Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

coachend leidinggeven


Coachend leidinggeven, Als je een eigen bedrijf hebt is het belangrijk dat je goed kunt leidinggeven. Je wilt immers het resultaat bereiken dat je voor ogen hebt, dan is het zaak er voor te zorgen dat je team hetzelfde voor ogen heeft. Wanneer je iets liever anders zou zien of ze iets compleet verkeerd doen moet dit natuurlijk ook duidelijk gemaakt worden. Belangrijk is dat dit op een sturende, coachende manier gebeurt. Coachend leidinggeven is het nieuwe leidinggeven dat bij deze tijd hoort. Deze manier van leidinggeven is afgekeken van de topsport en boekt goede resultaten. Geef geen leiding op een autoritaire manier, maar treed op als coach van je team. Begeleid de teamleden in hun werkproces en stuur waar nodig bij. Moedig de werknemer als het ware aan om het beste uit zichzelf te halen en stimuleer dit ook. Geef duidelijke feedback waar de werknemer iets mee kan en communiceer op een heldere manier. Je zult nu wel denken: dat klinkt nog behoorlijk ingewikkeld, dat coachend leidinggeven.

Home | My Profile | Archives | Friends

http://www.coachendleidingegeven.info

Posted at 15:15 on 23/9/2012

Als je een eigen bedrijf hebt is het belangrijk dat je goed kunt leidinggeven. Je wilt immers het resultaat bereiken dat je voor ogen hebt, dan is het zaak er voor te zorgen dat je team hetzelfde voor ogen heeft. Wanneer je iets liever anders zou zien of ze iets compleet verkeerd doen moet dit natuurlijk ook duidelijk gemaakt worden. Belangrijk is dat dit op een sturende, coachende manier gebeurt. Coachend leidinggeven is het nieuwe leidinggeven dat bij deze tijd hoort. Deze manier van leidinggeven is afgekeken van de topsport en boekt goede resultaten. Geef geen leiding op een autoritaire manier, maar treed op als coach van je team. Begeleid de teamleden in hun werkproces en stuur waar nodig bij. Moedig de werknemer als het ware aan om het beste uit zichzelf te halen en stimuleer dit ook. Geef duidelijke feedback waar de werknemer iets mee kan en communiceer op een heldere manier. Je zult nu wel denken: dat klinkt nog behoorlijk ingewikkeld, dat coachend leidinggeven.

Lijkt het je lastig dit op een goede manier aan te pakken, of weet je niet goed waar je moet beginnen? Lees dan eens het e-book 'Coachend leidinggeven', dit boek is helemaal toegespitst op dit ene ontwerp en beschrijft alle facetten van het coachend leiding geven. Daarnaast staan er 25 tips in het boek die je onder andere kunnen helpen bij het coachen van je team, bij het onderhouden van goede relaties met je team of klanten, het geven van goede feedback waar je werknemer iets mee kan en goed communiceren zodat je werknemer precies begrijpt wat je bedoelt..

7.99  Voor 5.99

 

 

Schaf het e-book 'Coachend leidinggeven' aan en word een leidinggevende waar je team blij mee is. Coach op een behulpzame manier en communiceer professioneel. Zo creëer je zowel voor jezelf als voor je werknemers een fijne sfeer om te werken waarin iedereen zich maximaal kan ontplooien. Talentontwikkeling staat bij deze manier van leidinggeven voorop. Als leidinggevende pluk je hier uiteindelijk de vruchten van. Uit onderzoek is gebleken dat acht van de tien werknemers coaching prettig en belangrijk vindt. Je doet je team met deze manier van leidinggeven dus een groot plezier. Koop het e-book en begin vandaag nog, stimuleer je werknemers om het beste uit zichzelf te halen in een prettige maar professionele sfeer. Beïnvloed de kwaliteit van je team op een positieve manier en coach je team naar de top. Met de tips uit het e-book 'Coachend leidinggeven' is het allemaal mogelijk.

7.99  Voor 5.99

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer