Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
De Nederlandse Consument

Description

Ervaringen van een consument


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

Goossens wonen en slapen

Toen ik een nieuw huis kocht, ben ik gelijk op zoek gegaan naar mooie hufterproof meubelen.

Na vele woonwinkels te hebben bezocht kocht in mijn meubelen bij Goossens wonen en slapen en de slaapkamer bij Beter Meubel . Goossens wonen en slapen en Beter Meubel zijn hetzelfde bedrijf, alleen met een andere naam. De meubelen in deze winkels zagen er hier mooi en solide uit.

Helaas is niets minder waar.

De levering was al een drama. Eerst kwamen ze niet op de afgesproken datum. Toen kwamen ze een andere datum maar dan veel te laat. En jawel, de geleverde spullen waren nog (zwaar) beschadigd ook. Zo zat er een rare streep groene verf op een kastdeur, zat een lampenkap onder de krassen, wat bij het in elkaar zetten van de linnenkast een plank geforceerd die daardoor niet belast kon worden (wat heb je dan aan zo'n kast?!?) en miste er een stuk hout in het dressoir.

Nog geen jaar later zaten er scheuren in de leren bank en had ik zo'mn 20 splinters uit de 'massief eiken' tafel zien komen. Onder de splinter kleurde de tafel licht.

Al met al ziet het er dus afgeleefd uit in nog geen jaar tijd.

Toch niet wat je verwacht, nadat je ruim 20.000 euro aan meubelen hebt uitgegeven.
Maar na een melding bij Goossens Wonen en Slapen bleek je dit JUIST te moeten verwachten.

Meubelen zijn nou eenmaal van deze kwaliteit en hout is een levend product, net als leer overigens.

Hier wordt alles mee afgedaan.

Na zoeken via Google kom ik op vele website waar mensen hun klachten over Goossens uitten. Allen zonder resultaat. Goossens vergoed niet, erkend de slechte kwaliteit en gaat verder met de verkoop aan nieuwe klanten: Ja, tuurlijk zijn de meubeles hufterproof, dat mag u toch ook wel verwachten voor deze prijs? Ja, onze service is ook goed hoor, mocht er iest kapot gaan, dan komen we langs om het te repareren. En ja, het zijn allemaal mooie verkoopleugens! 


Posted: 07:34, 24/11/2009
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer