Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
cinderella ; my diary

Description

ik vertel (bijna) elke dag wat ik heb meegemaakt enzo.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

yeah , wright

Guess what, school gaat beter ! ik heb al een tekort opgehaald en ben dus echt heel erg blij.Ik ga proberen zo door te gaan en me cijfers zo allemaal op te halen.Ik moet zometeen weer gaan om weer te leren.Ik ben nu echt blij voor dat cijfer.Maarja voor de rest, vandaag liep die ene jongen tegen me aan en zei ooh,sorry ! OH MY GOOOOOOOOOD ik was echt helemaal nerveus geworden

 

maarjaa ik ga

 

See ya later, with love Cinderella


Posted: 19:03, 2/3/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Whatever

Ik word gek.Op school gaat het de laatste tijd slecht en ik ben nu bezig met wiskunde.Of ik er iets van snap? Nee , nee en nog eens nee.Ik word helemaal  depressief van school en helemaal overstressed.Ik ben zwaar toe aan vakantie.En ik wil dat alles weer goed komt.Met school bedoel ik dan.Maar ja daarvoor zal ik toch iets moeten doen.IK ben bezig met vaker me huiswerk te doen en beter te leren.Ik hoop dat het beter gaat.Voor de rest heb ik vandaag niet veel meegemaakt dus dit was het voor even.

 

With love, Cinderella


Posted: 18:51, 28/2/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

question

Oke een vraagje ; wat doet je als je informatie krijgt te weten dat eigenlijk niet voor je bestemd is , het klinkt raar maar het kan gebeuren.En om eerlijk te zijn , ik had het liever niet gehoord.Wat is jullie mening ?

 

seeya


Posted: 19:26, 27/2/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

school's a b*tch

Oh my god, school is weer begonnen.Echt een drama.Iedereen in me klas viel haast in slaap terwijl ik dacht dat ik de enige was die niet goed geslapen had.Iedereen liep als zombies door school en niemand had dan ook echt zin in school.Gelukkig hebben voor de volgende paar dagen geen toetsen.Ik ben school helemaap spuugzat, al dat leren en hard werken voor een opleiding.Ik ga vanavond gewoon rustig aan doen , eventjes niet zo veel huiswerk maar relaxen, dat heb ik gewoon nodig.Soms is een leugentje voor bestwil toch wel ok ? .. Of hangt dat af van hoe de situatie is? Soms floept er gewoon iets uit me mond wat helemaal niet waar is.Maar geloof me , daar kan ik niets aan doen.Ik wou dat ik de tijd terug kon draaien.Heel eventjes maar..Me ouders beginnen weer te zeiken over allerlei zaken en dat ik te vaak op msn zit en blablabla.Me moeder vroeg wat ik aan het doen ben, no way dat ze dit te lezen krijgt.Maar ja ik moet stoppen het valt te veel op.Byee !


Posted: 19:01, 27/2/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

The Almighty Wedding

Drama.Gister toen we aan het aankleden waren voor de bruiloft had ik mijn hakken aangedaan.Die hakken waren ook weer niet reusachtig groot ; 2cm ofzoiets.Maar mijn vader vond dat die schoenen niet bij mijn kleren pastten.Op het laatste moment zegt ie zoiets! Dus me moeder haalde een ander paar schoenen uit de kast met hakken van 5 CM !!!. Het deed zelfs pijn als ik zat.Anyway, toen we op weg waren vroeg me moeder aan ons of we het fornuis hadden uitgezet.Waarom zou ik dat doen?..Dus bleek dat niemand het had gedaan en het fornuis aanstond.En die bruiloft duurde tot lang.Dus mijn moeder ging helemaal stressen.En mijn vader gaf de schuld aan mijn moeder, maar mijn moeder had het veels te druk met de gasten.Dus toen belden we me oma en bleek dat zij het fornuis had uitgezet.De reis naar die achterlijke bruiloft duurde 1 uur.Vreselijk.Toen we eenmaal op de bruiloft waren bleek dat we de laatsten waren en daar was me oom niet zo blij mee.We hadden een plekje achteraan gekregen en daar zat ik met een paar kenissen , ook van mijn leeftijd.Er was ook een lekkerding! Zo leuk.Maar het kan nooit wat worden.Dat weet ik zeker.Beetje moeilijk uit te leggen.Bij de ingang was ook een rode loper.How glamourous.Oke not so glamourous; als je erop liep duwden kleine snotaapjes je weg omdat ze tikkertje speelden.Toen gingen we dansen, ik wou dus echt niet want ik kan gewoon niet dansen maar me nicht wilde het per se.1 minuut nadat ik op de dansvloer stond begonnen mijn voeten al @#$%%^&* pijn te doen! En toen had ik ook eens een ladder in me panty.Waarom gebeurt dit mij nou?!  Ik was in ieder geval heel erg blij toen ik thuis kwam.Het was rond middernacht en ik sliep gelijk.Vanochtend om 10 uur belde mijn oma aan en ik was aan het slapen en me broertje ook , maar me ouders zijn weg.Me broertje helemaal flippen ''WE ZIJN AAN HET SLAPEN HOOR OMAA''.maarja ik ga nu maar weer eens stoppen.Ik ga maar weer eens.See ya.


Posted: 10:42, 26/2/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

~!@#$%%^*

Het mag dus niet.Me moeder zegt dat ik pas nog ben geweest en dat het genoeg is voor nu.Whatever.Ik kan echt niet heel de dag thuis zitten wachten op die stomme bruiloft.Me ouders zijn allebei thuis en zitten nu voor de buis.Ik zit al uren achter de computer , en te bloggen.Hebben jullie verveeltips ? Die zou ik graag willen horen.Voordat ik wanhopig wordt en home alone 3 ga kijken.Zo erg verveel ik me dus.Morgen ben ik er weer met mijn bruiloft-verslag.Ja, het verslag over hoe ik op me bek viel door die stomme hakken.See you soon.

 

 


Posted: 12:42, 25/2/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Early Mornin'

Aah.Ik word net wakker ge-smsd door me vriendin.Of ik mee kom naar de stad.Die ene lekker hunk spotten =).Natuurlijk kom ik mee ! Als me moeder het goedkeurt ...Ik weet haast zeker dat het toch niet mag maar ja.Vandaag is het zover.Over ongeveer 9 uur moet ik naar die stomme bruiloft.Ik verheug me er heel erg op! NOT.Ik ben hartstikke blut.Ik kan echt niks meer kopen.NIKS.Ik word gek.En het duurt nog een hele week voordat ik mijn kledinggeld en zakgeld weer krijg.Gotta Go.Blijf mijn on-line verslag lezen van mijn cinderella-leven.Ik kom vandaag nog wel weer terug.See you.


Posted: 10:28, 25/2/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Another day ..

Hi Bloggers,

 

Doodop.Heel de dag heen en weer geweest voor stomme klusjes van mijn moeder en oma.Morgen is er een bruiloft waar ik dus echt geen zin in heb , maar gedwingt wordt om mee te gaan.Ik, officieel straatmeisje, moet geheel gekleed in pak en hoge hakken en beleefd doen tegen die mensen daar.Whatever.Lukt me toch niet.Weer eens ruzie gemaakt met mijn stomme broer omdat-ie mijn poster wou verscheuren.Soms kan ik hem echt wurgen.Oke dat is gelogen.ALTIJD kan ik hem wurgen =).Hij is gewoon een irritante snotaap , en zijn leven bestaat uit mijn leven verzieken.Duidelijk dus.Hij heeft geen leven.Nog leuke dingen gebeurd vandaag eigenlijk ? [denkt hl hard na] .Oh ja ik was in het centrum en ik werd opgebeld door mijn ouders.Waar ik was...Ik zei dat ik bij de Fiesta stond(snackbar) En ze wilden me komen ophalen.Heel mysterieus.Bleek dat ik die ene broek die ik z graag wilde mocht hebben! Het was echt een wonder.MIJN ouders die me een gunst deden.Weird.Aah ik word gek van die wanna-b-a-super-slut - meiden.Ze lopen met hun ass-schuddend in de winkels , minirokjes, wallet-size-tasjes, en make-up alsof hun leven ervan afhangt.Ik weet dat ik 1 keer in me leven 1 van die gelukkige meiden een rechtse ga geven en ze vertel '' doe normaal, bitch''.Oke niet echt bepaald chique , maar het gaat gebeuren.Whenever , wherever.HALLOOOOO moeten ze maar normaal doen.Oke je hebt dus begrepen dat ik geen barbie ben.So what ?!Ik hou er gewoon meer van om in AllStars rond te lopen in plaats van stiletto's.

 

Damn, de vakantie is bijna over, tenminste die van mij wel.Ik moet er niet aan denken om weer huiswerk te maken of te leren voor zo'n nutteloze toets.Ik wil eigenlijk helemaal niet advocaat, dokter ofzo worden.Ik wil dansen.Maar mijn ouders willen iets dat ''verdient''.Blabla.Maar ik kan ze echt niet teleurstellen.Ze willen dit zo graag omdat ze zelf nooit de kans hebben gehad.Mijn moeder heeft MAVO gedaan en mijn vader ook zoiets.Ik doe nu VWO.Ik hoop dat ik over ga.Maar ja...Genoeg over school.Het wordt laat en mijn ogen doen pijn.Dus ik ga afsluiten.

 

See you soon.


Posted: 12:02, 24/2/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer