Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

SLB3 - Christian

28/11/2008 - PvA Periode 3 en 4

Met wat voor ontwikkelingen en "bedrijftype" wil ik gaan werken tijdens werkend leren of afstuderen?


Waarom?
De rest van mijn opleiding zal voornamelijk bestaan uit werkend leren/afstuderen. Zelf weet ik al wel ongeveer waar mijn voorkeur naar uitgaat(qua programmeertaal), maar in praktijk zal dit dan wel weer anders zijn. Ander punt is het type bedrijf, groot of klein, informeel of formeel. 

Hoe ga ik dat aanpakken?
Momenteel loop ik 10 weken stage voor de minor Web technologie. Dit is bij een relatief klein bedrijf(Xebic). Hierdoor kan ik al kijken of dit wat voor mij is.
Daarnaast wil ik in januari werkend leren gaan doen. Daarvoor wil ik proberen een ander soort bedrijf te vinden.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

12/5/2008 - POP Online

Attachment: POP
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

5/5/2008 - Feedback Increment 1

Het project voor deze periode is een klassikaal project. Het bestaat uit 3 incrementen. Elke increment duurt 3 weken. Tijdens het eerste increment(deze is nu afgesloten met succes) was ik teamleider.

 

Op de laatste dag van het increment had ik nog een vergadering gepland. Deze vergadering was bedoeld voor feedback. Ik kreeg hier van aantal mensen te horen dat ze het afgelopen periode wel goed vonden verlopen.

 

Van een aantal kreeg ik de feedback, dat ze de agenda wat eerder wilden hebben(nu stuurde ik ze vaak een dag van te voren). Verder vonden ze het soms wat rommelig verlopen als we op school aan het werk gingen, maar dat ze dat ook wel enigszins snapten. Dit kwam namelijk omdat we met een groep van 7 man een vrij kleine opdracht hadden. Ik had dan wat problemen om de taken goed te kunnen verdelen.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

17/4/2008 - Feedback Matthijs

En dan nu ook feedback ontvangen van Matthijs!

De volgende "waargenomen kwaliteit" viel Matthijs op:

"Je hebt initiatief, denkt vooruit, komt met goede ideeën, je past je goed aan aan de situatie, neemt verantwoordelijkheid."

 

Omdat ik al een aantal projecten met Matthijs heb gedaan, viel het hem op dat ik nu wat serieuzer was geworden. Vooral als wij op school aan het project werkten gaf ik, volgens hem, goed aan wanneer we even wat rustiger aan konden doen of als we een moment hadden dat we even flink aan de bak moesten.


Al wat al feedback waar ik wat aan heb!
0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

14/4/2008 - Feedback

Nadat het project was afgelopen heb ik mijn projectgenoten direct gevraagd om feedback van de afgelopen periode. Na nog een aantal keren aandringen kreeg ik eindelijk wat feedback van Mark.

 

Alleen het was niet echt veel feedback waar ik wat aan had. Hij noemde alleen dat ik de projectleider rol goed had uitgevoerd naar zijn idee. Ik probeer hem hier binnenkort op aan te spreken, waarom hij dat vond...

 

Verder heb ik ook nog feedback gehad van Jesse, maar hij had soort gelijke feedback. Hij vond mij een goeie projectleider, omdat ik vaak overzicht had over wat er gedaan moest worden en dat ik altijd op tijd begon met mijn opdrachten.

 

Van Matthijs moet ik nog feedback ontvangen.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

8/4/2008 - Welkom!

Welkom op mijn Blog!!

Ik zal hier allerlei spannende ontwikkelingen posten over mijn voortgang met SLB!

Veel lees plezier.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Mijn blog voor SLB3

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer