Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Coco

20/6/2010 - 4. Buddha to Buddha

Na wat serieuze topics vind ik het ook even tijd voor wat lichters. Er zijn van die merken waar je na de eerste aanblik gelijk verliefd op bent. Een van deze merken voor mij is Buddha to Buddha.

De met name zilveren sieraden van dit Nederlandse merk stralen kracht en energie uit. Ze zijn gemaakt van het beste zilver wat er is waardoor het sieraden voor het leven worden. De eerste keer dat ik in contact kwam met dit merk was een jaar of 4/5 geleden tijdens een hoorcollege op TMO. Sindsdien ben ik verliefd.

De sieraden geven je een soort kracht, stoerheid en gratie als je ze draagt. Ik draag ze zoveel mogelijk, al ben ik wel voorzichtig met ze. Ik heb op dit moment de ring Chain die ik aan mijn linkermiddenvinger draag en dan draag ik om mijn linkerpols de Chain junior en de Batul junior.

Ik heb gekozen voor de junior armbanden omdat mijn pols wat dun zijn voor de volwassen versies.

Posts met foto’s van mijn beauties komen snel! :)

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

20/6/2010 - 3. Jong

Een paar weken geleden lag ik op een donderdagavond in mijn comfortabel huispakje op de bank te zoeken naar wat interessants op tv. Wat mijn interesse trok was een uitzending van Jong van de EO. Ik weet niet of jullie het programma kennen? Jong is een programma wat wordt gepresenteerd door Manuel Vanderbos waarin hij, zoals de EO het noemt, twee jongeren volgt met een bijzonder, ontroerend of opmerkelijk verhaal. Opmerkelijk ja zo kon je deze uitzending wel noemen.

Deze uitzending ging over drie christelijke jongens die homoseksueel zijn en hoe zij en hun omgeving hier mee omgaan. Hoewel ik wel wist hoe bekrompen sommige mensen in Nederland nog over homoseksualiteit kunnen denken, schrok ik er toch van.  Twee van de drie jongens die in beeld werden gebracht hadden er voor gekozen om niet toe te geven aan hun homoseksuele gevoelens. Een van de twee had gekozen voor een celibatair leven en de ander zat in therapie om uiteindelijk toch met een vrouw te gaan trouwen en met een vrouw zijn leven te delen. De derde koos ervoor om wel toe te geven aan zijn gevoelens, maar hij kon op weinig sympathie van zijn familie rekenen. Ik vind het schokkend om te zien dat in een land als Nederland mensen niet vrij kunnen uitkomen voor hun gevoelens en ze min of meer door hun omgeving worden gedwongen om iemand anders te zijn .

Voor mij is homoseksualiteit iets heel natuurlijks, hoewel ik zelf niet homoseksueel ben. Ik heb de overtuiging dat je op een persoon valt, aantrekkingskracht van een bepaalde spirits elkaar vinden. Hoewel ik in mijn hele leven nog nooit met een vrouw heb gezoend, durf ik niet te beweren dat dit nooit zal gebeuren. Dat ik me nooit aangetrokken zal gaan voelen door een vrouw. Ik vind de liefde iets moois, iets onvoorspelbaars. Moet zoiets uit het oog van het geloof tegen gehouden worden. Omdat het niet goed zou zijn omdat het niet tussen man en vrouw is? En wat is de motivatie er achter? God zou het zo niet gewild hebben?

Wat als God het juist wel zo gewild zou hebben? Is het toevallig dat er meer mensen er openlijk uit voor durven te komen homoseksueel te zijn in een tijd van overbevolking? Is het misschien iets wat van boven af wel is bepaald? Want meer homoseksualiteit leid uiteindelijk tot minder kinderen en zo ook weer tot een inkrimping van de wereldbevolking? Moeten we homoseksualiteit in deze tijd dan niet gewoon iets moois zien en vieren als gift van God? Ik wacht tot de dag dat de eerste vooraanstaand Christen er zo over denkt. Dat iedereen in heel de wereld vrij en op kan zijn over zijn seksualiteit.

De uitzending van Jong  06.05.2010 is terug te vinden op www.uitzendinggemist.nl.

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

20/6/2010 - 2. because i am a girl

Afgelopen donderdag, 17.06.2010, was alweer het jaarlijkse because I am a girl concert. Dit maal voor het eerst op locatie Java Eiland in Amsterdam. Vele artiesten waaronder Karin Bloemen, Babette van Veen, Giovanca, Jeroen van der Boom, Waylon, Alain Clark, Lisa, Pia Douwens en nog vele anderen werkten belangeloos mee aan dit concert.

Het was een geweldig concert op een prachtige locatie waar de nodige Girlpower van afspetterde. Het concert is bedoeld om meisjes in ontwikkelingslanden bestaansrecht te geven. Ze net zoveel rechten en kansen te geven als de jongens hier. Zoals Plan Nederland het zegt: “ Meisjes kunnen de wereld verbeteren. Als zij een kans krijgen.”

Een prachtig doel waar ik me ook erg in kan vinden. Omdat ik ook echt vind dat iedereen over deze hele wereld dezelfde kansen en rechten zou moeten hebben. Iedereen moet een kans hebben om zijn talenten en krachten te kunnen ontwikkelen. Of je nou een man of een vrouw bent, donker of blank.

Naast het steunen van dit doel door dit concert te bezoeken heb ik ook nog een shirtje gekocht van because i am a girl. Mooi wit shirt, leuke opdruk, mooie kwaliteit. Hoewel het heel nobel van me lijkt om dit shirt te kopen, was het toch ook  een deel echt voor mezelf. Ik vond het gewoon een mooi shirtje, van een hele mooi e kwaliteit.

Hoe maak je in deze tijd een keuze welk goed doel je wil steunen?  Er zijn zoveel goede doelen waarmee ik me in ieder geval verbonden kan voelen. Er wordt in deze wereld aan zoveel mensen en dieren onrecht aan gedaan. En natuurlijk wil ik ook dat onze kinderen over vijftig jaar nog van een stukje natuur kunnen genieten. Belangrijke vraag daarbij is ook wat ben ik bereid te doen voor het goede doel, wil ik simpel elke maand geld storten zonder ooit te zien wat er mee gedaan wordt? Of wil ik liever zien wat er met mijn geld gebeurd, of zelf iets doen. Een hoop vragen die me weer stof geven om na te denken.

Ik wil jullie in ieder geval uitnodigen om volgend jaar aanwezig te zijn bij het volgende because i am a girl concert. Ook al heb je misschien niet zoveel met goede doelen, het is ook erg leuk om aanwezig te zijn!

Op 26 juni wordt het concert uitgezonden door de Avro. Kijk voor meer informatie over de campagne voor because i am a girl op www.plannederland.nl

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

19/6/2010 - 1. Year of Change

Dit gaat mijn jaar worden. Het jaar waar alles anders word. Het jaar waar ik eindelijk mijn dromen na ga jagen!.. Je zult denken is misschien laat om in juni nog met een voornemen voor een nieuw jaar te komen, maar dit zijn mijn voornemens op weg naar mijn 24e levensjaar. Dit is wat mij bezig gaat houden in het jaar dat ik nog 23 ben.

Het is tijd om mijn gemakzuchtige levensstijltje achter me te laten. Een keer niet te denken dat het alles wel aan komt waaien. Nee ik ga vanaf nu mijn leven in eigen hand nemen. Hoe ik dit ga doen en welke dromen ik na ga jagen. Geen idee. Ik wil zo veel dingen, maar na dit jaar dan weet ik wat en heb ik wat bereikt. Let maar op!

Om te beginnen ga ik wat van mijn hersenspinsels, die me overigens helemaal gek maken in mijn hoofd, overbrengen op papier. Mijn hoofd zit af en toe zo vol, daar mag wel eens wat uit. En dat ga ik delen met jullie.

Mijn voornemen is om dingen met jullie te delen die mij boeien, die mij bezig houden. Dit kunnen zoveel verschillende dingen zijn, want ik vind alles leuk en interessant. Van hele oppervlakkige dingen van mode tot nagellak tot de wat diepere dingen waar ik ook wel eens poging onderneem om daar over na te denken.

Fasten your seatbelts and stay tuned, want dit gaat mijn jaar worden!

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Alles wat me in mijn leventje bezighoudt

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer