Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Christel's weblog

Wereldkids

13:59, 27/2/2009 .. 0 comments .. Link

Hallo,

Had ik ik een paar dagen geleden niet gezegd dat ik aan het zoeken was naar andere Nederlandse kinderen die in Italie wonen?
Nou, ik heb dus een site gevonden met allemaal kinderen die in het buitenland wonen. Wereldkids heet het. Nou ik heb daar een paar kinderen terug geschreven en zelf een account aangemaakt. Wil je het zien? Ga dan naar www.wereldkids.nl en klik op Italie (rechts aan de zijkant) en dan op 'Christel woont in Italie'.
Ik vind het een hele goede site omdat kinderen die naar het buitenland zijn verhuist ook wel eens willen weten hoe dat voor andere kinderen was.
Nou ik ga maar eens stoppen en 'Wie is de mol?' kijken.
Tot de volgende keer!Carneval

22:29, 21/2/2009 .. 0 comments .. Link

Hallo iedereen,

Deze weblog lijkt mij harstikke leuk.
Ik woon namelijk in Italie en wil graag op deze manier vertellen wat ik allemaal meemaak.
Vandaag was er dus carneval; in Nederland maar ook in Italie. In Italie noemen ze het carnevale.
Hier vieren ze het meestal op een dorpsplein en gaan de kinderen met spuitbussen en schuim spuiten. Ik heb 3 spuitbussen opgespoten en erg veel lol gehad. Aan het eind lag het dorpsplein helemaal vol met slierten,confetti,serpentine en schuim. En natuurlijk lege spuitbussen. Ik heb maandag en dinsdag lekker vrij. Ik ben ondertussen ook druk aan het zoeken naar andere kinderen rond mijn leeftijd die in Italie zijn komen wonen. Druk, druk, druk. Moet ook nog ff 5 schema's met werkwoorden in mijn hoofd stampen alleen mijn moeder zegt dat ik er maar 2 hoef te doen. Morgen ff doen. Weer geen tijd gehad of gemaakt om in het boek van Geronimo Stilton te lezen. Terwijl het me juist zo'n leuk boek lijkt. Maarja ga nu weer even verder zoeken. Doei!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Wereldkids

Categories


Recent Entries

Wereldkids
Carneval

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer