Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Life

Home - Profile - Archives - Friends

Saai! - Posted at 12:20 on 7/9/2010 by Chiapschu

Nieuwe dag en wat verveel ik me, ontzettend! Het is maar goed dat de deur naar mijn kantoor open staat, want anders lag ik nu al lang te slapen achter mijn pc. Het is hier slaapverwekkend! Duidelijk een wat meer insprirende werkomgeveing nodig met meer dynamiek en leuke mensen.

Vandaag wel een korte dag, thank god!! Heb dringende behoefte aan frisse lucht!!

Maandag - Posted at 10:16 on 6/9/2010 by Chiapschu

Het is weer maandag. De 1e maandag na de grote vakantie. Dochter naar school, was niet zo leuk. Huilen, is bang, Klamt zich aan mij vast. Geen idee wat ik moet doen. Voel me dan zo radeloos. Uiteindelijk ga ik weg, terwijl haar meester zich een beetje over haar ontfermt. Maar ik ga dan echt met en k***-gevoel weg. Ze reikt naar me uit en ik ga weg. Zo voelt het. Daar voel ik me schuldig over, aan de andere kant weet ik ook niet zo goed hoe ik haar kan helpen zodat ze zich beter en zekerder voelt.

Morgen ga ik de de wekker eerder zetten en ook voor haar. Zodat ik haar in alle rust kan wassen en aankleeden. Relaxt aan het ontbijt beginnen, op de fiets naar school en ff de tijd nemen om daar te aclamatiseren. Hopelijk scheelt dat al een stuk.

Ben nu op werk en na de valse start van vanochtend ook moeilijk om hier m'n motivatie te vinden. Gelukkig schijnt de zon ......

 

Hosting door HQ ICT Systeembeheer