Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
computer Hulp aan huis

Home - Profile - Archives - Friends

Rent a Whizz-Kid: ‘computergebruik kan veel goedkoper’

Posted on 20/7/2009 at 12:47 - Link

Computers verbruiken veel meer stroom dan veel mensen weten. Slim omgaan met energie helpt om de computerkosten aanzienlijk terug te dringen. Besparingen van 25% zijn gemakkelijk haalbaar, zo blijkt uit een analyse van Rent A Whizz-kid.

 

“De energiekosten rijzen de pan uit. Volgend jaar zal een gemiddeld gezin een netto maandsalaris aan gas en licht kwijt zijn. De computer is verantwoordelijk voor een fors deel van de energierekening. Dat moet minder,” zegt Nissan van Blankenstein, oprichter van Rent A Wwhizz-kid. 

Rent a Whizz-Kid verzorgtcomputerhulp aan huis in het hele land. Het gaat om het installeren en configureren van systemen, het aansluiten op internet en het verhelpen van storingen van de computer of de verbindingen.

 

“We hebben uitgerekend dat een moderne PC met een 17” beeldscherm en een printer bij gemiddeld thuisgebruik 200 euro aan energie verbruikt. Dat is ongeveer een vijfde van de aanschafkosten van 1000 euro! Veel gezinnen hebben meer computers in huis, dus reken maar uit wat het je scheelt als je het energieverbruik van al die computers kan terugdringen,” zegt Van Blankenstein.

 

Wat kan de PC-gebruiker doen om zijn energiekosten terug te brengen? “Natuurlijk is het van belang de computer en de randapparatuur alleen aan te doen als je ze wilt gebruiken. En doe ze echt uit als je niet met de computer bezig bent. Ook in de slaapstand gebruiken de apparaten immers stroom. Vaak genoeg om een paar lampen op te laten branden. Maar er is meer. Gebruik een laptop en een LCD-scherm. Deze zijn energiezuiniger dan desktop PC’s. Wat veel mensen vaak vergeten is te kijken naar de software. De meeste software is niet bepaald energiezuinig. Heel veel programma’s werken op de achtergrond. Sommige antivirusprogramma’s zijn voortdurend van alles aan het scannen. Stel het programma zo in dat bijvoorbeeld geen uitgaande mail wordt gescand. Zorg voor een schoon systeem, zonder adware en spyware. Dat soort programma’s belasten de computer zonder dat de gebruiker het merkt. Schakel het e-mailprogramma en MSN alleen in als je wilt communiceren. Wij hebben uitgerekend dat het energieverbruik met een kwart kan worden verminderd met dit soort maatregelen.“

 

Kijk op http://www.eu-energystar.org/nl/nl_007c.shtml om te berekenen wat uw PC aan energie kost.

 


Rent a Whizz-kid : computer Hulp aan huis

Posted on 30/6/2009 at 07:29 - Link

Computerhulp aan huis Rent A Whizz kid verleent technische support op het gebied van computers en internetverbindingen aan particulieren op hun thuissituatie. De Whizzkids zijn professionele ICT-ers op , nog studerend of al afgestudeerd. Rent A Whizz kid verkoopt geen soft- of hardware om de eigen onafhankelijkheid te waarborgen. Indien gevraagd wordt wel advies gegeven.

Wat kan Rent A Whizz kid allemaal voor u doen: Oplossen computerproblemen Installeren internet, hardware en /of software Maken ADSL verbinding PC installatie en verhuizing Het geven van één op één instructie over gebruik van hard- en software Uitvoering werkzaamheden van maandag t/m vrijdag van 9.00 - 22.00 uur. Op zaterdag van 9.00 - 17.00 uur.

www.rentawhizzkid.nl

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer