Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

CHANGING WORLD, will it be better or worse in the near future!

Bush loog 232 keer over Irak.

19:31, 23/1/2008 .. 0 comments .. Link
Bush heeft 232 keer gelogen in 2 jaar om het volk, de wereld te overtuigen dat Irak aangevallen moest worden. Toffe gozer, zo met een atoombom onder z'n wijsvinger.
quote:
‘Witte Huis loog 935 keer over Irak’
Gepubliceerd: 23 januari 2008 14:44 | Gewijzigd: 23 januari 2008 14:46 Door een onzer redacteuren Rotterdam, 23 jan.

In de twee jaar na de aanslagen van 11 september 2001 hebben president Bush en hoge regeringsfunctionarissen zeker 935 onwaarheden verkondigd over vermeende bedreiging van Irak voor de nationale veiligheid van de Verenigde Staten.

Dit blijkt uit een onderzoek dat het Amerikaanse Center for Public Integrity gisteren publiceerde.

Volgens de studie werd in twee jaar tijd in 532 toespraken, persconferenties, interviews en andere publieke optredens gesteld dat Irak over massavernietigingswapens beschikte of deze wilde maken of verkrijgen, of dat de regering van Saddam Hussein banden onderhield met het terreurnetwerk Al-Qaeda. Van beide beweringen staat inmiddels vast dat ze onwaar zijn geweest.

Volgens het onderzoek waren de uitlatingen „onderdeel van een vooropgezette campagne die de publieke opinie doelmatig voorbereidde en het land gaandeweg richting oorlog leidde onder valse voorwendselen”. De VS, gesteund door onder andere Groot-Brittannië, vielen Irak in maart 2003 binnen.

President Bush nam 232 van de verklaringen voor zijn rekening, zijn toenmalige minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell 244. Ook minister van Defensie Donald Rumsfeld (109 maal), Witte Huis-woordvoerder Ari Fleischer (109), onderminister van Defensie Paul Wolfowitz (85), toenmalig Nationaal Veiligheidsadviseur Condoleezza Rice (56) en vicepresident Cheney (38).

De onderzoekers wijzen verder op het „cumulatieve effect” van deze uitlatingen, dat „massaal” was doordat de verslaggeving erover „een bijna ondoordringbaar kabaal veroorzaakte in de belangrijke maanden in de opmaat naar de oorlog. Sommige journalisten – soms zelfs hele nieuwsorganisaties – hebben sindsdien erkend dat hun verslaggeving in deze vooroorlogse maanden te volgzaam en onkritisch was [...] veel van deze verslaggeving leverde zelfs een aanvullende, ‘onafhankelijke’ bevestiging van de valse verklaringen van de regering-Bush over Irak. De ‘werkelijkheid op de grond’ in Irak zelf dwong de president uiteindelijk terug te krabbelen, hoewel met tegenzin.”
Bron: NRC

Willen we de volgende keer even zelf het een en ander onderzoeken voordat we besluiten -politieke- steun te verlenen om een soeverein land binnen te denderen?

Helaas gebeurd er nu hetzelfde jegens Iran?

 A New Hope, Ron Paul for president!! Woww is Ron Paul really a American? Unbelievable? That`s the man America and the world needs. Not that dictator in process named Bush. zie filmpje!

19:54, 3/11/2007 .. 0 comments .. Link

filmpje hier.

andere filmpje hier Ron Paul @ CNBC Repub. Debate JOINED 10-9-07  hier,FOX ATTACKS: Iran!! Duidelijk voorbeeld van propaganda voering! Ofwel de burgers klaar stomen voor een oorlog met Iran. zie filmpje!

19:50, 3/11/2007 .. 0 comments .. Link
filmpje hier

'Oorlog met Iran voor presidentsverkiezingen'

19:47, 3/11/2007 .. 0 comments .. Link

Twee voormalig hooggeplaatste beleidsexperts van de Bush-administratie zeggen dat de VS al jaren een aanval op Iran voorbereiden.

Ex-CIA'er Flynt Leverett werkte als Midden Oosten-expert voor Bush en onderhandelde in het geheim met Iran. Hillary Mann reisde vaak mee als adviseur met zowel ex-minister van Buitenlandse Zaken Colin Powell en huidig minister Condoleezza Rice. Ze onderhield ook banden met de machtige pro-Israël lobby AIPAC.

Leverett en Mann zeggen in het interview met Esquire: "De VS zijn al jaren op oorlogskoers. Eerst met Irak en nu met Iran. Het diplomatische gedeelte met de Verenigde Naties zal opnieuw falen door toedoen van de VS. Iran zal doorgaan met stoken in Irak en met het verrijken van uranium. Dit zal de neoconservatieven in het Witte Huis triggeren. Zij voelen het als een morele plicht om Iran aan te vallen voordat de Democraten het Witte Huis overnemen."

Zij voorspellen dat de aanval hoogstwaarschijnlijk in de eerste helft van 2008 zal plaatsvinden. De presidentsverkiezingen zijn op 4 november dat jaar.

"Een oorlog met Iran zal resulteren in dramatisch meer aanvallen op Amerikaanse militairen in Irak door bijvoorbeeld Hezbollah. De reactie van fragiele staten als Pakistan en Afghanistan, waar miljoenen bewoners Amerika haten, is onvoorspelbaar." Leverett en Mann denken dat een oorlog met Iran de Verenigde Staten in een oorlog met de gehele moslimwereld zal storten.

Toen Leverett en Mann voor het eerst publiek gingen over de volgens hun toekomstige ramp met Iran werden ze onmiddellijk ontslagen door het Witte Huis. Afgelopen zondag nog waarschuwde de Amerikaanse vice-president Cheney Iran opnieuw en al eerder waarschuwde president Bush voor een Derde Wereldoorlog mocht Iran zijn handen krijgen op kernwapens.Opzienbarende memo's Rumsfeld uitgelekt! Helaas nemen veel Amerikanen maar ook Europeanen deze propaganda voor zoete koek. Kortom, het is 1 grote oplichters bende !!

18:58, 3/11/2007 .. 0 comments .. Link

Opzienbarende memo's Rumsfeld uitgelekt

Gepubliceerd: Algemeen Dagblad Friday 2 November 2007 16:37

De Amerikaanse krant Washington Post heeft zijn handen kunnen leggen op een serie opzienbarende memo's van de Amerikaanse ex-minister van Defensie, Donald Rumsfeld. Toen Rumsfeld nog minister was van 2001 tot 2006 bestookte hij zijn staf met memo's en ideetjes, onder meer over de oorlog in Irak.

Rumsfeld pleitte onder meer voor een bumperstickeractie om de negatieve stemming in het land en de media tegen de oorlog te keren. Hij geeft in een van zijn memo's ook opdracht om 'de dreiging op te schroeven' en wilde dat 'er een link tussen Irak en Iran' wordt gelegd. De notities geven een inzicht in de verbetenheid waarmee Rumsfeld de impopulaire Irakoorlog aan de media en het publiek probeerde te slijten. Zelfs in zijn laatste dagen als minister, toen veel generaals om zijn vertrek smeekten, bleef Rumsfeld onverminderd op het thema publieke opinie hameren.

Een aantal opzienbarende memo's zijn: "Praat over Somalië, praat over de Filipijnen, maak de Amerikanen duidelijk dat ze omsingeld zijn door een wereld van gewelddadige extremisten". Vervolgens schreef Rumsfeld op een papiertje: "Het volk zal gemotiveerd zijn door opoffering, ze zoeken leiderschap, Opoffering = Overwinning."Een medewerkster van Rumsfeld bekritiseerde de Washington Post en liet weten dat die zich enkel baseert op een niet representatieve selectie van slechts weinig memo's uit een totale verzameling van 20.000 stuks.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-Nibbieworld-

Het past allemaal in het plan van dat enge groepje machthebbers in amerika om zichzelf te verrijken en de wereld te overheersen (president bush, dick cheney, wapenhandelaren, oliematschappijen enz., zeg maar de bohemian club).

De tien stappen naar fascisme, zoals onlangs nog eens uitgelegd door Noami Wolf: 

Creëer een onzichtbare vijand, maak het volk bang en je kunt bijna alles doen wat je wilt.

Hmm,waarom zaten wij ook alweer in Afghanistan... OWJAAAAaaa, om de Amerikanen te helpen "terroristen te bestrijden" en de wereld "veiliger te maken"

Het zijn gewoon regelrechte kopieen van methoden van historische dictators...

Zijn methodes doen me sterk denken aan deze film : The Wave 
Is een waargebeurd verhaal over een experiment
wat een leraar op een school heeft uitgevoerd in 1967...

Op een gegeven moment had hij heel de school in de ban zoals Hitler dat met het gehele volk had...

De leerlingen waren zo gemotiveerd dat ze zonder hulp
niet de link konden leggen...

Oorlog met Iran zal wel  onvermijdelijk zijn en plaats gaan vinden voordat dictator Bush opgerot is uit Washington. Helaas!!!

propaganda, propaganda en nog eens propaganda!

Machtsmisbruik, dat is de term die als eerste me op komt bij het horen van de namen Bush, Cheney of Rumsfeld.

Maar ja, what te fuck doe je er aan?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wat interessante artikelen-

Oorlog met Iran, het aftellen is begonnen

Niet de nooit gevonden ‘weapons of mass destruction’ waren de reden om Irak binnen te vallen, dat denken jullie maar. Ook niet dat Saddam een slechte man was, die zijn er namelijk wel meer, de US doesn’t give a shit. Nee, de reden was dat Saddam Hussein zijn olie in euro’s ging verkopen en de dollar had afgezworen.En da’s mooi klote als je de schijn wilt ophouden dat je dollar nog wat waard is.  Amerika heeft een staatschuld van iets van 8.280.636.689.103 dollar en betaalt over een paar jaar theoretisch meer rente dan hun begroting groot is. Is dus feitelijk bijna failliet. Bush en Rumsfeld zweten daarom peentjes nu Iran aankondigde hetzelfde te gaan doen: olie in euro’s. Héééél toevallig blijken er nu in Iran dus ook ineens weapons of mass destruction te liggen. Of iets wat er op lijkt. Zo maar. Ineens. En als dat het niet is, zijn ze wel de bron van alle onrust en terrorisme in buurland Irak. En als dat het niet is bedenkt Rumsfeld nog wel wat anders, liegen kan hij als Pinocchio, dat bewijst hij al decennia. Oja en wat gaan wij doen? Wij gaan schijnheilig meedoen. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan. 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

9/11: Ahmadinejad knows…

Oorlog met Iran staat op stapel, net als destijds met Irak om voorgelogen redenen. Iran heeft nog lang geen gevaarlijk nucleaire capaciteiten. Dankzij het dommaak beleid van onze advertentieplatformskranten weten de meeste mensen totaal niet wat er speelt. Iran heeft veel olie, de dollar staat op instorten, heeft olieverkopen in dollars nodig om staande te blijven, Iran gaat olie voortaan in euro’s verkopen, dus Iran moet dood. Een zwartmaak campagne van Iran is het gevolg en onze kranten doen uit pure dommigheid gewoon mee. Dat terwijl de Iraanse president Ahmadinejad eigenlijk gewoon aan onze kant staat. Ahmadinejad kwam in het nieuws door zijn veronderstelde holocaustontkenning en zijn zogenaamde wens tot vernietiging van Israel. Beide uitspraken waren onwaar, zijn woorden zijn destijds (bewust) compleet verkeerd vertaald. Dat pulpbladen als de Telegraaf en stokerige sensatielogs als Geenstijl dat kortzichtig overnemen, is nog enigszins te verwachten maar zelfs de serieuze media namen de verdraaide woorden van Amhadinejad klakkeloos over. Voor hen die het interesseert, hier de werkelijke woorden van Ahmadinejad destijds, op basis van twee onafhankelijke vertalingen en daar komt geen holocaustontkenning in voor. Hardliner my ass, dat is een mediafabel.

Tijd om wakker te worden nu. Amhadinejad stuurde Bush een indrukwekkende brief…

Update 24/5/2006: de volledige brief gepubliceerd op een Iraanse website

...en zegt in sterke en overtuigende bewoordingen wat heel veel mensen tegen Bush zouden willen zeggen. Er is geen woord gelogen, er is geen woord onredelijk in deze brief. Ze hebben in dat deel van de wereld aanzienlijk beter in de gaten wat er speelt dan wij zou je bijna denken. Om de valse vertalingen die onze kranten wel weer zullen gaan plaatsen voor te zijn, hier een opmerkelijk deel uit de brief. Omdat nu zelfs de Volkskrant gaat inzien dat 9/11 misschien wel eens een inside-job zou kunnen zijn geweest, is het wel leuk te zien wat de Iraanse president hierover te zeggen heeft. Vergeet niet, Iran heeft een uitgebreide en zeer hoogwaardige inlichtingendienst, die weten meer dan jij en ik.

“...Mr. President Bush.

September 11 was een verschrikkelijke gebeurtenis. Het doden van onschuldigen wordt in elk deel van de wereld afgekeurd. Onze regering verklaarde onmiddelijk haar afschuw over de daders en betuigde direct haar medeleven met de achtergeblevenen.

Elke regering is verplicht om de levens, de eigendommen en het welzijn van haar burgers te beschermen. Uw regering heeft uitgebreide veiligheids, beschermings en spionagediensten, spoort zijn vijanden zelfs op in het buitenland. September 11 was een complexe operatie. Is het mogelijk zoiets voor te bereiden zonder de medewerking van die veiligheidsdiensten of de uitvoerige infiltratie ervan? Dit is natuurlijk slechts een geinformeerde gok. Waarom worden vele aspecten van de aanval geheim gehouden? Waarom wordt ons niet verteld wie er allemaal hun verantwoordelijkheden hebben verzuimd? En waarom zijn de verantwoordelijken en schuldigen nooit opgespoord en berecht?

Elke regering is verplicht haar burger te voorzien van veiligheid en gemoedsrust. Sinds enkele jaren hebben de inwoners van uw land en de buren van de onrusthaarden in de wereld geen gemoedsrust. Na 9/11 zijn deze mensen, in plaats van hun de rust te gunnen om bij te komen van de traumatiserende gebeurtenissen, voortdurend banggemaakt met de mogelijkheid van nieuwe, willekeurige aanvallen, daarbij uitgebreid geholpen door de media. Is dat behulpzaam zijn voor uw mensen? Is het mogelijk de emotionele schade die voortvloeit uit constante angst en paniek te berekenen?

Amerikaanse burgers hebben in constante angst voor nieuwe aanslagen geleefd. Ze voelen zich onveilig op straat, in hun huis en op hun werk. Wie kan er tevreden zijn over zo’n situatie? Waarom heeft de media deze dreiging van angst en paniek alleen maar gevoed in plaats van een gevoel van veiligheid en gemoedsrust te faciliteren?
...”
De hele brief is
hier te lezen.
------------------------------------------------

Olie, CIA en het einde van de democratie in Iran

In zijn brief aan Bush herinnert de Iraanse president Ahmadinejad aan gebeurtenissen in 1953. Hij doelt op ´operatie Ajax’ peratie Ajax’  waarmee de CIA het democratisch proces in Iran de nek om draaide. Voor de Amerikaanse geheime dienst een wapenfeit dat grif opvolging heeft gekregen. Voor Iran nog steeds een bron van ellende.

In de 19e eeuw zat Perzië (tegenwoordig: Iran) klem tussen Brits en Russisch imperialisme. De heersende Perzische Kadjaren dynastie werd kwetsbaar en begon concessies te verlenen aan Europese ondernemers. Olie was nog niet in beeld. Een van de concessies betrof het tabaksmonopolie, wat in 1890 tot Perzische onlusten leidde. 

In WOI werd Perzië door de Russen en Britten bezet. Ongetwijfeld consolideerden die toen hun zakelijke belangen bij de bodemschatten van Perzië (olie werd een aandachtspunt). Na de bezetting steunden de imperialisten separatistische groeperingen wat leidde tot verharding, militarisering en - in 1921 - een staatsgreep. Een legerofficier kwam aan de macht en startte de nieuwe Pehlewi dynastie. Deze dynastie bleek voor zijn voortbestaan geheel afhankelijk van Westerse belangen en geheime diensten.

 Perzische onvrede met de Westerse invloed in het land groeide. Belangrijke politieke vertolker hiervan was Mohammed Mossadegh. Mossadegh was van adelijke afkomst en academisch geschoold in het Westen. Hij werd symbool en spreekbuis van groeiend zelfbewustzijn van de Perzische bevolking. In een ontluikend democratisch systeem werd hij tot president gekozen. Amerikaanse media vierden hem in 1951 nog als de George Washington van Iran en de ‘man van het jaar’.

Olie was inmiddels een belangrijke factor geworden. Een groeiend nationaal besef bracht van nature dat de Perzen hun eigen aandeel in de olieopbrengsten gingen wensen. Het Britse oliebedrijf (nu BP) had daar geen oren naar. Onderhandelingen over redelijke voorwaarden liepen stuk. Mossadegh hield de poot stijf en de Britse oliebelangen zochten steun bij hun Amerikaanse vrienden.

Die steun kregen zij in de vorm van operatie Ajax. Mossadegh en zijn democratiserende beweging moesten maar aan de kant. In plaats daarvan werd een Perzisch militair geselecteerd die - samen met de Sjah - als marionet mocht gaan regeren. 

Eisenhower gaf zijn toestemming en de actie begon. De publieke opinie werd bewerkt. Man van het jaar Mossadegh werd plotseling vergeleken met Hitler. CIA agenten plaatsten bommen bij Iraanse geestelijken. Ze deden zich daarbij voor als communisten. Bedoeling was dat de invloedrijke geestelijkheid zich tegen de regering Mossadegh zou keren.

De operatie liep niet als gepland. De marionet-Sjah bleek te laf om de CIA-plannen uit te voeren. Bovendien werden de Amerikaanse machinaties door veel Perzen doorzien. De CIA dacht al aan opgeven, en de Russen berichtten in hun media al van de Amerikaanse afgang. Onverwacht bleken de kansen voor de samenzweerders echter te keren. 

De Sjah had van de CIA opdracht gekregen om Mossadegh per decreet af te zetten. Hij durfde dat niet, en sloeg zelf op de vlucht. Maar de afzetting van Mossadegh werd in Perzische kranten toch publiek gemaakt. Daardoor braken ongeregeldheden uit die Amerikaanse agenten goed wisten te benutten en te escaleren. Tanks verschenen in de straten van Tehran en honderden doden waren te betreuren. In de chaos werd Mossadegh afgezet en de Sjah snel teruggehaald. Een legerleider kreeg de uitvoerende macht in handen.

Voor William Colby, hoofd van de toen nog jonge CIA, werd de actie alsnog “the proudest achievement of the CIA”. De nazorg kon beginnen. Generaal Norman Schwarzkopf (vader van de latere Golfoorlog_(1990-1991)desert stormer hielp de nieuwe Iraanse machthebbers een geheime politie op te zetten: de latere en beruchte SAVAK. De CIA leerden hen vervolgens wrede trucjes die ieder voorstellingsvermogen te boven gaan. De beramer van de hele operatie, Kermit Roosevelt, (kleinzoon van Teddy Roosevelt) kreeg gepaste waardering voor geleverde diensten: Hij werd vice-president van Gulf Oil.

En de mensen van Perzië, het tegenwoordige Iran? Ach, die mogen zich best per brief beklagen dat hun land en democratie kapot werden gemaakt. Bush leest die brief toch niet. En de Westerse media berichten er niet over. Hier wordt volstaan met verdachtmakingen en natuurlijk verdere vergelijkingen met Hitler. Want thans maakt ‘het Westen’ zich op om de boel in Iran eens echt kort en klein te slaan. Vervolgens krijgt een ander natuurlijk de schuld. Want wij zijn de mensen van ‘vrijheid en democratie’. En ‘ons’ imperialistisch programma is nog steeds niet volbracht.

 

 

 

 

Niet pinnen, geen Skype meer in Iran. Amerikaanse sancties maken alledaagse zaken in Iran steeds lastiger.

18:51, 3/11/2007 .. 0 comments .. Link

Niet pinnen, geen Skype meer in Iran
Amerikaanse sancties maken alledaagse zaken in Iran steeds lastiger

Sancties van de VS treffen gewone burgers in Iran. Ook correspondent Thomas Erdbrink, en de ambassadeur die dollars in zijn onderbroek naar Iran smokkelt.
Door Thomas Erdbrink
Teheran, 30 okt.

Er zijn momenten dat ik het televisienieuws kijk, en vergeet dat ik zelf in het land woon dat het onderwerp is. Toen BBC World afgelopen week over nieuwe Amerikaanse sancties tegen Iran sprak, lag ik onder een dekentje op de bank in Teheran voor de televisie. Thee en koekjes bij de hand, buiten was het donker.

Beelden van marcherende Iraanse soldaten en demonstrerende mensen flitsten over het scherm, de zoveelste unilaterale Amerikaanse sancties tegen Iraanse legereenheden en banken werden afgekondigd. „Je zal er maar wonen”, dacht ik wat verstrooid over het land waar ik nu zes jaar woon. Maar terwijl de televisie vaak een verwrongen beeld van Iran weergeeft, begint het nieuws nu steeds dichterbij de waarheid te komen. De sancties raken al veel mensen en de nieuwe Amerikaanse handelsbeperkingen gaan nog een stuk verder.

Een paar voorbeelden. Volgende maand moet ik de huur weer betalen. Net zoals veel Iraniërs ontvang ik geld uit het buitenland, maar dat overmaken naar Iran is geweldig moeilijk geworden. Alle Nederlandse banken, op de ING na, zijn na eenzijdige Amerikaanse druk uit Iran vertrokken. Sinds een paar maanden staan ze ook niet meer toe om geld naar het land te sturen. Ik moet dus vaak naar Nederland om daar geld op te halen.

Internationale creditcards en pinautomaten werken niet in Iran; na Amerikaanse druk is Iran uit het internationale bankensysteem voor dit soort krediet gezet. Dus moet ik mijn huur cash afrekenen. In echte financiële nood reis ik op en neer naar Dubai (anderhalf uur vliegen) om daar te pinnen. Een medewerker van een ambassade in Teheran vertelde me onlangs dat zijn ambassadeur tegenwoordig met duizenden dollars in zijn onderbroek naar Iran komt, om de lokale staf te kunnen uitbetalen.

En de druk gaat verder. Vorige week werd ik gebeld door een Nederlands-Iraanse vriendin. Ze had een rekening geopend bij de Rabobank, ergens in Brabant. Maar na een paar weken ontving ze het bericht dat de rekening is opgeheven omdat ze in Teheran woont. Mijn vrouw, een Iraanse, is nu bang dat haar Nederlandse rekening ook wordt opgeheven. Uit Duitsland komen soortgelijke berichten. Zonder een rekening in Europa is het voor veel Iraanse ondernemers moeilijk om internationale zaken te doen: naar Iran sturen de meeste banken immers geen geld meer. Het gevolg is dat Iran steeds geïsoleerder raakt. Ik zit te denken of ik een rekening voor mijn vrouw in Zwitserland moet openen, al heb ik geen idee hoe zoiets werkt.

Maar de Amerikaanse sancties hebben meer gevolgen. Laatst probeerde ik een Yahoo! e-mailadres aan te maken voor mijn schoonvader. Op de vraag waar hij woonachtig is, kon ik echter geen antwoord geven, want Iran staat niet bij de keuzemogelijkheden. Het hele land is simpelweg gewist. Dit is bij de Nederlandse vriendensite Hyves ook zo.

Onlangs probeerde ik een product van internetzoekmachine Google binnen te halen. Tot mijn verbazing kreeg ik de melding dat ik in een ‘verboden land’ woon. Mijn betaalde abonnement op internettelefonieaanbieder Skype werd opgezegd. Volgens een begeleidende e-mail omdat „onze financiële dienstverlener geen banden onderhoudt met het land waar u verblijft”.

Omdat iedere internetter te lokaliseren is via zijn IP-adres weten websites of iemand in Iran zit. Veel mensen vrezen dan ook dat na de laatste Amerikaanse sanctieronde bepaalde internetpagina’s wel eens helemaal op zwart zullen worden gezet. Yahoo! kan Iran dan wel wissen uit zijn landenlijst, maar wie in plaats daarvan ‘IJsland’ invult kan nu nog steeds een e-mailadres openen. Er kan ook besloten worden om een land helemaal in de ban te doen.

Dat is vrij wrang in Iran, waar de lokale overheid zelf al honderdduizenden websites filtert. Iraanse internetgebruikers werken met speciale websites (proxy’s) om de filters te omzeilen, al is dat vaak traag en worden de proxy’s vaak ook geblokkeerd. Deze zouden ook moeten werken als vanuit de VS sites worden geblokkeerd voor Iraanse bezoekers. Maar de Amerikaanse straffen op sanctieontduiking zijn extreem hoog. In 2005 werd de Nederlandse bank ABN Amro een boete van 80 miljoen dollar opgelegd omdat de bank via het kantoor in Dubai zaken deed met Iran.

Met dit soort boetes jagen de VS bedrijven uit andere landen schrik aan, want meestal zijn hun handelsvolumes met Amerika groter dan die met Iran. Gevolg: veel bedrijven kiezen eieren voor hun geld, al ondersteunen hun regeringen de sancties misschien niet.

Op de bank in Teheran krijgt het televisienieuws een steeds bitterder nasmaak. Omdat de internationale politiek steeds meer voelbare invloed krijgt op het leven om me heen. Hoe lang kan ik mijn artikelen nog per e-mail sturen?ElBaradei: Military Strike On Iran ‘Would Lead Absolutely To Disaster’

18:42, 3/11/2007 .. 0 comments .. Link

Watch the video

Also see Der Spiegel for this quote: 'Bruce Riedel, a former CIA officer and now a Middle East expert at the Brookings Institution, agrees. A war against Tehran would be "a disaster for the entire world," says Riedel, who worries about a "battlefield extending from the Mediterranean to the Indian subcontinent." Nevertheless, he believes there is a "realistic risk of a military conflict," because both sides look willing to carry things to the brink.'
-
Prior to the Iraq war, International Atomic Energy Agency chairman Mohammed ElBaradei warned there was “no evidence of ongoing prohibited nuclear or nuclear-related activities in Iraq.” He was subsequently smeared by the administration, but ultimately vindicated as the recipient of a Nobel Peace Prize for getting it right.
Today on CNN, ElBaradei sounded alarms about the Bush administration’s increasingly hawkish rhetoric in regards to Iran’s alleged nuclear ambitions. “We have the time” to use diplomacy, ElBaradei urged. There is “no military solution” with Iran:

I very much have concern about confrontation, building confrontation, Wolf, because that would lead absolutely to a disaster. I see no military solution. The only durable solution is through negotiations and inspections.… My fear if that we continue to escalate from both sides from both sides that we would end up into a precipice, we would end up into an abyss.

Watch it:


 
ElBaradei poured water over Vice President Cheney’s confident declaration last week that “Iran is pursuing technology that could be used to develop nuclear weapons. The world knows this.” While ElBaradei did not rule out Iran having an “intent” to obtain nuclear weapons, he explained that there is no evidence that Iran is currently pursuing such a program right now:

I have not received any information that there is a concrete, active nuclear weapon program going on right now. … We have information that there have been maybe some studies about possible weaponization. But we are looking into these alleged studies with Iran right now. … But have we seen having the nuclear material that can be readily used into a weapon? No. Have we seen an active weaponization program? No. So there is a concern, but there is also time to clarify these concerns.

ElBaradei also urged the U.S. to halt its fiery rhetoric and directly engage Iran in talks: “The earlier we go into negotiation, the earlier we follow the North Korean model, the better for everybody.”

Voor meer info over deze komende ellende zie youtube filmpje-->El Baradei: Military Strike On Iran Would Lead To Disaster(http://nl.youtube.com/watch?v=7LXlkfezIW4)FALSE FLAG OPERATIONS ik noem er maar een aantal:reichstag fire 27-2-1933 ,Oklahoma bombing, New york 9-11-2001 , Madrid 11-3-2004, en Londen 7-7-2005, next??? goal=Iran??

18:36, 3/11/2007 .. 0 comments .. Link

False flag operations are covert operations conducted by governments, corporations, or other organizations, which are designed to appear as if they are being carried out by other entities. The name is derived from the military concept of flying false colors; that is, flying the flag of a country other than one's own. False flag operations are not limited to war and counter-insurgency operations, and have been used in peace-time;

Aanvallen opzetten onder valse vlag is een truuk zo oud als de straat, maar wordt sinds de tweede helft van de twintigste eeuw door het Westers veiligheidsapparaat met veel verve gehanteerd. De false flag-strategie biedt de mogelijkheid de volksgemeenschap te overtuigen van een zeker gevaar, en aldus de noodzakelijkheid van politionele/militaire bescherming af te dwingen. In het achterhoofd van de inlichtingendiensten - vooral bij de talrijke extremistische elementen die er zich sinds 2001 in bewegen - speelt voortdurend de gedachte dat hun nut in een vredevolle wereld nihil is: ze hebben liefst vijanden, en om ons daarvan te overtuigen gaan ze een heel eind op gebied van mensenlevens.

Voormalige Reagan ambtenaar: Bush zou een false flag gebeurtenis kunnen lanceren om de dienstplicht weer in te voeren.
Verenigde Staten, Midden Oosten, Terrorisme, 9/11 juli 21st, 2007
“Zou een regering die ons twee oorlogen in gelogen heeft en die hard aan het werk is ons een aanval tegen Iran in te liegen ervoor terugschrikken een ‘terroristische’ aanval op te voeren om zodoende het verzet tegen haar agenda weg te nemen?”. Deze vraag stelt Roberts

Voormalig assistent secretaris van financiën in de Reagan regering, Paul Craig Roberts is verder gegaan dan ooit te voren door te waarschuwen dat de Bush regering mogelijk op punt staat een false flag gebeurtenis op te voeren om zodoende de dienstplicht weer in te voeren, een dictatorschap af te kondigen en Iran aan te vallen.


Roberts wordt ook wel de “Vader van Reagonomie genoemd”. Hij is tevens voormalig redacteur en columnist voor de Wall Street Journal, Business Week en Scripps Howard News Service.

In zijn wekelijkse column die door het hele land gelezen wordt, suggereert Roberts dat zowel de zich voltrekkende gebeurtenissen, als de aard van de retoriek die de regering bezigt, suggereren dat een grote opgevoerde terreur aanval mogelijk om de hoek licht.

“Vraag het jezelf af: Zou een regering die ons twee oorlogen in gelogen heeft en die hard aan het werk is ons een aanval tegen Iran in te liegen ervoor terugschrikken een ‘terroristische’ aanval op te voeren om zodoende het verzet tegen hun agenda weg te nemen?”. Dit schrijft Roberts.

Als de regering Bush door wil blijven gaan met zijn oorlogen in het Midden Oosten en de centralisatie van de uitvoerende macht verder wil doorvoeren in Amerika, dan moeten ze wel een soort false flag operatie uitvoeren om de Amerikanen zo angstig en tegelijk zo kwaad te maken dat ze daardoor de nationale noodtoestand die Bush dan zal afkondigen, zullen accepteren en ze terug zullen keren naar de dienstplicht. Een alternatief zou zijn dat de regering een wèrkelijk terreur plan simpelweg ongehinderd doorgang laat vinden.

Een serie van opgevoerde of toegestane aanvallen zou door de gevangen media verdraaid worden tot een rechtvaardiging van de neoconservatieve islamfobische politiek die tot doel heeft het kapotmaken van alle regeringen in het Midden Oosten die geen Amerikaanse marionettenstaten zijn. Succes zou de VS controle geven over de olie, maar het belangrijkste doel is het elimineren van elke weerstand tegen het compleet absorberen door Israël van Palestina tot een Groter Israël.

Denk er over na. Als er niet weer een 911-achtige veiligheidsmislukking op stapel stond, waarom zou Homeland Security tsaar Chertoff dan de moeite nemen de Chicago Tribune ervan te overtuigen dat Amerikanen zelfgenoegzaam geworden zijn ten aanzien van terreurdreiging en dat hij een ‘gevoel in zijn buik’ heeft dat Amerika binnenkort hard geraakt zal worden?

Roberts sluit af met te zeggen dat aankomende terroristische gebeurtenissen tussen nu en volgend jaar hèt middel zullen vormen om de constitutionele democratie omver te werpen, tenzij het congres besluit om Bush en Cheney onmiddellijk af te zetten.

Paul Craig Roberts

De waarschuwing van Roberts komt tezamen met een serie high-profile individuen die uiting geven aan de behoefte naar meer terreur als enige toevlucht om een gedoemd buitenlands beleid te redden en de anti-oorlogs gevoelens die nu in de VS overheersen, te keren.

Luitenant-kolonel Doug Delaney, hoofd van het oorlogsstudie programma aan het Koninklijke Militaire College in Kingston, Ontario, zei het volgende in een artikel van 8 juli in de Toronto Star: “De sleutel tot het versterken van de westerse daadkracht bestaat uit een terroristische aanval zoals 9-11 of de bombardementen in de Londense metro van twee jaar geleden.”

“Als er niets gebeurt zal het nóg moeilijker worden te zeggen dat [de bezetting van Irak] noodzakelijk is”, zo voegde hij toe.

Delaney’s uitspraken zijn van gelijke strekking als die van voormalig republikeins senator Rick Santorum zoals hij die deed in een in een radio programma afgelopen weekend waar hij zei: “‘Onfortuinlijke gebeurtenissen’ zoals de recente autobommen in de UK zullen plaatsvinden en hierdoor zal de mening van de Amerikanen over de oorlog veranderen.”

De nieuwe voorzitter van de republikeinse partij in Arkansas, Dennis Milligan zei afgelopen maand dat meer aanvallen op Amerikaans groengebied noodzakelijk zijn om de goedkeuring van het volk voor president Bush weer terug te winnen.

Het verlangen naar meer terreur werd ook expliciet geuit in een republikeinse memo dat hunkerde naar nieuwe aanvallen die de presidents War on Terror zou ‘bekrachtigen’ en ‘zijn imago als leider van het Amerikaanse volk zou herstellen’

Het lijkt pijnlijk duidelijk dat de neo-cons nog steeds geobsedeerd zijn door het idee van opgevoerd terreur als het ultieme middel om hun duistere agenda te realiseren en dat duizenden zo niet miljoenen Amerikanen mogelijk op het punt staan de realisatie van deze nachtmerrie met hun leven te moeten bekopen.

 

 

Fietsen in Amsterdam!

18:34, 3/11/2007 .. 0 comments .. Link

Fietsen in Amsterdam, dat is toch niets bijzonders zou je zeggen. Klopt, maar vanuit de ogen van een buitenlander -Amerikaan in dit geval- ziet het er allemaal een stuk anders uit. Erg grappig om het allemaal eens vanuit een ander perspectief te bekijken.


Whoa ik heb de site helemaal doorgelezen en heb met volle teugen genoten. 
Echt geweldig om te weten hoe andere mensen over ons Nederlanders denken 
Alleen was er 1 ding waar ik me persoonlijk wel een beetje aan stoorde...
Namelijk dat ze denken dat dit alleen in Amsterdam is, maar het eigenlijk gewoon in heel Nederland normaal is!
Zo snappen Amerikanen ook niet wat fietspaden zijn. Een Amerikaanse toerist zei eens tegen mij: jullie hebben wegen, maar ook speciale wegen voor fietsen. En als je daar op loopt worden de fietsers heel boos...:lollegs:
 
En wederom denken Amerikanen dat Nederland en Amsterdam hetzelfde ding zijn. Amsterdam is geen land! Ze leren het nooit!:'(
Het mooiste aan die hele site vindt ik dat die gozer het echt serieus meent dat hij de dynamo zo'n mysterieus ding vindt!:-o

Maar ook briljant om te zien hoe abnormaal normale dingen kunnen blijken voor anderen.

Klein stukkie text van die maffe Amerikaan op zijn site

-->Check out this Amsterdam bicycle security chain and industrial grade Amsterdam bicycle lock below. That chain looks like it could lift a railroad boxcar full of lead weights without breaking! I have this image in my mind of a bike thief with an acetylene cutting torch and welder's mask sitting out in the open on the street in Amsterdam for 2 hours trying to cut through one of these chains to steal a bicycle worth $15. :-) Amsterdam bicycle thieves have to be starving to death in the face of such industrial grade theft protection. :-?

Geweldig! 

Hier de link naar zijn geweldige site-->http://www.ski-epic.com/amsterdam_bicycles/<--

Ik zou effe kijken als ik jouw was, is echt grappig!

BORN IN THE USA...
Came alive in HOLLAND!!! :shades::blink: 

groetjes van nibbieworld

 

 

Noel Martin is een Brit van Jamaicaanse afkomst die verlamd raakte na een racistische aanval door neonazi`s.

18:23, 3/11/2007 .. 0 comments .. Link

Dit is een zeer aannemelijk verhaal dat ik graag met jullie mede hyvers wil delen.Waarom? Omdat het mij zeer aangrijpt, en omdat mensen moeten weten hoe wel en hoe zeker niet met elkaar om te moeten gaan! Dus niet zo als die neo-nazi`s met Noel Martin om gingen.

Noel Martin is een Brit van Jamaicaanse afkomst die verlamd raakte na een racistische aanval door neonazi`s. Volgende maand wil hij een einde aan zijn leven laten maken in een euthanasiekliniek in Zwitserland. Ik leef niet, ik besta. Ik voel niks, dus ik kan de wereld niet aanraken. Ik zie het alleen maar aan me voorbij trekken.

Het is drukkend warm in de kamer van Noel Martin. De 47- jarige Brit ligt in een ziekenhuisbed, op een kruk aan zijn voeteneind blaast een ventilator over zijn ontblote buik. Niet dat Noel daar iets van voelt, elf jaar geleden raakte hij vanaf zijn nek verlamd bij een racistische aanslag. In zijn rechterarm zit nog wel gevoel, maar hij kan er alleen wat ongecontroleerde bewegingen mee maken. Een constante kriebel in zijn gezicht verhelpt hij door met zijn neus en bovenlip te trekken. De thuishulp houdt een sigaret aan zijn mond. Noel neemt een trekje en blaast grote kringen uit. ,,Het is frustrerend dat ik voor alles afhankelijk ben van anderen”, bromt hij. ,, Vooral omdat velen er op uit zijn je een poot uit te draaien. Ik kan zelf niks ondernemen, maar zie wel hoe verplegers me bestelen en anderen me bedotten.’’
Noel Martin heeft, om het zacht uit te drukken, alle reden tot mopperen. Zijn wereld bestaat uit de vier muren van zijn saai vertrek, waar behalve zijn bed twee stoelen staan voor bezoekers. Zijn huis in Birmingham is omvangrijk, met hoge vertrekken die smaakvol zijn ingericht, maar wegens een ernstige infectie (omdat hij niets voelt, ontstaan zweren en doorligplekken die moeilijk herstellen) is Noel de afgelopen zes maanden dit bed op de parterre niet uit geweest.
Zijn tijd vult hij met het geven van interviews en het regelen van zijn financiën. Zijn spaargeld en de opbrengst van zijn huis en zijn prijswinnende renpaard Baddam dat deze week op Royal Ascot uitkomt, wil hij investeren in een zelf opgericht goed doel.
,,Het is een organisatie  die arme Jamaicanen steunt. Ik wil voorkomen dat mijn bezittingen na mijn euthanasie naar de belastingdienst gaan. Het liefst zou ik morgen al naar Zurich gaan, maar de zaken moeten eenmaal goed geregeld zijn.’’
De voormalige bouwvakker heeft een afspraak voor hulp bij euthanasie in de Zwitserse kliniek Dignitas. ,,mijn aanvraag is gehonoreerd. Ik wilde eerst naar Nederland gaan, maar daar moet ik tenminste een jaar wonen voordat ik in aanmerking kom voor euthanasie. Duw werd het Zwitserland. Het zou 23 juli gaan gebeuren. ,,de bedoeling was dat ik er mijn 48e verjaardag zou vieren, waarna ik een cocktail van medicijnen zou krijgen die me uit mijn lijden verlost. Die datum wordt uitgesteld, omdat de notaris die mijn geldzaken regelt niet alles op orde heeft.’’ Een voorbeeld, zo voegt hij toe, van hoe anderen een loopje met hem nemen. Zelfs zijn afspraak om te sterven moet hij missen door derden. Euthanasie is in Groot-Brittannië bij wet verboden. Omdat Noel lichamelijk niet in staat is zijn eigen leven te beëindigen en niet wil dat behulpzame familie of vrienden daarvoor de bak in draaien, wijkt hij uit naar het buitenland. De keuze om te sterven is geen gril en geen aandachtvragerij, verzekert hij. ,,Mijn besluit staat al jaren vast. Ik had het me kort na de aanslag al voorgenomen’’. Hij doelt op het moment waarop hij verlamd raakte, hetgeen later door de rechter werd omschreven als dom racisme. ,,Ik woonde tijdelijk in Duitsland  voor een bouwopdracht. Ik had een eigen bedrijf en werkte veel in het buitenland. Op 16 juni 1996 zat ik in de auto met twee collega`s toen in Mahlow, een stadje in voormalig Oost-Duitsland, werd belaagd door een groep neonazi`s. ik negeerde ze. Ik was wel vaker begroet met ‘Sieg Heil’ en deed dan net alsof ze blij waren me te zien. Het treiteren liep uit de hand, woorden werden daden. Twee jongens van 17 en 24 jaar slingerden een groot betonblok naar Noels auto. ,,Mijn collega`s doken naar beneden, eén  onder het dashboard, eén achterin op de grond, terwijl ik de macht over het stuur verloor.’’ Hij reed tegen een boom en ontwaakte weken later uit een coma om te ontdekken dat hij geen gevoel meer had in zijn lichaam. Een lokale organisatie heeft de boom in Mahlow vervangen door een granieten monument. De daders kregen vijf en acht jaar gevangenisstraf en zijn inmiddels weer op vrije voeten. ,, ik heb levenslang, zit gevangen in mijn eigen lijf. Ik leef niet, ik besta. Ik voel niks, dus kan  de wereld niet aanraken. Ik zie het aan me voorbijtrekken en heb alleen datgene wat in mijn hoofd omgaat.’’ Hij noemt het een kwelling, hoewel hij erkent dat dit een emotie is die hij niet kan voelen. ,,Ik voel mijn eigen hartslag niet eens, laat staan hartzeer of woede of angst. Mijn hersenen interpreteren hoe emoties horen te voelen. Ik simuleer ze. Ik voel niet wat ik mis, ik weet wat ik mis: mijn onafhankelijkheid, mijn zelfwaardigheid en mijn vrouw.’’

Noels echtgenote Jacqui overleed in 2000 aan maagkanker. ,,Ze stierf aan stress. Er was nooit iets mis met haar, maar haar wereld stortte in toen ik verlamd raakte. Ze was een succesvolle beurshandelaar die van de een op de andere dag thuis moest blijven om mij te verplegen. In het ziekenhuis hielp ze zelfs andere patiënten op mijn kamer omdat die zo slecht werden verzorgd. Vroeger waren we erg actief, we sportten veel, leefden gezond,maar ik zag haar aftakelen. Er bleef niks van haar over.’’ Het was de bedoeling geweest dat Noel er eerder tussenuit zou knijpen dan Jacqui. ,, We hadden na het ongeluk een pact gesloten. Dat ik nog acht jaar bij haar zou blijven. Het gaf Jacqui voldoende tijd zichzelf op orde te brengen en afscheid te nemen. We wisten toen niet dat zij eerder zou gaan.’’ Noel en Jacqui trouwden twee dagen voor haar dood, 36 seconden na het jawoord viel ze in coma. Haar graf ligt in Noels achtertuin. ,, ik mis haar enorm. De liefde voor haar is geen aangeleerde emotie, maar zat al voor het ongeluk gevangen in mijn hart. Naast haar is een plek gereserveerd waar ik straks kom te liggen.’’
De christelijke gemeenschap is flink gevallen over Noels doodswens. ,,Ik krijg veel brieven van gelovigen die zeggen dat ik het niet moet doen.’’ Zo schreef de aartsbisschop van Canterbury hem dat het leven ‘een gift van God is die we niet mogen behandelen als bezit dat we mogen houden of weggooien’.
Noel is het daar niet mee eens: ,,Mijn geloof gaat dieper dan dat van vele christenen. Ik praat straks met Hem en Hij met mij, daar heb ik geen tussenpersonen als een dominee of bisschop bij nodig. Ik heb het vermogen om mijn eigen beslissingen te nemen van Hem gekregen. Jezus wist ook dat hij voortijdig zou sterven, God zette zijn zoon op aarde in de wetenschap dat hij aan het kruis zou eindigen. Is dat geen hulp bij sterven?’’
Sommige bewoners van Mahlow, dat binnen Brandenburg valt, treuren allerminst over Noels plannen. Een website voor neo-nazi`s verkneukelt zich over zijn geplande euthanasie.: ‘Niemand zal hem missen. Als hij gelooft dat hij zichzelf moet doden, dan graag. Wij houden hem niet tegen’. Het Duitse nieuwsprogramma Panorama toonde een neonazi die reageerde: ,, Wij vinden het best als-ie naar Zwitserland gaat en daar zijn karkas begraaft.’’ Het wrijft zout in de wonden van een beschamende zaak die illustreert  hoezeer het rechtsextremisme nog leeft in delen van de ex-DDR. Lokale politici in Duitsland hebben geschokt gereageerd. Matthias Platzeck, hoofd van de deelstaat Brandenburg, riep Noel op van gedachten te veranderen: ,,Brandenburg heeft je nodig. Je geeft ons moed, je bent een inspiratie.’’
De britse jamaicaan mag dan letterlijk hebben stilgezeten, figuurlijk heeft hij bergen verzet. Meerdere malen is hij naar Potsdam gereisd om antiracismeprojecten en demonstraties te steunen. Afgelopen december nodigde hij een bekeerde neonazi en haar vijf kinderen uit in zijn huis om samen kerst te vieren, en vorige maand publiceerde hij een autobiografie met hulp van Robin, een goede vriendin. [i]Noem het mijn leven[/i] is vooralsnog alleen in het Duits te verkrijgen maar Noel is nog druk bezig het oorspronkelijke Engelse manuscript in eigen land te verkopen. Toen het boek in april in Potsdam werd gelanceerd, kon hij zelf niet aanwezig zijn. Zoon Negus (29) nam zijn plaats in.
,,Negus groeide op in Amerika, dus ik had nooit een sterke band met hem. Het was geen vader-zoonrelatie. Hij is erge emotioneel sinds hij weet dat ik mijn leven ga beëindigen.  Hij roept steeds vaker dat hij zo trots op mij is en niemand kent die sterker is dan ik.’’
De nuchterheid waarmee Noel spreekt, weerspiegelt hoe de emoties hem nu ontbreken. ,,Het heeft geen zin om achter te blijven voor Negus en hij dat. Hij is in de bloei van zijn leven. Ik heb de mijne gehad.’’

Gevangenisstraf op euthanasie

&#61656; Op euthanasie staat in Groot-Brittannië een gevangenisstraf van veertien jaar. Veel familie en vrienden van een ongeneeslijk zieke patiënt die wil sterven, vrezen voor vervolging. Dat is de reden dat tal van ziekennaar Zwitserland reizen om daar hun leven te beëindigen.
&#61656; Sinds de kliniek Dignistas in Forch, nabij Zurich, in 1999 haar deuren opende, hebben zo`n tachtig Britten er met hulp euthanasie  laten plegen.
&#61656; Dignitas is eén van de weinig klinieken die buitenlanders helpt. Leef waardig, sterf waardig, luidt het motto van de kliniek, die bij euthanasie assisteert door cocktails van slaap- en kalmeringsmiddelen voor te schrijven die met of zonder hulp van een arts kunnen worden ingenomen. Alle sterf gevallen worden aan de politie gerapporteerd.
&#61656; Hoewel euthanasie formeel is verboden in Zwitserland, blijkt het land liberaal om te gaan met hulp bij euthanasie mits de betrokkene onbaatzuchtig handelt. Dignitas is daarom opgezet als een stichting voor hulp bij euthanasie. Ze geeft daarmee een vrije interpretatie van de wet, die zelfs in eigen land op grote controverse stuit.
&#61656; Euthanasie is wel toegestaan in de Amerikaanse staat Oregon (sinds 1997), Nederland (2000) en België (2002) maar alleen eigen inwoners komen daarvoor in aanmerking. Dat verklaart waarom vanuit de hele wereld mensen naar Dignitas komen.
 
bron:Ester Gotink.StopUMTS.nl - Een kritische kijk op de gezondheidsaspecten van mobiele communicatiemiddelen

18:14, 3/11/2007 .. 0 comments .. Link

9 oktober 2002

Freiburger Appell

Uit grote bezorgdheid over de gezondheid van onze medemensen wenden wij ons als aangesloten Artsen van diverse vakrichtingen, speciaal van de milieugeneeskunde, tot de gezamenlijke artsen, de verantwoordelijken in de gezondheidszorg en politiek, alsook tot de publieke opinie.

Bij onze patiënten stellen wij de laatste jaren een dramatische toename vast van zware en chronische aandoeningen, specifiek:

leer, concentratie- en gedragsstoornissen bij kinderen (bv hyperactiviteit)
bloeddrukafwijkingen, die met medicamenten steeds moeilijker te beïnvloeden zijn
hartritmestoornissen · hartinfarcten en beroertes bij steeds jongere mensen
hersendegeneratieve aandoeningen (bv Morbus Alzheimer) en epilepsie
kanker zoals leukemie en hersentumoren
Wij constateren bovendien een steeds talrijker optreden van verschillende, vaak bij patiënten ten onrechte als psychosomatische storing gediagnosticeerd als:

hoofdpijn en migraine
chronische vermoeidheid
innerlijke onrust
slapeloosheid en moeheid overdag
oorsuizingen
gevoeligheid voor infecties
zenuw- en andere pijnen, die met normale oorzaken niet verklaarbaar zijn om slechts een paar symptomen te noemen.
Daar ons de woonomgeving en gewoontes van onze patiënten in de regel bekend zijn, zien wij, speciaal na gerichte vraagstelling, steeds meer een duidelijke samenhang in tijd en ruimte tussen het optreden van deze ziektes en het begin van een zenderbelasting bijvoorbeeld in de vorm van

installatie van een GSM antenne in de direkte omgeving van de patiënt
intensief gebruik van een gsm toestel
aanschaf van een draadloze huistelefoon (DECT) in de eigen woning of bij de buren.
Wij kunnen niet meer in een zuiver toevallige samenloop van omstandigheden geloven, daar:

te vaak constateren wij een opvallende opeenhoping van bepaalde ziektes in soortgelijke stralingsbelaste gebieden of wooneenheden,
te vaak verbetert de ziekte of verdwijnen maanden- tot jarenlange klachten in relatief korte tijd na reducering of verwijdering van een stralingsbelasting in de omgeving van de patiënten
te vaak bevestigen ook bouwbiologische metingen buitengewone elektromagnetische stralingsintensiteiten ter plaatse van onze bevindingen.
Op grond van onze dagelijkse ervaringen houden wij de sinds 1992 ingevoerde en ondertussen oppervlaktedekkende mobiele telefonie technologie en de sinds 1995 op de markt gebrachte snoerloze huistelefoons volgens de DECT standaard voor een van de wezenlijkste veroorzakers van deze fatale ontwikkeling! Niemand kan zich nog langer onttrekken aan deze gepulste microgolven. Ze versterken het risico van reeds bestaande chemische en physikalische milieu inwerkingen, belasten bovendien het immuun afweersysteem en kunnen de tot nu toe compenserende tegenregulatiemechanismes tot stilstand brengen. In gevaar zijn in het bijzonder zwangeren, kinderen, tieners, oudere en zieke mensen.

Onze therapeutische bemoeienissen om de gezondheid weer te verbeteren blijven steeds vaker zonder gevolg. Het ongehinderd binnendringen van continu straling in woon- en werkomgeving, speciaal in kinder- en slaapkamers, die wij als zeer belangrijke plaatsen van ontspanning, regeneratie en genezing beschouwen, veroorzaakt onafgebroken stress en verhindert een fundamenteel herstel van de zieke.

Met het oog op deze verontrustende ontwikkeling zien wij ons verplicht, onze waarnemingen de openbaarheid mede te delen, speciaal nadat wij ervoeren dat duitse rechtbanken een gevaar van mobile telefonie als *zuiver hypothetisch* beschouwen (zie oordeel van het Bundesverfassungsgericht Karlsruhe en het Verwaltungsgerichtshof Mannheim van het voorjaar 2002).

Wat wij in onze dagelijkse praktijk beleven en tegenkomen is allesbehalve hypothetisch! Wij zien het stijgende aantal chronische zieken ook als gevolg van een onverantwoordelijke grenswaarde politiek, die in plaats van de bescherming van de bevolking voor de korte- en bijzonder de langeduurtermijn uitwerkingen van mobiele telefonie straling als maatstaf tot handelen te nemen, zich het dictaat van een reeds lang uitvoerig als gevaarlijk bekende technologie onderwerpt.

Het is voor ons het begin van een zeer ernstig te nemen ontwikkeling, waardoor de gezondheid van vele mensen bedreigd wordt. Wij laten ons niet langer zoethouden met allerlei, irreële onderzoeksresultaten, die zoals de ervaring leert vaak door de industrie beïnvloed wordt, terwijl bewijskrachtige onderzoeken genegeerd worden.

Wij vinden het dringend noodzakelijk nu te handelen!

Als artsen zijn wij bovenal advocaten van onze patiënten. In het belang van alle betrokkenen, waarvan het grondrecht op leven en lichamelijke ongedeerdheid momenteel op het spel worden gezet, doen wij een beroep op de verantwoordelijke in politiek en gezondheidszorg.

Ondersteun met uw invloed onze eisen:

nieuwe communicatietechnieken die gezondheidstechnisch wel verdragen kunnen worden, met interessen-onafhankelijke afweging van de risiko’s speciaal vóór de ingebruikneming ervan en als diret ingaande maatregelen een overgangsregeling
massieve reductie van de grenswaarden, zendcapaciteiten en belastingen op een biologisch aanvaardbaar niveau, speciaal in slaap- en regeneratie gebieden
geen verdere uitbouw van de mobiele telefonietechnologie, opdat de stralenbelasting niet nog met een veelvoud toeneemt
inspraak van de bevolking en de gemeentes bij de bepaling van de plaatsen van de zendmasten, wat voor een democratie eigenlijk iets vanzelfsprekends hoort te zijn
voorlichting van de bevolking en specifiek de mobieltjes gebruiker over de gezondheidsrisico’s van elektromagnetische velden en daardoor een bewustere omgang, mobielverbod voor kinderen en gebruiksbeperking voor tieners
verbod van mobieltjes en DECT telefoons in kinderspeeltuinen, scholen, ziekenhuizen, bejaardenwoningen, zalen, openbare gebouwen en verkeersmiddelen, analoog het rookverbod · mobieltjes- en mobielstralingsvrije zones analoog autovrije zones
herziening van de DECT standaard voor snoerloze huistelefoons met het doel, de stralingsintensiteit te reduceren en op de werkelijke gebruikstijd te begrenzen alsmede de biologisch kritische pulsering te vermijden
industrie onafhankelijk onderzoek, rekening houdend met de rijkelijk aanwezige kritische onderzoeksresultaten en onze arts bevindingen


--------------------------------------------------------------------------------
Het eerste appel is ondertekend door zo'n 100 artsen en professoren.
Sindsdien hebben ruim 1000 artsen het Freiburger Appel ondertekend en tevens zo'n
30.000 burgers.
Het Freiburger Appell was een van de eerste van vele appellen en oproepen van artsen en wetenschappers tot nu toe.

Voor meer info zie website: www.stopumts.nl

De eerste handtekeningen:

Dr. med. Thomas Allgaier, Allgemeinmedizin, Umweltmedizin, Heitersheim
Dr. med. Christine Aschermann, Nervenärztin, Psychotherapie, Leutkirch
Dr. med. Waltraud Bär, Allgemeinmedizin, Naturheilverfahren, Umweltmedizin, Wiesloch
Dr. med. Wolf Bergmann, Allgemeinmedizin, Homöopathie, Freiburg
Dr. med. H. Bernhardt, Kinderheilkunde, Schauenburg
Dr. med. Klaus Bogner, Allgemeinmedizin, Friedrichshafen
Dr. Karl Braun von Gladiß, Allgemeinmedizin, Ganzheitsmedizin, Teufen
Hans Brüggen, Internist, Lungen- und Bronchialheilkunde, Umweltmedizin, Allergologie, Deggendorf
Dr. med. Christa-Johanna Bub-Jachens, Allgemeina rztin, Naturheilverfahren, Stiefenhofen
Dr. med. Arndt Dohmen, Innere Medizin, Bad Säckingen
Barbara Dohmen, Allgemeinmedizin, Umweltmedizin, Bad Säckingen
Verena Ehret, Ärztin, Kötzting
Dr. med. Joachim Engels, Innere Medizin, Homöopathie, Freiburg
Karl-Rainer Fabig, Praktischer Arzt
Dr. med. Gerhilde Gabriel, Ärztin, München
Dr. med. Karl Geck, Psychotherapie, Murg
Dr. med. Jan Gerhard, Kinderheilkunde, Kinder- und Jugendpsychiatrie, Ahrensburg
Dr. med. Peter Germann, Arzt, Umweltmedizin, Homöopathie, Worms
Dr. med. Gertrud Grünenthal, Allgemeinmedizin, Umweltmedizin, Bann
Dr. med. Michael Guülich, Arzt, Schopfheim
Julia Günter, Psychotherapie, Korbach
Dr. med. Wolfgang Haas, Innere Medizin, Dreieich
Dr. med. Karl Haberstig, Allgemeinmedizin, Psychotherapie, Psychosomatik, Inner-Urberg
Prof. Dr. med. Karl Hecht, Spezialist fu r Streß-, Schlaf-, Chrono- und Raumfahrtmedizin, Berlin
Dr. med. Bettina Hövels, Allgemeinmedizin, Lörrach
Walter Hofmann, Psychotherapie, Singen
Dr. med. Elisabeth Höppel, Naturheilverfahren, Orthopädie, Dorfen
Dr. med. Rolf Janzen, Kinderheilkunde, Waldshut-Tiengen
Dr. med. Peter Jaenecke, Zahnarzt, Ulm
Beate Justi, Psychiatrie, Psychotherapie, Hannover
Michaela Kammerer, Ärztin, Murg
Karl Kienle, Praktischer Arzt, Homöopathie, Chirotherapie, Naturheilverfahren, Schongau
Dr. med. Monika Kuny, Psychotherapie, Grünwald
Dr. med. Michael Lefknecht, Allgemeinmedizin , Umweltmedizin, Duisburg
Dr. med. Volker zur Linden, Innere Medizin, Bajamar
Dr.med. Martin Lion, Ärzt, Homöopathie, Ulm
Dr. med. Dagmar Marten, Ärztin, Ochsenfurt
Dr. Rudolf Meierhöfer, Zahnarzt, Roth
Dr. med. Rudolf Mraz, Psychotherapie, Naturheilverfahren, Stiefenhofen
Dr. med. Otto Pusch, Nuklearmedizin, Bad Wildungen
Dr. med. Josef Rabenbauer, Psychotherapie, Freiburg
Elisabeth Radloff-Geck, Ärztin, Psychotherapie, Homöopathie, Murg
Dr. med. Anton Radlspeck, Praktischer Arzt, Naturheilverfahren, Aholming
Barbara Rautenberg, Allgemeinmedizin, Umweltmedizin, Kötzting
Dr. med. Christof Rautenberg, Internist, Kötzting
Dr. med. Hans-Dieter Reimus, Zahnarzt, Oldenburg
Dr. med. Ursula Reinhardt, Allgemeinmedizin, Bruchköbel
Dr. med. Dietrich Reinhardt, Innere Medizin, Bruchköbel
Dr. med. Andreas Roche, Allgemeinmedizin, Kaiserslautern
Dr. med. Bernd Salfner, Kinderheilkunde, Allergologie, Waldshut-Tiengen
Dr. med. Claus Scheingraber, Zahnarzt, Mu nchen
Dr. med. Bernd Maria Schlamann, Zahnarzt, Heilpraktiker, Ahaus-Wessum
Dr. med. Hildegard Schuster, Psychotherapie, Lörrach
Norbert Walter, Allgemeinmedizin, Naturheilverfahren, Bad Säckingen
Dr. med. Rosemarie Wedig, Ärztin, Psychotherapie, Homöopathie, Düsseldorf
Dr. med. Günter Theiss, Allgemeinmedizin, Frankfurt
Prof. Dr. med. Otmar Wassermann, Toxikologie, Schönkirchen
Prof. Dr. med. H.-J. Wilhelm, Hals-, Nasen-, Ohrenheilkunde, Phoniater, Frankfurt
Dr. med. Barbara Würschnitzer-Hünig, Dermatologie, Allergologie, Umweltmedizin, Kempten
Dr. Dr. med. Ingo Frithjof Zürn, Allgemeinmedizin, Phlebologie, Naturheilverfahren, Umweltmedizin, Nordrach
Dr. med. Wolfgang Baur, Allgemeinmedizin, Psychotherapie, Umweltmedizin, Vienenburg
Prof. Dr. Klaus Buchner, Physiker, München
Volker Hartenstein, MdL Bayerischer Landtag, Ochsenfurt
Maria und Bruno Hennek, Selbsthilfegr. der Chemikalien- und Holzschutzmittelgeschädigten, Wu rzburg
Dr. Lebrecht von Klitzing, Medizinphysiker, Stokelsdorf
Wolfgang Maes, Baubiologie und Umweltanalytik, Neuß
Helmut Merkel, 1.Vorsitzender des Verband Baubiologie, Bonn
Peter Neuhold, Heilpraktiker, Berlin
Prof. Dr. Anton Schneider, wissenschaftl. Leiter des Institut fu r Baubiologie und Ökologie, Neubeuern
Dr. Birgit Stöcker, Vorsitzende des Selbsthilfevereins fu r Elektrosensible, Mu nchen
Prof. Dr. Alfred G. Swierk, Mainz
Dr. Ulrich Warnke, Biophysik, Biopsychologie, Biomedizin, Saarbrücken

 

 

 

 Is dit ook in Saddam's rechtzaak besproken?

18:09, 3/11/2007 .. 0 comments .. Link

4 jan 2007, 16:24

Waarschijnlijk zal de Saddam in de komende rechtzaak beschuldigd worden van verschillende walgelijke dingen en veel daarvan zal zeer waarschijnlijk waar zijn. Daarbij dient zich echter de vraag aan of degenen die Saddam in staat hebben gesteld deze walgelijkheden uit te voeren ook aansprakelijk worden gesteld.

Bush zei bijvoorbeeld na 9/11 dat iedereen die ook maar iets met de aanslagen van doen had, gepakt en berecht zou worden. Degenen die niet meewerken, werken tegen en zullen ook hard aangepakt worden. Zou dit nou ook niet moeten gelden voor degenen die Saddam gesteund hebben?

De volgende artikelen geven duidelijk aan wie er opzichtig medeplichtig zijn aan de wandaden van Saddam:

Counterspin: Pro-War Mythology
By Scott Burchill

Sydney Morning Herald

January 28, 2003

It is true that Saddam Hussein has used these weapons before, against those who couldn't respond in kind - Iranian soldiers and perhaps most infamously on 17 March 1988 against "his own people" in the Kurdish city of Halabja.
Within half an hour of this attack over 5000 men, women and children were dead from chemical weapons containing a range of pathogens which were dropped on them.

If Washington and London are genuinely concerned about Iraq's WMD, why did they continue to supply him with the means to acquire them for 18 months after the attack on Halabja?

Initially, the US blamed Iran for the Halabja attack, a particularly cynical
ploy given Saddam had also used chemical weapons against Teheran's forces during their nine-year conflict in the 1980s. In fact Washington continued to treat Saddam as a favoured ally and trading partner long after the attack on Halabja was exposed as his handiwork.

At the time, the Reagan Administration tried to prevent criticism of Saddam's chemical attack on the Kurds in the Congress and in December 1989, George Bush's father authorised new loans to Saddam in order to achieve the "goal of increasing US exports and put us in a better position to deal with Iraq regarding its human rights record."

Surprisingly, the goal was never reached. In February 1989, eleven months after Halabja, John Kelly, US Assistant Secretary of State, flew to Baghdad to tell Saddam Hussein that "you are a source for moderation in the region, and the United States wants to broaden her relationship with Iraq."

According to the reports of a Senate Banking Committee, the "United States provided the government of Iraq with 'dual-use' licensed materials which assisted in the development of Iraqi chemical, biological and missile-system programs. According to the report, this assistance included "chemical warfare-agent precursors; chemical warfare-agent production facility plans and technical drawings; chemical warfare-filling equipment; biological warfare-related materials; missile fabrication equipment and missile system guidance equipment." These technologies were sent to Iraq until December 1989, 20 months after Halabja.

Bron: http://www.globalpolicy.org/


Kurds in Iraq (Halabja)

Iraq uses poison gas on Halabja, a Kurdish village, killing 6,000 men, women and children.

Nicholas Beeston, of the UK newspaper, The Times writes:

"There was the plump baby whose face, frozen in a scream, stuck out from under the protective arm of a man, away from the open door of a house that he never reached. Nearby a family of five who had been sitting in their garden eating lunch were cut down - the killer gas not even sparing the family cat or the birds in the tree, which littered the well kept lawn."

The UK and USA have been arming and supporting Iraq during its war with Iran. Between 1985 and 1989, private companies from the USA had exported the following biological agents to Iraq after obtaining licenses from the USA Department of Commerce:

- Bacillus anthracis, the cause of the often fatal disease, anthrax.
- Clostridium botulinum, a toxin source.
- Histoplasma capsulatum, a disease that attacks lungs, brain, heart and spinal chord.
- Brucella melitensis, a bacteria that damages major organs.
- Clostridium perfringens, a highly toxic bacteria causing illness.
- Clostridium tetani, a bacteria causing tetanus.

Bron: Center for Non-Proliferation Studies en Foreign Suppliers to Iraq's Biological Weapons Program

-----

Other exports had included the precursors to chemical warfare agents,
production facilities and equipment for filling warheads with chemicals.
During the 1990s United Nations inspectors would find and remove these substances from Iraq while USA president Bill Clinton would criticise Iraq for "developing nuclear, chemical and biological weapons".

Shortly after the gas attack, the USA increases its economic ties to Iraq.

One month after the attack, the UK offers Iraq over $400 million in export credits (underwritten by UK tax payers) to buy machine tools. The machine tools are sent secretly to Iraq via Jordan by the UK company, Matrix Churchill. Another company, Astra, supplies $150 million worth of propellant. These deals had been negotiated with the full knowledge of the UK government which had not informed the UK Parliament. Some deals had been negotiated personally by the UK Prime Minister, Margaret Thatcher. An enquiry by Lord Justice Scott concludes that "ministers had deliberately misled Parliament, but had not intended to mislead Parliament."

The gassing of the Kurds is hardly reported in Western media. In 2003, when the USA and UK want to change the Iraqi regime, photographs of the gassed Kurds are published in several newspapers in the UK and the event is discussed in the USA without mentioning USA involvement.

 

 

 

 

 


 


Actor Charlie Sheen Questions Official 9/11 Story

17:55, 3/11/2007 .. 0 comments .. Link


Actor Charlie Sheen Questions Official 9/11 Story
Calls for truly independent investigation, joins growing ranks of prominent credible whistleblowers

Alex Jones & Paul Joseph Watson/Prison Planet.com 

 March 20 2006

Actor Charlie Sheen has joined a growing army of other highly credible public figures in questioning the official story of 9/11 and calling for a new independent investigation of the attack and the circumstances surrounding it.

Over the past two years, scores of highly regarded individuals have gone public to express their serious doubts about 9/11. These include former presidential advisor and CIA analyst Ray McGovern, the father of Reaganomics and former Assistant Secretary of the US Treasury Paul Craig Roberts, BYU physics Professor Steven Jones, former German defense minister Andreas von Buelow, former MI5 officer David Shayler, former Blair cabinet member Michael Meacher, former Chief Economist for the Department of Labor during President George W. Bush's first term Morgan Reynolds and many more.

Speaking to The Alex Jones Show on the GCN Radio Network, the star of current hit comedy show Two and a Half Men and dozens of movies including Platoon and Young Guns, Sheen elaborated on why he had problems believing the government's version of events.

Sheen agreed that the biggest conspiracy theory was put out by the government itself and prefaced his argument by quoting Theodore Roosevelt in stating, "That we are to stand by the President right or wrong is not only unpatriotic and servile, but is morally treasonable to the American public."

"We're not the conspiracy theorists on this particular issue," said Sheen.

"It seems to me like 19 amateurs with box cutters taking over four commercial airliners and hitting 75% of their targets, that feels like a conspiracy theory. It raises a lot of questions."

Sheen described the climate of acceptance for serious discussion about 9/11 as being far more fertile than it was a couple of years ago.

"It feels like from the people I talk to in and around my circles, it seems like the worm is turning."

 

Suspicious collapse of buildings

Sheen described his immediate skepticism regarding the official reason for the collapse of the twin towers and building 7 on the day of 9/11.

"I was up early and we were gonna do a pre-shoot on Spin City, the show I used to do, I was watching the news and the north tower was burning. I saw the south tower hit live, that famous wide shot where it disappears behind the building and then we see the tremendous fireball."

"There was a feeling, it just didn't look any commercial jetliner I've flown on any time in my life and then when the buildings came down later on that day I said to my brother 'call me insane, but did it sorta look like those buildings came down in a controlled demolition'?"

Sheen said that most people's gut instinct, that the buildings had been deliberately imploded, was washed away by the incessant flood of the official version of events from day one.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Find out the truth about 9/11! Get your Martial Law 9/11 DVD here or watch it right now online here.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sheen questioned the plausibility of a fireballs traveling 1100 feet down an elevator shaft and causing damage to the lobbies of the towers as seen in video footage, especially when contrasted with eyewitness accounts of bombs and explosions in the basement levels of the buildings.

Regarding building 7, which wasn't hit by a plane, Sheen highlighted the use of the term "pull," a demolition industry term for pulling the outer walls of the building towards the center in an implosion, as was used by Larry Silverstein in a September 2002 PBS documentary when he said that the decision to "pull" building 7 was made before its collapse. This technique ensures the building collapses in its own footprint and can clearly be seen during the collapse of building 7 with the classic 'crimp' being visible.

 

The highly suspicious collapse of building 7 and the twin towers has previously been put under the spotlight by physics Professor Steven Jones and Kevin Ryan of Underwriters Laboratories, the company that certified the steel components used in the construction of the World Trade Center towers.

"The term 'pull' is as common to the demolition world as 'action and 'cut' are to the movie world," said Sheen.

Sheen referenced firefighters in the buildings who were eyewitnesses to demolition style implosions and bombs.

"This is not you or I watching the videos and speculating on what we saw, these are gentlemen inside the buildings at the very point of collapse."

"If there's a problem with building 7 then there's a problem with the whole thing," said Sheen.

Bush's behavior on 9/11

Sheen then questioned President Bush's actions on 9/11 and his location at the Booker Elementary School in Florida. Once Andy Card had whispered to Bush that America was under attack why didn't the secret service immediately whisk Bush away to a secret location?

By remaining at a location where it was publicly known the President would be before 9/11, he was not only putting his own life in danger, but the lives of hundreds of schoolchildren. That is unless the government knew for sure what the targets were beforehand and that President Bush wasn't one of them.

"It seems to me that upon the revelation of that news that the secret service would grab the President as if he was on fire and remove him from that room," said Sheen.

 

The question of how Bush saw the first plane hit the north tower, when no live footage of that incident was carried, an assertion that Bush repeated twice, was also put under the spotlight.

"I guess one of the perks of being President is that you get access to TV channels that don't exist in the known universe," said Sheen.

"It might lead you to believe that he'd seen similar images in some type of rehearsal as it were, I don't know."

The Pentagon incident

Sheen outlined his disbelief that the official story of what happened at the Pentagon matched the physical evidence.

"Show us this incredible maneuvering, just show it to us. Just show us how this particular plane pulled off these maneuvers. 270 degree turn at 500 miles and hour descending 7,000 feet in two and a half minutes, skimming across treetops the last 500 meters."

We have not been able to confirm that a large commercial airliner hit the Pentagon because the government has seized and refused to release any footage that would show the impact.

"I understand in the interest of national security that maybe not release the Pentagon cameras but what about the Sheraton, what about the gas station, what about the Department of Transportation freeway cam? What about all these shots that had this thing perfectly documented? Instead they put out five frames that they claim not to have authorized, it's really suspicious," said Sheen.

 

Sheen also questioned how the plane basically disappeared into the Pentagon with next to no wreckage and no indication of what happened to the wing sections.

Concerning how the Bush administration had finalized Afghanistan war plans two days before 9/11 with the massing of 44,000 US troops and 18,000 British troops in Tajikistan and Uzbekistan, and in addition the call for "some catastrophic and catalyzing event - like a new Pearl Harbor," as outlined in the PNAC documents, Sheen stated, "you don't really put those strategies together overnight do you for a major invasion? Those are really well calculated and really well planned."

"Coincidence? We think not," said Sheen and he called the PNAC quotes "emblematic of the arrogance of this administration."

A real investigation

Sheen joined others in calling for a revised and truly independent investigation of 9/11.

Sheen said that "September 11 wasn't the Zapruder film, it was the Zapruder film festival," and that the inquiry had to be, "headed, if this is possible, by some neutral investigative committee. What if we used retired political foreign nationals? What if we used experts that don't have any ties whatsoever to this administration?"

"It is up to us to reveal the truth. It is up to us because we owe it to the families, we owe it to the victims. We owe it to everybody's life who was drastically altered, horrifically that day and forever. We owe it to them to uncover what happened."

Charlie Sheen joins the rest of his great family and notably his father Martin Sheen, who has lambasted for opposing the Iraq war before it had begun yet has now been proven right in triplicate, in using his prominent public platform to stand for truth and justice and we applaud and salute his brave efforts, remembering Mark Twain's quote.

"In the beginning of a change, the patriot is a scarce man, brave, hated, and scorned. When his cause succeeds however, the timid join him, for then it costs nothing to be a patriot."

------------------------------------

If you are in the media please feel free to contact us about this story at mediaonly@infowars.com

Listen to the entire Charlie Sheen interview right now for free by clicking here.

------------------------------------

RELATED ARTICLES

Mainstream Media Blackout On Sheen 9/11 Piece

Huge Reaction To Sheen 9/11 Story

 

 
DE MYTHE VAN HET BROEIKAS EFFECT.

17:47, 3/11/2007 .. 0 comments .. Link

zondag 10 december 2006

Dagelijks worden we geconfronteerd met berichten over ons klimaat. De aarde zal opwarmen, de polen smelten en over een aantal jaren kan Nederland het niet meer droog houden. De zeespiegel is dan zover gestegen dat praktisch heel Nederland onder water komt te staan.  

De berichten hierover worden al vele jaren over de burgers heen uitgestrooid. Milieubewegingen, de politiek, de pers, de tv, nagenoeg iedereen roept dat het fout gaat. Recentelijk zijn daar de activiteiten van mensen als Clinton en Al Gore nog weer bijgekomen. Zij reizen de wereld af om te vertellen hoe slecht het wel niet is met ons klimaat. De oorzaak is altijd gelegen in de uitstoot van verbrandingsgassen door de mens.

 
Als uitvloeisel van deze ontwikkeling heeft de politiek al jarenlang het bezit van auto’s geremd, het aanleggen van wegen tegengehouden en de belastingen extra verhoogd. Daarnaast gaan steeds meer stemmen op om extra belastingen te heffen om de benodigde inspanningen te kunnen blijven doen voor de waterhuishouding in Nederland. Wereldwijd worden milieuconferenties gehouden, hebben we een Kyoto verdrag en ruilt men CO2 eenheden met elkaar uit.

 
De mensen worden zo overspoeld met ramp berichtgeving dat vrijwel iedereen blindelings aanneemt dat de verhalen kloppen. TV en kranten vertellen bijna dagelijks dat de aarde opwarmt, we zien de gletsjers smelten, er zijn in Nederland bijna geen winters meer, warmte records sneuvelen aan de lopende band, dus dan moet het allemaal toch wel waar zijn.

 
Toch is de werkelijkheid anders dan iedereen vermoed.

 
Laten we beginnen met eenvoudig zelf nadenken en ons een paar zaken afvragen.

Het IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change), dat in 1988 is opgericht door de VN dient om de resultaten van het wetenschappelijk klimaatonderzoek van over de hele wereld te verzamelen en te interpreteren. In 1990 verscheen het eerste “assessment report”, in 1995 het  tweede, en onlangs het derde. Dit omvat meer dan 1000 blz.. De conclusies van het rapport zijn geheel in de lijn van de beide vorige rapporten: ze voorspellen een aanzienlijke temperatuurstijging op onze aarde in de 21e eeuw 

Dit is dus een VN organisatie die wetenschappelijke resultaten moet samenvatten. Zij staat boven de aangesloten landen en draagt op die manier het stempel van onafhankelijk en boven de partijen te staan.

 
Zij voorspellen klimaatinvloeden over een periode van 10 tallen jaren. Zij gaan er in een vereenvoudigd klimaatmodel van uit dat de aarde gemiddeld in temperatuur zal stijgen. Maar om uitspraken te doen over de gemiddelde temperatuur op aarde moet men wel over nauwkeurige gegevens beschikken over een heel lange periode.

 
Maar als ik zelf op een onwetenschappelijke wijze naar de weerberichten op TV kijk, constateer ik eenvoudig dat de weersinstituten niet eens in staat zijn om het weer meer dan 8 dagen vooruit te voorspellen. Twee dagen lukt redelijk, maar daarna neemt de marge op fouten zodanig toe, dat er geen redelijk nauwkeurige voorspellingen meer mogelijk zijn. Toch beweert men dat de temperatuur op de aarde aan het stijgen is. Wat ik me dan afvraag is: waar heeft men gemeten en wat heeft men gemeten en tenslotte, hoelang en hoe nauwkeurig waren de metingen.

 
Er is voldoende wetenschappelijk bewijs dat de temperatuur op de aarde over bepaalde perioden geschommeld heeft. Er zijn perioden geweest dat het op de aarde beduidend warmer was dan nu, maar er waren ook perioden dat het veel kouder was dan nu. Ook blijkt dat er op de aarde grote verschillen zijn tussen het noorden en het zuiden. Zelfs binnen een bepaalde streek kunnen zich zeer grote schommelingen voordoen.

 Recentelijk is een groot Engels onderzoek afgerond en dat duidelijk aantoont dat terwijl het nu op het Noordelijk halfrond opwarmt, de Zuidpool aan het afkoelen is. Van 1992 - 2003 hebben Britse onderzoekers het ijs op de Zuidpool onderzocht. Het blijkt dat de hoeveelheid ijs daar jaarlijks met ongeveer 5 millimeter groeit. Er is een cyclisch heen en weer pendelend energetisch proces tussen de polen dat al miljoenen jaren aan de gang is. Nadat de afgelopen zesduizend jaar het ijs op de Zuidpool langzaam gesmolten was, maar gelijktijdig weer aangegroeid op de Noordpool en Groenland, is nu weer het omgekeerde proces in gang gezet. De door de mens in de atmosfeer gebrachte hoeveelheid C02 is verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde. De uitstoot van CO2 moet daarom drastisch teruggebracht worden. Internationale afspraken zijn nodig om te voorkomen dat de polen smelten en de oceanen met vele meters stijgen. 
De hoeveelheid CO2 die de mensen uitstoten, wordt geschat op 6,5 Gt per jaar. Daarnaast is er door natuurlijke invloeden ook CO2 uitstoot. De oceanen en de atmosfeer dragen ongeveer 90 Gt per jaar bij aan CO2 uitwisseling. Door atmosfeer en planten wordt ook 60 Gt per jaar uitgewisseld. Door oppervlakte water en de diepe oceanen tenslotte ook nog eens 100 Gt. De invloed van de mensen is derhalve marginaal op het totaal.

 
Verder hebben we ooit geleerd dat planten CO2 opnemen en zuurstof afgeven. Onderzoek toont dan ook duidelijk aan dat tengevolge van de stijging van CO2 uitstoot, de plantengroei toeneemt. Op termijn mogen we verwachten dat er een weelderige plantengroei zal ontstaan om de invloed van de CO2 toename te compenseren.

 Dus hoewel de temperatuur tijdelijk kan stijgen of dalen tengevolge van veranderingen in het ecosysteem, het geheel dermate stabiel is dat veranderingen slechts van tijdelijke aard zijn. Als een nieuwslezer van het journaal opleest dat: “Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken wat we allemaal al wisten, namelijk dat de aarde opwarmt”. Daarna worden beelden getoond van smeltende gletsjers. Hier wordt de kijker duidelijk gemanipuleerd! Ten eerste blijkt nog steeds niet uit wetenschappelijk onderzoek dat de aarde opwarmt, ten tweede wordt er aangehaakt bij de rampberichten en gaat me er van uit dat de kijker zou moeten weten dat de aarde opwarmt, wat dus niet zo is en ten derde toont men beelden die je elk voorjaar kunt vinden en die dus met de conclusie niets te maken hebben. Waarom worden geen beelden getoond van de Zuidpool waar de ijsmassa juist dikker wordt tengevolge van afkoeling ter plaatse? De IPCC stelt dat de gemiddelde temperatuur stijgt tengevolge van CO2 uitstoot. Als zij gelijk hebben, dan geldt dat voor met name de periode dat de mens CO2 produceert. Voor de gehele periode dat de mensen CO2 produceren zou men dan een toename van de gemiddelde temperatuur over de gehele aarde moeten vaststellen. Het vreemde is dat deze correlatie alleen te vinden is voor de periode 1976 tot 2000. Tussen 1940 en 1976 trad juist een temperatuurdaling op.  Deze afwijkingen geven nog weer eens aan dat voorspellingen uiterst moeilijk, zo niet onmogelijk zijn. De natuur zelf oefent een veel grotere invloed uit dan de mens.  Klimaatmodellen zijn dermate complex dat het onmogelijk is om op dit moment alle factoren die het klimaat beïnvloeden te kunnen vaststellen. Daarom is het ook onmogelijk om voorspellingen aangaande het weer te doen, die verder vooruitgaan dan een dag of 10. De volgende conclusies zijn dan ook gerechtvaardigd:
De interpretaties van het wetenschappelijk onderzoek door het IPCC zijn tendentieus en onverantwoord.
De bewering van het IPCC dat de gemiddelde temperatuur op aarde stijgend is, wordt weersproken door de metingen met satellieten, die het IPCC zelf publiceert.
Doemscenario’s die voorspellen dat lage landen zullen onderlopen zijn ongegrond en daarom volkomen onverantwoord.
Het Engelse onderzoek toont duidelijk aan dat het mogelijk is dat de gemiddelde temperatuur op bepaalde delen van het aardoppervlak stijgend is, en op andere dalend.
Een duidelijke correlatie tussen een stijgend CO2-gehalte van de atmosfeer en een stijgende temperatuur is voor de periode 1850-2000 niet aangetoond.
Het aandeel CO2 door de mensen is in verhouding zo gering dat het onwaarschijnlijk is dat de mens het wereldklimaat op termijn kan beïnvloeden
De conclusie dat de mensheid drastische maatregelen moet nemen om een komende temperatuurstijging af te buigen is daarom volledig ongefundeerd.
De broeikasdreiging is geen realiteit maar een mythe. 
 

Bronverwijzing
Nigel Calder, “De weermachine en de bedreiging van het ijs” (1974). (Nederlandse vertaling bij Bosch en Keuning).
James Lovelock, “The Ages of Gaia” (1988). (Oxford University Press).
C.J.F. Böttcher, “Science and Fiction of the Greenhouse Effect and Carbon Dioxide” (1992),  (The Global Institute for the Study of Natural Resources, The Hague).
“The Global Warming Debate” (1996), European Science and Environmental Forum, verzameling van 22 artikelen van verschillende schrijvers over dit onderwerp (Bourne Press, Bournemouth).
Nigel Calder, “De Grillige Zon” (1997) (Nederlandse vertaling bij Schuyt & Co, Haarlem).
“The Oregon Petition”, (1998), ondertekend door 17.000 wetenschappers, gebaseerd op het artikel: A.B. Robinson, S.L. Baliunas, W. Soon en Z.W. Robinson, “Environmental Effects of Increased Atmospheric Carbon Dioxide”, www.oism.org/pproject
W. Soon, S.L. Baliunas, A.B. Robinson en Z.W. Robinson, “Environmental Effects of Increased Atmospheric Carbon Dioxide”. Climate Research 13, 149-164 (1999) (overzichtsartikel met ruim 150 verwijzingen).
“The Science and Environmental Policy Project”, www.sepp.org/, zie op deze site S.Fred Singer, “Parting Green Clouds” (1999) en “Global Warming, Unfinished Business”  (2000)
IPCC , Third Assessment Report (2001),www.ipcc.ch 
De Broeikasdreiging, Realiteit of Mythe? Door Prof.dr.ir. D. Thoenes
Russian Scientists Forecast Global Cooling in 6-9 Years, www.mosnews.com/news/2006/08/25/globalcooling.shtml
A Brief History of Ice Ages and Warming, http://www.geocraft.com/WVFossils/ice_ages.html
  How to create an Angry American! Er is gelogen er is bedrogen! (filmpje)

17:23, 3/11/2007 .. 0 comments .. 0 trackbacks .. Link

Wordt Amerika wakker? Er is gelogen er is bedrogen.

Damm wat heb ik een  hekel aan het beleid dat Amerika voert.

 Aan de strop met die moordenaars.(bush, cheney, rice, gonzales en rumsfeld!)

filmpje -->http://nl.youtube.com/watch?v=OgfzqulvhlQBIG BROTHER IS WATCHING YOU!!!!

17:17, 3/11/2007 .. 0 comments .. Link

Big Brother houdt u in de gaten

 

20 nov 2006, 18:12

We maken er allemaal wel eens een grapje over, "pas op, Big Brother houd je in de gaten". Er zijn programma's op TV die onder de naam Big Brother uitgezonden worden, alsof het begrip een grote grap is en niet serieus genomen moet worden. Allereerst moet er duidelijkheid bestaan over het begrip Big Brother. Neem als voorbeeld de opvoeding van een kind. Een kind heeft regels nodig, maar die regels werken het beste wanneer het kind weet dat er speelruimte is. Een kind dat strikte regels krijgt opgelegd zonder speelruimte zal zich gaan verzetten omdat begeleiding dan veranderd in dwang. Het is dus belangrijk het verschil te weten tussen regels als leidraad en regels als dwang, een enorm groot verschil. Voorbeeld, u rijdt op de snelweg en de regel is dat u maar 100 kilometer per uur mag en iedereen rijdt 120Km omdat er weinig verkeer is, zeg het is 3 uur s'nachts. In een dergelijk geval is er sprake van omstandigheden waarbij u waarschijnlijk niet bekeurd zult worden. Aan de andere kant weet u dat u de leefregels overtreed en er een kans bestaat op een bekeuring. Nu exact dezelfde situatie, maar dan op een weggedeelte met Traject Controle. Nu krijgt iedereen een bekeuring, wie niet "gehoorzaamt" moet maar voelen. Begint u het verschil te zien?

Het Big Brother gevoel; regels zijn er niet meer zijn om na te leven, maar om op te volgen. Mee willen werken veranderd in moeten gehoorzamen. Leefregels worden dwangregels. Speelruimte verdwijnt en maakt plaats voor de dreiging dat er geen ontsnappen meer is. voelt u het verschil?

Het verschil tussen een agent en een militair, een agent is er om naleving van de wet te handhaven. Echter zijn taak is begeleidend, hij is in dienst van het volk en daarom heette een agent vroeger ook een diender (is inmiddels meer verdiender). Een militair daarentegen vraagt niet om uw medewerking, maar draagt u op te "gehoorzamen". Een militair is opgeleid om zaken kapot te maken, om verzet de kop in te drukken. Binnen een Big Brother maatschappij vervaagt de grens tussen agent en militair. Dan hebben we nog de kant van de wetgeving. Wanneer onze huidige regering wetten maakt die niet meer de wil van het volk vertegenwoordigen. Wanneer de gewone man ondergeschikt gemaakt wordt aan de macht en invloed van de grote bedrijven. Wanneer de politie meer ingezet wordt om ons te controleren en te bestraffen, dan om ons te begeleiden en te beschermen. Wanneer uitzonderingen op wetgeving alleen maar gelden voor mensen of bedrijven met invloed of vermogen, dan is er sprake van Big Brother.

De zichtbare Big Brother

We hebben dagelijks met Big Brother te maken, maar de invoering is een langzaam proces, waardoor veel mensen het niet in de gaten hebben. We leven in een druk bevolkt land en er zal altijd wetgeving bestaan die als een noodzakelijk kwaad gezien wordt. Niemand wil graag een bekeuring voor te hard rijden, maar we begrijpen allemaal dat er grenzen gesteld moeten worden, simpelweg omdat er altijd mensen zijn die geen grenzen lijken te kennen. Maar een flitspaal langs de weg is niet hetzelfde als een agent die je staande houdt.

 Links ziet u een afbeelding van een traject controle zoals gebruikt op diverse wegen in Nederland

Trajectkontrole is niet hetzelfde als een agent met een laserpistool (snelheidsmeter). Wanneer u met u opgevoerde scooter door de stad bromt en u wordt betrapt op te snel rijden en bekeurd, is niet hetzelfde als 2 keer in de week in een vangnet van 15 agenten belanden die uw scooter op een testbank plaatsen.
 

Het eerste is duidelijk, u hebt een leefregel overtreden en krijgt een bekeuring. In het andere geval is er opnieuw sprake van de dreiging, de intimidatie (hoeveelheid agenten) en is er sprake van "u moet gehoorzamen want anders".

De onzichtbare Big Brother

Met ingang van januari 2006 wordt alle telefoonverkeer en e-mail/Internet verkeer digitaal opgeslagen. Hier merkt u niets van, maar de gevolgen kunnen voor iedereen verstrekkend zijn. Voorbeeld, u heeft de gewoonte om s'avonds laat anoniem sex sites te bezoeken, op zich niks mis mee. Maar nu wordt er bij u in de straat een vrouw verkracht. Big Brother kan nu met een druk op de knop iedere bewoner opvragen en zijn gangen nagaan. U komt direct in beeld als verdachte, u bent per slot al snel gebrandmerkt als die seksuele gefrustreerde man die pornosites bezoekt.

 

U hebt een mobiele telefoon die niet ouder is dan 7 jaar? Deze telefoon staat nooit uit, ook niet als u hem uit zet. Er kan gemakkelijk met een code op uw toestel ingebeld worden en vervolgens dient uw telefoon als afluisterapparaat zonder dat u het merkt. Deze functie is op verzoek van de diverse veiligheidsdiensten ingebouwd en u de burger bent daar nooit over gehoord of u dit wel op prijs stelt. Zoals ik al eerder zei, Big Brother maakt regels zonder inspraak van de burger. U kunt ook in de gaten gehouden worden via uw mobiel of auto met GPS systeem, men weet precies waar en wanneer u ergens bent. Er zijn websites waar u tegen betaling de mobielen telefoon van uw kind kan traceren, in real time (live). Maar het kan dus ook de mobielen telefoon zijn van uw man of vrouw, of werkgever. Terwijl ik dit type kan er iemand zijn die uw hele doen en laten in kaart brengt en u weet het niet eens.

De plannen voor de nabije toekomst liegen er niet om

We leven in een tijd van de elektronische revolutie en dat zullen we merken ook, tenzij we alsnog ingrijpen. We worden al steeds strenger gecontroleerd als we in de auto zitten. We worden gevolgd via onze GPS systemen en onze mobiele telefoon. Onze surfgedrag op het Internet wordt in de gaten gehouden en onze e-mails worden opgeslagen in een database. Telefonie over het Internet wordt gepromoot, niet alleen omdat het goedkoper is, maar vooral omdat het makkelijker te controleren is, hop, ook in de database. Voetbal kijken doen vele al via het Internet, straks zullen alle TV zenders via het Internet te zien zijn. Ook perfect om precies te weten wat uw kijkgedrag is, over het Internet is dat een makkie, hop, ook in de database.

 Links ziet u de VeriChip, zo groot als een graankorrel met uw financiële gegevens, uw medische gegevens en nog veel meer. Deze chip wordt al volop gepromoot in Amerika.

U doet uw boodschappen en betaald met de pin pas, hop, in de database. Als het aan de Globalisten (werkelijke machthebbers) ligt, dan gaan we binnenkort allemaal een microchip (zie VeriChip) in onze arm krijgen waarmee we alles regelen. Binnen een paar jaar zullen door de Europese Unie 30 nieuwe satellieten gelanceerd worden, de eerste is al in de lucht.
 

Deze satellieten zijn er om u en mij te bespioneren, om ons 24 uur per dag in de gaten te houden.

De gevolgen zijn rampzalig

We komen in een elektronische nachtmerrie terecht, er is straks geen ontsnappen meer aan de ogen en oren van Big Brother. Nu weet ik dat er mensen zijn die hoe erg het ook wordt blijven roepen "ach, ik heb toch niks te verbergen". Laat ik u dit zeggen, wel eens van profileren gehoord? Profileren is het samenstellen van gegevens over een persoon om inzicht te krijgen in de levensgewoonte van deze persoon. De verzekeringsmaatschappij zijn al lange tijd bezig met het profileren, door onder andere de bekende vragenlijsten bij het afsluiten van een levensverzekering.

Er is al een sociaal draagvlak voor het aanpakken van rokers, hoe vaak hoor ik niet iemand zeggen "laat de rokers maar meer ziektekosten betalen". Dit is een geweldig standpunt voor het invoeren van meer groepen, straks zit u er ook bij eentje. Er komen namelijk veel verder gaande vormen van profileren, dit zal iedereen treffen.

Gezond en organisch voedsel is kostbaar en zal voor veel mensen onbetaalbaar worden.
 

U eet graag een broodje Shoarma, of u bent een liefhebber van rood vlees. Geen probleem, maar de verzekeringsmaatschappij heeft u zojuist ingedeeld in een risicogroep voor een hartinfarct en u gaat 50 euro per maand meer premie betalen. Oh wacht even, u lust ook wel eens een biertje of u eet regelmatig een kant-en-klaar maaltijd uit de magnetron. Ook geen probleem, we leven in een vrij land niet, alleen uw ziektekosten premie is zojuist wederom 50 euro omhoog gegaan.

U denkt dat het ziekenfonds nu duur is, wat denkt u van een premie van 300 euro per maand per gezinslid?

Begint u een beeld te krijgen van de gevolgen, of slaapt u rustig verder?

We komen in een maatschappij terecht waar diegene die gezond leven beloond gaan worden en de rest bestraft. Het ergste is nog dat gezond eten, organisch geen soda's en schoon water, kostbaar is en voor veel gezinnen onbetaalbaar. Veel gezinnen eten momenteel dus ongezond, niet alleen uit onwetendheid, maar vooral om financiële redenen. Deze gezinnen sparen nu dan wellicht 200 euro uit, maar straks komt de rekening en gaan ze 400 euro meer aan ziektekostenpremie betalen.

U denkt nog steeds dat het allemaal wel zal meevallen?

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories

gewoon leuk
politiek

Recent Entries

Bush loog 232 keer over Irak.
A New Hope, Ron Paul for president!! Woww is Ron Paul really a American? Unbelievable? That`s the man America and the world needs. Not that dictator in process named Bush. zie filmpje!
FOX ATTACKS: Iran!! Duidelijk voorbeeld van propaganda voering! Ofwel de burgers klaar stomen voor een oorlog met Iran. zie filmpje!
'Oorlog met Iran voor presidentsverkiezingen'
Opzienbarende memo's Rumsfeld uitgelekt! Helaas nemen veel Amerikanen maar ook Europeanen deze propaganda voor zoete koek. Kortom, het is 1 grote oplichters bende !!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer