Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Charme Hotels in de Romantische stad Brugge

23/11/2010 - Het meeste charmante hotel in Brugge

Echte mooie Charme Hotelletjes in het centrum van Brugge


Brugge bezoeken in stijl betekent Brugge bezoeken met charme. Als men een romantisch uitje naar Brugge plant, waarom kiest men dat niet voor een hotel die volledig in diezelfde stijl ligt. Een charme hotel in Brugge zal je weekendtrip toch gewoon een niveautje hoger tillen, dat is zeker. Brugge beschikt over een honderdtal hotels en nog eens zoveel bed en breakfasts dus een goed hotel kiezen kan best wat tijd kosten en dan nog een leuk en mooi charme hotel vinden tussen dit grote aanbod is helemaal een moeilijke aangelegenheid. Maar niet getreurd, hier komen enkele van de beste charme hotels in Brugge zo kan je romantisch weekendje Brugge snel en perfect gepland worden. Mijn keuze valt op volgende drie vier sterren hotels in Brugge. Waarom 4 sterren? Wel alle goedkopere charme hotels ontbreken naar mijn mening toch klasse of echte luxe en voor een romantisch weekendje Brugge in een charme hotel lijkt mij dit toch een absolute must. Dus mijn excuses voor de low budget charme mensen onder ons. Ik schrijf nog wel een postje binnenkort voor de goedkopere charme hotels in de stad. Nu ga ik me echt even onderdompelen in volledige luxe en geen rekening houden met het rode getalletje op de bankrekening na het weekendje Brugge.
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

23/7/2010 - Top 2 Hotels in Brugge

Charme hotel 1: Grand Hotel Casselbergh


Het nieuwe, grandiose Charme hotel Grand Hotel Casselbergh heeft zoveel kwaliteiten dat u een onvergetelijk verblijf verzekert wordt. Dit nieuwe hotel combineert de rijke geschiedenis van het gebouw met hedendaagse luxe. De locatie, in het hart van het historische centrum van het charmante Brugge met z'n prachtige middeleeuwse gebouwen en idyllische grachten, maken dit charme hotel werkelijk uniek. Dit luxe hotel in Brugge bestaat uit drie practige historische woningen bekend als 'Casselbergh', 'Zeven Torens', en 't Fransch Schildt', vele eeuwen eigendom van en bewoond door vooraanstaande burgers en de plaatselijke aristocratie. Geniet hier in alle luxe van de heerlijke sfeer van vervlogen tijden! Grand Hotel Casselbergh heeft 118 elegante kamers die luxe combineren met de authentieke charme van de 18de-eeuwse Brugge.Dit hotel is nog mooier tijdens het eindejaar in Brugge wanneer de kerstmarkt in Brugge er staat.

Charme Hotel 2: Relais & Chateau Hotel Heritage


In het hart van het gezellige en romantische Brugge vlak naast de oude stadsschouwburg van Brugge vindt u Relais & Chateau Hotel Heritage, een prachtig gerestaureerde patriciërswoning uit 1869, waar u zeker en vast hartelijk verwelkomt wordt! Kuieren langs smalle steegjes, een boottochtje op de oude grachten, interessante musea bezoeken of shoppen? Het kan allemaal op wandelafstand van dit charmante luxe hotel in Brugge. Voor uw verblijf krijg je een elegant ingerichte kamers met oog voor detail en alle modern comfort en de kamers op de bovenverdieping kijken uit op het Belfort( uniek zicht) . 's Avonds kan je genieten van een drankje in de gezellige bar 'Le Magnum' en lounge met open haard of u kan ook naar de sauna en het Turks stoombad. Een charme hotel in Brugge om U tegen te zeggen. Ook als familiehotel in Brugge valt dit hotel in de smaak!
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

23/4/2010 - Charme Hotel 3 De Castillion

Charme Hotel 3: Hotel de Castillion


Charme Hotel De Castillion staat gelijk aan romantisch wegdromen. U Ontdekt er samen met het Hotel De Castillion de prachtige romantische stad Brugge! Dit charme hotel in Brugge is gelegen in het hartje van deze historische stad en is behalve charmant ook nog eens bekend om zijn romantisch, rustiek restaurant. Over een combo gesproken. Tijdens uw weekendje in Brugge waant u zich in een 18de eeuws herenhuis. Dit beeld wordt geschept door het prachtige pand wat met een subliem gevoel voor stijl in een eigentijdse sfeer is ingericht. Charme Hotel De Castillion is de ideale uitvalsbasis voor diegene die de historische cultuurstad Brugge wil verkennen, stad van beroemde musea, schilderachtige reien, prachtige winkels, ... Charme hotel de Castillion is een charmant en confortabel 4 sterren hotel in Brugge met slechts twintig kamers. Naast de aanwezige ingrediënten die dit hotel zo bijzonder maken, krijgt u te maken met een warm, oprechte ontvangst, een uitstekende service en persoonlijke aandacht tijdens uw verblijf in Brugge. Dit hotel mag tot één van de beste hotels in Brugge gerekend worden, zei het iets minder bekend bij het grote publiek, maar zeker en vast een plaats waard in mijn top 3!
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Geniet van een weekendje in Brugge, het veneti van het Noorden en kies voor een charme hotel in de stad. Het brengt je ganse verblijf in Brugge in hogere sferen. Luxe, charme en Brugge gaan echt hand in hand


Hosting door HQ ICT Systeembeheer