Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

ClassAndStyle

a lazy saturday

21:18, 12/7/2014 .. 0 comments .. Link

Vandaag is de eerste dag van de zomervakantie.Hoe vier ik dit fenomeen?

Gisteravond het gevierd met een avondje stappen, maar wij met leuke bedoelingen en een groep van 9 man kwamen nergens binnen omdat we onder de 18 zijn. Die idiote alchocol grens heeft meerdere gevolgen gehad dan alleen geen drank meer kunnen kopen. Dus wat wij hoopte dat een stapavondje zou worden bleek een terras avondje te zijn, maar goed, ik was dus laat thuis. Vanmorgen moest ik half 9 op, om te gaan dansen (hiphop). Ja ik weet het, echte diehard. Keihard gedanst, zwetend en al heel stuk naar huis moeten fietsen want mijn dansschool ligt niet echt naast de deur ( andere kant van de stad zelfs). Eenmaal thuis, douchen, eten en hup weer op te fiets naar mijn beste vriendin, om samen een meisjes-dag te beleven en gezellig door de stad te slenteren.

Heerlijk ijsje gegeten en de jongen gezien waar ik stiekem wat voor voel (heel raar verhaal is dat, Hij, maar daar ga ik me in een andere blog wel over uitlaten). Kom ik bij de fietsenstalling om mijn mooi fietsje op te halen, veer ik terug als ik mijn fiets uit het rek pak omdat een of andere halve zool zijn fiets 'perongeluk' via MIJN remkabel aan het fietsenrek had bevestigd. Ik tegen mijn vriendin: 'uhm meis we hebben een klein probleempje.' paniekerend belde ik mijn vader en hij paniekeerde heerlijk mee. Hij probeerde me instructies te geven hoe ik de remkabel los moest koppelen, maar ik ben 'maar een meisje' dus snapte er de balle van. Gelukkig kwam een man die toevallig zijn fiets ook daar moest ophalen en mij zag klungelen mij helpen, anders had ik daar nu waarschijnlijk nog gezeten, bij mijn mooi fietsje. 

Op de terugweg heb ik lachend op de fiets gezeten. Ik zei tegen die vriendin: 'Zoiets overkomt juist ons nou weer'.Wanted to write.

20:41, 12/7/2014 .. 0 comments .. Link

Ik heb soms van die creatieve vlagen, dat ik het liefst modeontwerpster, schrijfster en acteur in een avond zou willen worden. Vandaag is zo'n avond dus start ik dit blog. Ik weet niet of dit iets eenmaligs is, of dat ik hier heel vaak dingen op ga zetten. Ik besloot net bijvoorbeeld om een boek te gaan schrijven, wie besluit nou 's avonds na het eten om eventjes een boek te gaan schrijven? Ik heb vaker van die rare ingevingen. Ik persoonlijk denk dat het komt doordat ik probeer te ontdekken wie ik zelf ben, wie ik werkelijk ben. Maar mensen om me heen zien het gewoon als mij, ze vinden het typisch. 

Ik zal me misschien even moeten voorstellen, wat over mezelf vertellen enzo. 

Ik ben een meisje, wat misschien al duidelijk was geworden toen ik opnoemde wat ik soms allemaal in een avond wilde worden. 

Misschien moet ik ook maar wat vertellen over hoe ik ben.

Als ik mezelf zou moeten beschrijven, ben ik een persoon met een groot hart. Ook kan ik goed tegen emotionele pijn. Ik probeer mijn naasten nooit negatief te beinvloeden en als ik ooit eens een rot humeur heb dan probeer ik dat zo min mogelijk op andere los te laten. Ik ben erg ongeduldig, en als ik iets in mijn hoofd heb wat moet gebeuren, dan wil ik dat het liefste meteen doen ookal is het 3 uur s 'nachts. Ik ben erg terug houdend als het op liefde aan komt. Vroeger was dit anders, alles was anders, maar niks blijft hetzelfde tegenwoordig. Ik denk veel te veel, en overdenk te veel. Ik geef heel veel maar krijg weinig terug, ofja, dat gevoel heb ik. Ik ben redelijk tevreden in het leven, ik probeer mijn kinderlijke onschuld te bewaren, en hoop dat dit mij gelukkig houd in mijn verdere jaren die nog voor me liggen.

Zo, genoeg informatie voor mijn eerste Blog ooit.

ciaooAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

a lazy saturday
Wanted to write.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer