Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Later

I expected too much

20:27, 25/1/2014 .. 0 comments .. Link

Zaterdag. Een hele planning heb ik gemaakt voor vandaag, niets van gekomen, alhoewel.. Ik heb 2 dingen gedaan van de 5/6. Morgen maar écht wat gaan doen. En minder achter de laptop om te niksen. En, nog steeds geen cijfer van mn toets. God, wat is dit frustrerend. Iedereen heeft ze, behalve ik. Ik was er vrijdag niet en hij wilde het niet aan een vriendin van me geven. Hopelijk staat het morgen er op en anders, moet ik het maandag vragen. Dan moet ik hem aankijken hoe hij mij verteld hoe laag het wel niet is. Het was een moeilijke toets en hij ging best wel slecht, dus ik zie het liever op internet verschijnen.

Iniedergeval, Frans gaat wel goed, het zijn makkelijke woorden. Couper-snijden, frapper-kloppen,slaan etc :D Ik durf de grammatica nog geen eens te bekijken, ik weet dat een deel echt heeel veel is.

Oh, en ik luister echt al serieus de hele dag naar Imagine Dragons, ze zijn echt geweldig. "This is my heart, it's on the line, Selene" heheh jup Ik vind ze echt geweldig. Die stem, wauw, die stem, geen woorden voor, zo perfect. Over stemmen gesproken, zo'n jongen uit m'n klas, wauw die heeft een zwoele stem, echt geweldig om naar te luisteren. Ja, hij is voor de rest ook wel echt een leuke en aardige jongen. Jammer genoeg gaan we niet echt met elkaar om, behalve als we allebei bij de kluisjes staan. Achja.

Maar ik voelde me gister echt naar, gewoon niet normaal. Ik haat die dagen en ik ging met m'n stomme kop tegen een gast, die ik wel beetje leuk vind, hij mag er een wezen hoor. Iniedergeval tegen die gast zei ik dus met m'n stomme kop, dat ik me zo voel. Hij, tegen alle verwachtingen in, vragen waarom en ik een uur later reageren. Het was alleen al erg laat dus hij sliep al, maar ik dus uitgelegd. Ik weer te veel verwachten natuurlijk, na die vraag. Maarja hij heeft dus nog niet gereageerd.. Ik had dat moeten weten,  het is gewoon een stomme fout van mij.
 Ik weet gewoon niet wat ik moet doen, hem laten, hem niet laten. Het ene moment trekt hij veel naar me toe en het andere moment, moet ik zoveel moeite voor hem doen. Het moment dat ik belsuit dat ik niet tegen hem ga praten dan begint hij met praten. Ik ben dan ook altijd te aardig, ik kan nooit iemand negeren of 'Ok' zeggen, ik kan dat niet. 'Ok' is zo'n rot woord, echt een gesprek killer. Ik haat het echt als mensen dat gebruiken.

Mais c'est la vie.Today was like an unusual day.

21:38, 24/1/2014 .. 0 comments .. Link

Het was niet een normale dag, dat zeker niet.
Ik ben nu al een tijd ziek thuis en ik merk dat niemand hier bij mee is. Mijn moeder wordt nogal geirriteerd om de kleinste dingen, mijn vader heeft hetzelfde alleen laat het minder merken. M'n broertje, tja, hij is zoals altijd, het zit nu wel oké tussen ons. Hij is een echte tiener en dat is best wel irritant soms. Soms.. Altijd. Hij doet zó vies soms, niet normaal, hij moet daar echt mee stoppen. Maar in de klas, kunnen ze er ook wat van.

Ik moet toegeven, één iemand is me opgevallen. Hij is in mijn ogen perfect, totdat ik erachter kwam wat zijn levenstijl is. Ik kan het maar moeilijk accepteren, omdat ik weet wat er kan gebeuren en ik wil niet dat hij zijn leven vergooit. Het zit me op dit moment toch wel dwars. Ik ben allang blij dat ik een vriendin heb die me helemaal snapt. Ze is de nuchtere kant van ons nu. Pff, ik heb mezelf opgepakt en ben tegen hem begonnen op w'app. Hij doet het bijna altijd, maar het is toch zo irritant, hij reageert bijna nooit meteen, althans de momenten dat ik wil dat ie snel reageert dan reageert langzaam. De momenten dat ik niet wil dat ie snel reageert of het dat me niet echt boeit, dan reageert ie dus wel snel. Ook tegenwoordig heeft hij de neiging om alleen antwoord te geven op mijn vraag of nog minder. Hoe is wiskunde gegaan? Krijg ik zijn cijfer, alleen dat. Maarja.

Het klikt, en misschien zou dat eigenlijk niet moeten. Want iemand die een slechte invloed kan hebben, hoort niet in je leven.. Toch?

Voorderest, ik verlang naar vakantie en de tijd dat ik een eigen huis heb. Als die tijd is aangebroken dan ben ik blij. Ik weet ook wel dat er van alles moet worden betaald en al die dingen als ik opgeven moment uit huis ga. Maar ik wil mijn eigen regels, ik wil zelf kunnen bepalen hoe en wanneer ik sommige dingen doe. Ik ben het soms echt niet eens hoe het hier soms gaat, maarja. Iedereen heeft zo zijn eigen regels en dingetjes.

En vakantie, de zomervakantie, ik wil de warme zon op m'n huid voelen, weer de zee in gaan zonder onderkoelingsverschijnselen te krijgen en de nieuwe traditie; 24 uur (iniedergeval) non-stop gamen met m'n broertje. Hmm ja good life.

 

Create your dreams and follow them.

 

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

I expected too much
Today was like an unusual day.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer