Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Verslag exploratieweek 2 Home | Profile | Archives | Friends
Dit is de weblog van Groep 11, anders bekend als "De Panikeurs". De verschillende leden van deze groep zijn: Lorenz D., Pieter H., Hilke M., Janneke D.H., Nitish C. en Nathalie N.

laatste dag exploratieweek...24/4/2007
Beste bezoeker

Zo snel als het gekomen is gaat het weer weg.

Morgen zit de tweede exploratieweek er weeral op en dat zullen we geweten hebben! Zoals je kunt zien is het ondertussen 1 uur smorgens, .....

We zullen het maar steken op de afleiding van de sterrebeelden..

Vandaag de laatste hand gelegd aan enkele taken, de poster geconstrueerd en begonnen aan de digitale portfolio... dit was echter eenvoudiger gezegd dan gedaan.

Nog boeken zou ik erover kunnen schrijven maar ik ga toch liever slapen.

Groeten
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

enkele fotos van de werkzaamheden.....22/4/2007
0 Comments | Post Comment | Permanent Link

Verslag 3de dag exploratieweek21/4/2007

Hey hey..

Excuses voor de kleine vertraging van het dagelijks verslag, maar het nachtwerk van gisteren betreffende crisiscommunicatie was zodanig zwaar dat ik achter mijn computer in slaap was gevallen!

Veel nieuws valt er niet te zeggen buiten dat we gisteren weer allemaal zeer productief waren! Terwijl Pieter & Nitish de Engelse opdracht afmaakten hadden Hilke en Janneke psychologie, PRV en waarschijnlijk nog een hele boel andere dingen voor hun rekening genomen. Lorenz leverde op zijn beurt de opdracht van historische inzichten in terwijl Nathalie zich verder concentreerde op haar zoektocht naar Franse campaignes betreffende crisiscommunicatie.

Nu vrees ik dat jullie 2 dagen zullen moeten wachten op het volgende verslag want ik denk dat we allemaal aan een welverdiend weekend toe zijn.. (niet dat we niet gaan werken voor de exploratieweek hoor mevrouw Polders )

Groeten de Panikeurs

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

dag 2 exploratieweek19/4/2007

Hallo trouwe bezoeker

Vandaag weer een drukke dag gehad!

Om 10 uur stonden we paraat in de refter maar net toen we richting EMI vertrokken, werden we opgeschrikt door het brandalarm... 

Als een kudde schapen werden we naar buiten gedreven richting Graanmarkt, en daar ging onze "gereserveerde" computer! Gelukkig brandde het gebouw niet af en konden we spoedig terugkeren naar het EMI .

De kladversie van onze poster werd in elkaar gestoken door Lorenz terwijl Nitish en Pieter zich op de economische opdracht stortten, door gebrek aan stoelen moest Pieter zich wel op de schoot van Nitish nestelen. Hilke en Janneke hielden zich ondertussen bezig met de hoofdopdracht van PRV. Het is een klein wonder dat deze 2 temperamenten nog niet gebotst hebben! (Mede te danken door de begeleiding van L.D.) Nathalie heeft de historische opdracht verder uitgewerkt.

Ondertussen is het tijd om naar huis te gaan en wat uit te rusten zodat we morgen er weer kunnen invliegen!

 

1 Comments | Post Comment | Permanent Link

Verslag eerste dag exploratieweek18/4/2007
Beste bezoekers

De eerste dag van deze 2de exploratieweek zit erop en naar goede gewoonte zijn we er onmiddellijk ingevlogen!

Als toepasselijke naam betreffende ons onderwerp "crisiscommunicatie" hebben we gekozen voor "De Panikeurs". Wees gerust, we zijn niet van plan om te panikeren tijdens deze exploratieweek ...

Op onze eerste vergadering die in de refter te Plantijn plaatsvond, hebben we al een taakverdeling gedaan. Omdat we een veelzijdige groep met veel verschillende talenten hebben, was dit snel gebeurd omdat we ondertussen weten wie wat goed kan.

Iedereen was zeer enthousiast en had het grootste vertrouwen in het correct uitvoeren van de verschillende opdrachten!

Ik zal jullie voor de rest van deze exploratieweek op de hoogte houden met een dagelijks verslag van onze activiteiten.

Groeten vanwege het hele Panikeur team!
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer