Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

it's my life

had ik maar..

22:33, 14/9/2011 .. 0 comments .. Link
Ik ben ook maar een mens, en ik maak ook fouten. Net zoals iedereen. Maar waarom lijkt het dan zo dat die fouten mij meer triggeren dan dat het bij anderen ook zo is. Misschien zie ik dat ook wel niet. Ik kan niet uitleggen wat dat is, maar het voel zo. In principe moet je dingen kunnen verwachten, kleine dingen, dingen die makkelijk na te komen zijn. Maar nee, ook een sms of een tweet is te veel gevraagd om even te zeggen dat je niet meer komt. Is dat dan heel raar als je iets verwacht. Als jij het wel altijd doet, maar een ander niet. Ik weet het niet.
Toch blijf je elke keer maar weer hopen dat het nu wel echt is veranderd, je ziet het goede in de mens. Ze zullen het toch de volgende keer niet weer doen? En ja hoor, keer op keer doen ze het. Misschien ook wel zo dat ze niet willen veranderen, dat ze niet zien wat ze met je doen. Maar toch, is het moeilijk om een afspraak na te komen of ben ik dan heel onrealistisch.
Fouten maken, daar begon ik mee. Fouten maken doet iedereen, van grote fouten tot kleine fouten. Sommige fouten zijn niet meer terug te draaien en dat zal je altijd blijven achtervolgen. Had ik maar, een bekende uitspraak. Of als ik nou dit had gedaan. Het zijn ook vragen die veel in mijn hoofd ronddwarrelen. Had het dan anders geweest, was ik dan nu waar ik nu ben, was ik dan ook zo sterk geweest. Je weet het niet, maar je blijft het je afvragen.
Het is een beetje een warboel qua schrijven, maar dat is het ook in mijn hoofd. Een warboel. Geen structuur. Ja voor mijn dagen bestaat structuur. Fysio, werken, naar school (of aan schoolwerken) even iets voor mezelf en dan slapen. Maar mijn gedachten hebben geen moment rust. Had ik maar dit gedaan, of was ik maar dat gaan doen, als ik nou iets anders had gezegd was het dan anders gelopen. Ik weet het niet, en ik zal het ook nooit weten. En toch blijf ik er over nadenken.

I'll keep you posted.

welcome to my life

13:59, 2/9/2011 .. 0 comments .. Link
Nadat ik oude stukken had gelezen vandaag, waarbij sommigen tot waterige ogen leidden, vond ik het nu tijd voor een weblog. Na meer dan een jaar hele tijd zeggen dat ik het nog steeds ga doen, heb ik het eindelijk maar eens gedaan. Ik ben benieuwd hoelang ik dit volhoudt. Aangezien ik ook altijd heel slecht ben in een dagboek bij houden. Maar als ik schrijf, voel ik me goed. Ik zal altijd blijven schrijven, al zijn het notities op mijn iPod, of op mijn telefoon, laptop, of gewoon wat krabbeltjes in mijn agenda. Ik krijg soms de raarste ideeën en dat is alleen maar leuk.

Even over mezelf, ik ben een spontane meid van bijna 20 die geniet van het leven. Nouja zo lang het lukt. Natuurlijk zijn er ook moeilijke momenten, een relatie dat uitgaat, een propedeuse die je niet haalt in 1 jaar, vrienden zien komen en gaan, zeurende ouders. Maar hee, je moet het er zelf leuk van maken, dat je er van geniet. Dus ja ik kan best zeggen dat ik van het leven geniet. Ik heb lieve vrienden, ik doe een leuke studie, werk 5 dagen in de week waar ik ook vriendschappen aan het opbouwen ben. En ik ben op zoek naar een kamer. Met bijna 20 jaar vind ik het een prima tijd om op mezelf te gaan wonen. Daarnaast speel ik altviool en sport ik graag, alhoewel ik na een jaar een blessure aan mijn enkel het nu best wel weer tijd vind om te sporten..

Ik doe de opleiding journalistiek en ik zit in mijn 2e jaar. Allemaal leuk en spannend, alhoewel ik deze week nog heerlijk ziek op mijn bed lag, is het schoolleven weer begonnen. Het tweede jaar, een jaar vol nieuwe dingen. Een jaar die je laat oriënteren op de rest van je leven. Wat wil je nu, welke branche wil je ingaan, wat zijn je kwaliteiten. Ja dat is leuk. Een blok kranten en redactie een blok radio en een blok tv. Want wat wil ik nou later, ik heb geen idee. Eerst was ik altijd weg van de schrijvende pers, oftewel de krantenjournalistiek. Maar nu ik deze dingen leer kennen weet ik het dus echt niet meer. Ik vind tv ook wel erg leuk, al zie ik mij zelf nou nooit presentatrice worden.

Dit was een kleine introductie van mijzelf. Wat ik hierin zal vertellen is hoe het nou gaat in een tiener leven en soms gewoon boeien met mooie verhalen. Verder ook dingen die ik kwijt wil, zal ik hier plaatsen. Ik hoop dat jullie kunnen genieten van mijn verhalen, grappige teksten en gevoelige stukken. Voel je vrij om te reageren.

I'll keep you posted!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

had ik maar..
welcome to my life

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer