Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Not just a chocoladeholic

Meer dan genoeg goede voornemens

Posted in algemeen

Vandaag heb ik duizenden mensen langs onze straat zien rennen op weg naar de finish. Sommigen leken te zweven over de straat en andere leken een betonnen trainingspak aan te hebben. Onder de deelnemers mijn eigen man! Wat knap dat hij dat vol kan houden en ook nog adem genoeg heeft om te zwaaien onderweg. Zwart op wit staat het nu: Ooit ga ik ook meedoen! Eenmaal thuis was het tijd om wat eten klaar te maken al had ik me de moeite kunnen besparen...

Wist je dat ik pakjes mix in mijn keukenkastjes heb staan die ruim 3 jaar (!) over de datum zijn? Zo jammer dat ik daar pas achter kwam toen alles al klaar was gemaakt. Hoort dat zo eruit te zien, dacht ik bij mezelf. Nee dus. Wat zonde van al die moeite. Bloemeke nam 1 hapje van de maaltijd en zei meteen: 'Dies! Andere!' Resultaat van deze keukenprinses: Een pizza voor mama, een potje voor Bloemeke en een baggerzooi in de keuken.

Ik heb laatst de film Julie/Julia weer eens gezien. Wat een mooi verhaal is dat toch. Goede voornemens maken ben ik erg goed in (zie cascaderun plan). Maar het koken van nieuwe recepten zonder mixpakjes zou best een leuke uitdaging kunnen zijn. Donderdag ga ik wat nieuws maken!

21:39 - 15 April 2012 - comments {0} - post comment

Wie ik ben?

Posted in algemeen

Ik ben... een moeder, collega, pianiste, chagrijn, chocoladeholic, nachtbraker, perfectionist, lezer, vriendin, seriefreak, chaoot, zus, dochter... Ze willen allemaal wat.

Vooral de perfectionist in mij maakt me soms het leven zuur. Niet alleen maakt ze meer dan genoeg plannetjes. Het moet allemaal ook nog eens tot in de puntjes worden uitgevoerd. Niet alleen start je morgen met lijnen. Je moet ook nog eens elke dag een uur sporten. En geen enkel snoepje meer opeten. De trap zul je nemen en squads doen terwijl je je tanden poetst. Het zal duidelijk zijn dat de houdbaarheid van die plannen erg beperkt is!

Dit is mijn web-log. En die is niet perfect. Maar zoals mijn nuvere moeder mij wel eens zegt: Perfectie maakt het soms juist kapot. I couldn't agree more.

 

00:36 - 14 April 2012

Description
Life is what happens to you while you're making other plans.

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Home
User Profile
Archives
Friends

Recent Entries
- Meer dan genoeg goede voornemens
- Wie ik ben?

Friends
Hosting door HQ ICT Systeembeheer