Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Le cinema français Home | Profile | Archives | Friends
In deze weblog gaan de leerlingen van klas H2B van het OverBetuweCollege (OBC) te Elst oefeningen doen met trailers van Franse films.

La première bande-annonce14/12/2011

 

De eerste 'bande-annonce' is bekend:

 

http://www.youtube.com/watch?v=658AC7O-ys0

 

Geef je mening over deze 'bande-annonce'. Gebruik daarbij het hulpdocument dat in de ELO staat bij de les van 27 januari.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Le cinema français14/12/2011

Bonjour tout le monde!

 

Dit hoofdstuk gaat over 'le cinéma'. Weet je wat dat betekent?

 

Juist ja, de bioscoop! Frankrijk staat bekend om zijn vele filmfestivals en vele succesvolle filmproducenten. Dit hoofdstuk ga je kennis maken met een aantal films. De opdracht is als volgt:

 

Elke week wordt er een'bande-annonce' van een Franse film hier geplaatst. Je bekijkt deze 'bande-annonce' en je geeft hier vervolgens je mening over (minimaal drie zinnen, liever meer). Op de ELO staat een document met daarin een aantal hulpzinnen die je kunnen helpen bij het vormen van je mening over de film. Na afloop van het hoofdstuk heb jij over 5 films een mening geschreven in een word-document. Deze stuur je via de ELO naar mij op.

 

Je krijgt een cijfer voor al je meningen. Deze telt mee als een S.O.-cijfers. Een goede gelegenheid om je cijfer eens goed op te krikken, indien dit nodig is!

 

In de les volgt nog een uitgebreide uitleg.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer