen, analyseren en verwerken.

Na een tijdjes besloten we dat het welletjes was voor de eerste dag. We hadden al hard gewerkt en besloten om er morgen op tijd in te vliegen.

Ik geloof in onze groep en ben er zeker van dat we deze week tot een goed einde gaan brengen!

Anne Van DierdoncqAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

laatste dag van de exploratieweek!
Maandag 21 april, voorlaatste dag exploratieweek
Vrijdag 18 april
exploratieweek dag 2
De eerste dag..

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer