Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

wel en wee


En dan ineens heb je kanker

Home | Profile | Archives | Friends


intensieve chemo/ pillen

Posted at 09:39, 14/11/2012

Beste mensen
 
Even een berichtje uit Afferden. Vanmorgen weer contact gehad met de oncoloog van het CWZ en gisteren met de oncoloog van het Radboud. Mijn keuze is om alleen nog pillen(chemo) te nemen en voorlopig geen chemo-infuus. De komende periode van het najaar met de vele festiviteiten wil ik niet laten schieten door de zware chemokuren, dan maar wat korter en hopenlijk nog genieten van de vele mooie momenten die er al zijn en nog komen.Ook wat lichte klusjes doen en actief bezig blijven heeft mijn prioriteit op dit moment.
We kijken wel wat er op ons afkomt en proberen in het moment te leven.
Jammer is dat het zingen niet meer gaat vanwege aantasting van de stembandzenuw. Maar luisteren naar koren en muziek heeft natuurlijk ook zijn charme(niet te lang zitten of staan want dat geeft veel buikproblemen)
Dankbaar voor de vele persoonlijke reacties; en ik vind het knap hoe ieder probeert zijn gevoelens van medeleven onder woorden te brengen.
Donderdag begin ik weer met de pillen-chemokuur van 2 weken en ben benieuwd hoe het lichaam op deze tweede kuur reageert.
Gelukkig is mijn stemming goed ondanks het vooruitzicht en ook vind ik het knap hoe Corrie zich er door heen slaat.
Maar we hebben nog wel een weg te gaan en dat realiseren we ons ook wel.
 
Pijnlijk is het verdriet te zien van al je naasten die zich realiseren wat het perspectief is en daar ook mee moeten leven.
 
Tot zover een kijkje in ons wel en wee
 
Hosting door HQ ICT Systeembeheer