Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
wie houd er niet van clowns Home | Profile | Archives | Friends
er zijn allerlei soorten circus clowns maar ook clini clows maar ook dikke dunne lange en klein kort om allerlei soorten

16/1/2006

Pipo en de p p p parelridder

Pipo de clown is definitief terug op het witte doek!! In dit vrolijke filmavontuur helpt Pipo de Clown zijn Tante Anouska om 'het spook uit het kasteel' te verdrijven door een Ridder te wekken die vijfhonderd jaar heeft geslapen, hij helpt deze ridder zijn grote liefde te vinden die ook al vijf eeuwen ligt te slapen en moet het paar ook nog uit handen zien te houden van Dikke Deur en Snuf en Snuitje. Sapperdeflap, dat kan spannend worden!

pipodeclown.jpg

Pipo de Clown wordt gewaarschuwd door Tante Anouska; ze heeft zijn hulp hard nodig, want het dorp wordt al lange tijd wakker gehouden door 'een spook uit het kasteel'. Samen met Mammaloe en zijn dochter Petra gaat Pipo op weg om Tante te helpen.

Hierbij wordt het 'familiegezin' op de hielen gezeten door Dikke Deur en de boeven Snuf en Snuitje. Dikke Deur wil hen zo snel mogelijk terug in het circus hebben, want zonder Pipo verkoopt hij geen kaartjes en zonder verkochte kaartjes krijgt hij geen taartjes!

Aangekomen bij het kasteel blijkt dat het niet gaat om een spook, maar om een ridder die daar al vijfhonderd jaar ligt te snurken! De ridder wordt gewekt en hiermee is Tante's probleem opgelost. Maar wat gaat er nu met de Ridder gebeuren? Hij is al die jaren geleden met opzet in slaap gebracht zodat hij zijn grote liefde, Jonkvrouw Filette, zou mislopen!

Naturelurelijk wil Pipo de Ridder wel helpen. Samen met tovenaar Miriardo gaan ze op zoek naar de mooie Jonkvrouw, die ook al vijf eeuwen in een diepe slaap ligt! Dikke Deur en Snuf en Snuitje blijven het stel achtervolgen en tegenwerken. Hoe dit spannende avontuur eindigt, afkoekeloekies, dat moeten jullie zelf gaan zien!

Regie: Martin Lagestee
Cast: Joep Dorren Mariska van Kolck Daan Schuurmans
Rudi Falkenhagen Karin Bloemen
Genre: Family
Speelduur: 103 minuten
Kijkwijzer: Alle leeftijden

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

15/1/2006

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

15/1/2006

 

Bassie en Adriaan (1975)

Dag vriendjes en vriendinnetjes’ zongen Bassie en Adriaan al toen vele  bezoekers van deze website nog met de duim in de mond voor de tv hingen. De gebroeders Bas en Aad van Toor lopen in 1975 een oude bekende van hen tegen het lijf: Joop van den Ende. Een jaar later zend de TROS ‘Bassie en Adriaan en de plaaggeest’ uit. Sinds dien groeit de ene na de andere generatie op met de 2 helden.

 dus bassie was een van de bekenste clowns van heel nederland door zijn spannende avonturen.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer