Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
het echte chauffeursforum blog Home | Profile | Archives | Friends
het echte chauffeursforum blog, maar dan uncensored!

begin van het chauffeursforum weblog27/8/2012

Freddy: omdat we op het chauffeursforum als nette mensen met elkaar om moeten gaan, maar ook wel eens de behoefte hebben het achterste van onze tong te laten zien, is dit weblog aangemaakt. Iedereen welkom. De rode tekst is wat we schrijven, (de blauwe tekst tussen haakjes is wat we denken). Snapt iedereen het?

Marotrans: ja ik snap het (hij denkt echt dat we dom zijn)

Knoalster: ik snap het ook Freddie.

Teddybeer: ja ik snap het ook (snap er niks van, wat bedoelen ze nu met rode en blauwe tekst?)

Scania-1001: leuk bedacht Freddy, echt een leuk idee van je! (zo, weer stapje dichterbij dat Freddy me benaderd om admin te worden)

Freddie: en waar gaan we het over hebben? Bruine bonen soep? (even iedereen aan het lachen maken met mijn leuke onzin over bruine bonen soep)

Corydon: liever niet Freddie, dalijk zijn we allemaal aan de diarree van je soep :-) (pfff, heb je hem weer met z'n stinksoep)

Rolstoelpiloot:

Routier: laten we het over iets serieus hebben en aub on topic blijven (zo nu wachten tot de eerste komt die het over badslippers gaat hebben)

Freddy: goet idee Routier. Als er mensen zijn die hun banner op dit blog willen hebben, kunnen ze me een mail sturen (links om of rechts om, als we de zaak wat kunnen spekken, doen we dat)

Routier: 12 september verkiezingen. Wie stemt er nog meer op de PVV? (heb effe gekeken wie er allemaal online zijn, en zitten weinig linkse rukkers bij, dus dat komt goed)

Herman: het wordt tijd voor een frisse wind in de politiek. De partijen die er al jaren zitten hebben ons niet uit de crisis kunnen krijgen (Routier, ik back-up je wel, we maken er een lekker extreem-rechts zooitje van hier.

Rolstoelpiloot:

Routier: inderdaad. Dus stemmen we PVV. Dan wordt Nederland weer een gezond land, een sterke economie, en kunnen alle chauffeurs weer op de vrachtwagen rijden, want Geert stuurt alle badslippers terug naar oost-europa! (met de trein, en eigenlijk moeten ze allemaal een gele davidster op hun kleding dragen)

Herman: het is allemaal de schuld van Brussel, die hebben het veroorzaakt (ik moet overduidelijk laten merken dat ik een PVV-stemmer ben, doe dat lekker stiekem, da's meer mijn aard. Gniffel-gniffel)

hwm.klaassen: en de vakbonden doen er ook al niets aan.

Rolstoelpiloot: ik stem ook PVV   (shit, nu schrijf ik een keer iets in plaats van alleen maar domme smiley's er neer te zetten, en val ik meteen door de mand!)

Rolstoelpiloot: ik bedoelde PVDA natuurlijk  (kijken of ik me er nog uit kan lullen)

Schots en Scheef: Theo, kom ik jou niet regelmatig tegen met je busje hier bij Hoogeveen (die slome lul die altijd 75 rijdt en de hele zaak op zit te houden. Flikker toch op met je busje, eikel)

Rolstoelpiloot 

Freddy: het is niet de bedoeling dat we alleen maar smiley's gebruiken Theo (domme lul dat je bent)

Scania-1001: inderdaad Freddy, goed gezegd! (zou hij het nu nog niet door hebben? Freddy, maak me nou eens admin!!!)

Routier: volgens mij hadden we het over badslippers? Wat heeft dat nu met smiley's te maken? Die gasten pakken onze banen af, onze huizen, en onze vrouwen! Weg ermee! (klote oosteuropeanen. Ze stinken ook nog allemaal)

Johannes70: ik ga naar Malmö, Lomma, Lund, Helsingborg, Landvetter, Vastra Folunda, Goteborg, Hisingsbacka, Stenungsund, Myggenas, Lyssekil, Vanenborg, Skara Kallby, Flen en Norrkoping. (zo, nu zullen ze wel denken dat ik een echte goeie chauffeur ben)

Routier: kun je on topic blijven? Samen staan we sterker! We hebben het over oosteuropeanen die hier gevaarlijk doen en zich niet aan de regels houden (en de oosteuropeanen eruit. Met de trein naar Polen!)

RobNiat: routier, vind je niet dat je een beetje kortzichtig bent (je bent eigenlijk gewoon een eikel die het alleen maar over oosteuropeanen kan hebben)

Marotrans: Een gele kaart voor Routier! In de forum regels staat dat je niet persoonlijk mag worden. Nog één keer en je krijgt een ban. (vind ik wel leuk hoor, beetje de baas spelen over collega's. Laten zien dat ik toch meer ben)

RobNiat: zo persoonlijk was het toch niet? (wat lult die gozer nu met z'n ban?)

Jan Putter: wat een domme opmerking.

Freddy: we gaan geen admin's afvallen op dit forum. Als het je niet bevalt, dan flikker je hier maar op (zo. Mijn forum. De linksen flikkeren maar op. En dat heeft er niets mee te maken dat ik een Hitler-snorretje heb)

Scania-1001: klopt Freddy, het is jouw forum (en ik wil zo graag admin worden, wat moet ik er voor doen Freddy? Je hond een beurt geven?)

Kalakuski: je moet een beetje weten hoe je het zegt. Alles binnen de grenzen van het forum (dan wordt je er niet afgedondert. Of een beetje anti-oosteuropa praten, dan lig je ook goed)

Murphy: op de E6 was weer een Nederlander op z'n kant gegaan. Met zomerbanden. (effe lekker kleinerend doen weer over de Nederlanders. Heb wel spijt dat ik er weg ben gegaan, maar laat dat zeker niet merken, integendeel)

Freddie: ik weet niet waar ik op ga stemmen. Ik denk op een partij die de uitkeringen omhoog wil doen, want je kunt er amper van rondkomen (zouden ze me nog zielig vinden?)

The Duke: hoelang zit je nu al thuis Freddie? (sukkel met je zielige praat. Je bent gewoon een grote droplul. Te lam om te werken, dan maar een beetje je vrouw lastig vallen.)

Freddie: 10 jaar. De laatste 3 werkgevers waar ik heb gewerkt zijn alle 3 failliet gegaan. Heb bij alle 3 meer in de ziektewet gezeten dan gewerkt. Gebroken rug, geplofte longen, dwarslesie. En ik ga niet werken voor minder dan E-6 (okay, het ergste wat ik heb gehad was dat een spanlat op mijn grote teen viel, maar dat hoef ik niet te vertellen natuurlijk. Moet het een beetje overdrijven)

The Duke: jij bent een goeie voor een werkgever. Jij maakt een bedrijf groot. (daarom gaan alle bedrijven waar jij hebt gewerkt failliet, denk eens na lul, hoe zou dat nou komen?)

Kalakuski: maar ik keek op mijn salarisstrookje, en zag dat ik weer 6.500 euro verdient had laatste maand. En heb er maar 540 uur voor hoeven te werken. Bij ons is het bruto minder, maar netto meer (snappen ze toch niet, maar schrijf het toch maar)

Freddie: ik kan dat werk van jullie niet, is te zwaar voor mijn rug (als ik aan werken denk, word ik al moe)

Herman: als Brussel er niet was geweest, verdiende ik ook elke maand 6.500 euro. Maar moet nu naar Kroatië. Pula, Porec, dat soort plaatsen (even laten zien dat ik toch wel de beste baan heb van iedereen en dat de rest maar sukkels zijn)

RobNiat: Herman waarom staat er bij jou spruitjeshandelaar onder je naam? (Luchtverkoper was beter geweest, wat een blaaskaak zeg)

Jan Putter: wat een domme opmerking

Marotrans: rode kaart voor RobNiat. Ban voor een maand. Geen persoonlijke aanvallen op dit forum (zo, die zijn we een maandje kwijt)

Routier: de oostblokkers moeten allemaal terug naar waar ze vandaan komen (zo, ik zeg het maar eens ongenuanceerd, kijken wat ze erop zeggen)

Johannes70: ik ga naar Malmö, Lomma, Lund, Helsingborg, Landvetter, Vastra Folunda, Goteborg, Hisingsbacka, Stenungsund, Myggenas, Lyssekil, Vanenborg, Skara Kallby, Flen en Norrkoping. (zo, nu zullen ze wel denken dat ik een echte goeie chauffeur ben, kijken of ze nu wel reageren)

The Duke: had je dat hier al niet geschreven Johannes, of rij je elke week dezelfde rit? Volgens mij heb je dat pas 165 keer op het forum geschreven dat je die lossers hebt? (wat een pislul zeg, met z'n duffe ritjes naar Zweden. Verder dan 4 uur van de boot af komt hij niet)

Johannes70: bij die vorige zat Lyssekil er niet tussen, toch? (Shit, ze hebben me door)

Freddie: ik zou wel willen werken, maar ik heb zo'n pijn. Overal. Aan mijn rug, mijn benen, mijn penis, mijn schouders (ik krijg maar weinig medelijden zeg. Zal zo eens iets plaatsen dat Freddie uut Emmen dood is, kijken of ze dan wel medelijden hebben)

1 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer