Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Condooms bestellen

Een condoom omdoen

Posted on 18/3/2014 at 20:54

Condoom is een van de methoden van anticonceptie . Het voorkomt zwangerschap evenals beschermt zowel partners van seksueel overdraagbare aandoeningen ( soa's) zoals AIDS . Het is zeer essentieel condooms bestellen om het juiste gebruik van condoom bijvoorbeeld juiste manier om het op te zetten , te gebruiken tijdens de geslachtsgemeenschap en de juiste manier om het condoom omdoen uit te stellen te leren kennen. Hieronder zijn de belangrijke stappen die u zullen helpen om het condoom op de juiste plaatsen.
• Gebruik altijd een nieuw condoom voor elke seksuele handeling .
• Condooms komen in kleine plastic verpakkingen . Haal het condoom uit de verpakking zodat het niet beschadigd . Om schade aan het condoom te voorkomen niet een schaar of je tanden te gebruiken. Open het sachet altijd voorzichtig in goed licht anders zal het het af te wassen al uw doel.
• Wanneer de penis krijgt goede erectie , zet het condoom over het hoofd van de penis .
• Opgerolde ring en tepel moet naar buiten .
• Laat meer dan 1 centimeter van de ruimte aan het uiteinde voor ejaculatie vloeistof.
• Druk op het condoom tip voorzichtig naar de basis van de penis om eventuele luchtbellen te verwijderen .
• nu voorzichtig afrollen de ring van het condoom in de schacht van de penis . Zorg ervoor tepel van het condoom is gepositioneerd . Het is de ruimte waar sperma gaat .
• In het geval u niet in staat om het condoom afrollen , het betekent dat je het condoom in tegengestelde richting geplaatst . Het wordt sterk aanbevolen dat u deze vervangen door een nieuwe. Het misschien nog wat lichaamsvocht samen met spermatozoa .
• Zet het condoom in een haast . Neem de tijd , zodat je het goed kan doen .
• U kunt het oefenen door jezelf op het moment van masturbatie . Het zal u helpen bij de invoering van het condoom op een correcte manier in de nacht . Als je oefenen het niet mogelijk dat u niet zo troosten wanneer je eigenlijk moet het condoom op te zetten .
• Hoewel condoom beweert vooraf worden gesmeerd , kunt u glijmiddel op waterbasis te gebruiken zeggen glijmiddel . Het is niet aangeraden om olie gebaseerde smeermiddel gebruiken als het verzwakt de latex condoom .
• Bij normale omgang condoom positie van het condoom niet verandert . Maar je gaat voor zeer krachtig neuken , moet je voorzichtig over de positie van uw condoom als het kan barsten zijn , scheuren of naar buiten komen. Hier is het raadzaam dat wanneer u tijdens de geslachtsgemeenschap uw positie te veranderen , zorg ervoor dat het condoom in de stand .
• Na ejaculatie onmiddellijk in te trekken . Als de penis verliest zijn erectie zult u niet in staat om de dingen te regelen. Aangezien condoom is een zeer effectieve maatregel om seksueel overdraagbare aandoeningen ( soa's) te voorkomen en vermindert het risico van aids. Wij raden u aan om altijd een condoom te gebruiken , terwijl je betrokken bij enige vorm van seks .


Recent Entries

- Een condoom omdoen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer