Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
My world

Description

Hier schrijf ik over dingen die ik beleef.. Of opmerkelijke dingen op het nieuws die ik schokkend of grappig vind en graag mijn commentaar op geef..


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Beetje vet aan lichaam beter dan onzekerheid

RIJSWIJK - Mannen vinden dat vrouwen eerder hun onzekerheid moeten dumpen dan het beetje vet dat ze hebben. Dat blijkt uit een onderzoek dat de redacties van Cosmopolitan en Men's Health samen hebben uitgevoerd onder ruim 2300 mannen en ruim 2700 vrouwen.

Humor en lief voor elkaar zijn blijken bij mannen en vrouwen nog steeds het best te scoren. ,,Een man die zo nu en dan een welgemikte, gevatte grap maakt, is eerder een blijvertje dan het type Rambo met een leuk smoelwerk en dito geslachtsdeel'', blijkt uit het onderzoek.

'Lief zijn' staat nog steeds op nummer een bij de vrouwen, zegt 54 procent. Op een tweede plaats staat humor, stelt 30 procent van de vrouwen. Bij mannen ligt dat percentage nog hoger. Zeker 80 procent van hen vindt het onaantrekkelijk als een vrouw geen gevoel voor humor heeft. Uiterlijk en intelligentie is voor maar 1 op de 7 mannen het allerbelangrijkste.

Uit de cijfers blijkt dat mannen net zo vaak seks willen hebben als vrouwen. Voor bijna de helft van vrouwen en mannen is drie tot vier keer per week voldoende, maar eenderde heeft aan een tot twee keer per week genoeg. Daarnaast houden mannen steeds meer van vrouwen met een carrière. ,,Dat maakt het leven spannender'', zeggen ze. En het is voor beiden geen bezwaar als zij meer inbrengt dan hij.

Mijn commentaar: Zie je nou wel.. Graatmager zijn is niet altijd nodig om een vriendje te krijgen.. Of een knap uiterlijk is ook niet alles.. Dus luister niet als je gepest word omdat je niet graatmager bent.. Wie weet krijg je zelfs eerder een vriendje... De mannen houden niet van onzekerheid.. Dat aan z'n hoofd wordt gezeurd of hij je dik vindt.. Ze hebben tegenwoordig liever een meisje met een goed stel hersens.. En die genoeg zelfvertrouwen heeft.. Dan zo graatmager meisje, die niet weet wat 1+1 is en hartstikke onzeker is.. Dus meiden.. Cijfer je niet weg bij die top modellen.. Zij moeten het hebben van hun lichaam. Maar jij hebt een goed stel hersens waar je meer mee kunt bereiken..Posted: 18:49, 7/8/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hallo

Heey daar

Mijn naam is Kimberly en dit is mijn nieuwe blog.. Veel

personelijke dingen zal ik er niet in zetten wegens slechte

ervaringen.. Mijn vorige blog op een andere site werd gevonden[

door klasgenoten en uit geprint waardoor ik nogal voor lul stond in

de klas.. Daar stonden namelijk ook dingne in over hoe ik over mijn

klasgenoten dacht.. En over een jongen waar ik verliefd op was..

Dat was een rotdag.. Ik werd die avond ook nog ontslagen..

In loop van de tijd zal ik steeds meer op de site zetten..

Leuke nieuwtjes. Misschien zelfs filmpjes als het kan..

Maar voor nu tot ziens


Posted: 18:34, 7/8/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer