Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

CurlyLeauw

17:12, 5/2/2013 .. 0 comments .. Link
Zo leeg als een prullenbak, machteloos als leeg papier. Gevoelloos als verlamming, verlamd door de pijn. Denkend aan jou, of jij ook denkt aan mij.

Pluisje

17:03, 5/2/2013 .. 0 comments .. Link
Ik ben vrij als een pluisje in een storm ongrijpbaar maar niet voor jou niet voor hem die mij niet wil vangen ik dwarrel voor jouw ogen ik kriebel onweerstaanbaar op jouw wang maar je ziet me niet niet meer je hebt mij vrijgelaten

Maandag

21:23, 26/11/2012 .. 0 comments .. Link
Doodvermoeiend, deprimerend, saai, leeg, verdrietig. Woorden om deze dag te beschrijven. Ik mis hem. Zo erg. Een leeg gevoel dat ik steeds maar probeer op te vullen met eten. Nouja, ik zou het willen opvullen met eten, maar dat is dramatisch voor de lijn dus ook voor mijn humeur. Het holle gevoel zal dus blijven. Ik blijf hopen dat hij naar me toe komt, voor de deur staat, huilend, dat hij me terug wil. Ik wil hem terug, ik geef het toe, ik weet niet eens waarom. Maar als ik het zelf niet toegeef, vertellen mijn dromen het wel. Waar hij de laatste tijd wel erg vaak de hoofdrol in speelt. Het liefst blijf ik de hele dag huilen vol van medelijden met grote bakken Ben&Jerry's . ( Er is een nieuwe smaak die ik heeel graag wil uitproberen) Of ik wil heel veel lol maken met vrienden, lachen, feesten, drinken, dansen. Verzwelgen of vergeten. Maar nu eerst... school.

Team...

15:21, 31/10/2012 .. 0 comments .. Link

Als mijn leven op TV zou zijn, zoals in Awkward of Twilight zouden er op dit moment drie teams zijn ipv 2 zoals bij hun.

Team Tim: Afgezien van de pakkende naam van dit team ( TIEM TIEM zou het kunnen worden, of gewoon TIEM) lijkt dit me niet echt een geslaagd team. Ik heb hem leren kennen op vakantie en daarna hebben we drie maanden later een date gehad. Hij studdeert in Leiden en zit bij een studentenverening. Dit zal ik weten ook. Ik hoor elke avond hoe dronken hij is en hoe meui hij aan het zuipen is met zijn maten. Zelfs op de date kon hij over niets anders praten. Toch is hij ook wel aardig en schattig. Als ik niemand anders had ontmoet de afgelopen tijd was het zeker tot een tweede date gekomen. Waar hij nu steeds naar blijft vragen.

Team Sebas: Nooit verwacht dat dit ooit een team zou worden. Leren kennen doordat hij bij mijn ex op school zit, nu allebei 6VWO. Hij is ook een goede vriend van een vriendin van mij. Ik heb hem nooit gemogen, tot het uitging met mijn ex, toen deed hij opeens heel aardig tegen me. Toen ik met die vriendin van mij ergens wat ging drinken kwam hij ook mee en toen we even samen buiten stonden, waren we opeens aan het zoenen. Dat was voor mij iets eenmaligs en zeker NIET de bedoeling om nog eens te doen. Dat gebeurde wel, een week later. Nu blijft hij maar vragen of ik weer iets af wil spreken.

Team Yves: Ik ken hem via een feestje, en hij is het broertje van een vriendin van mij en hij zit in de klas bij een andere vriendin en op school bij mijn ex, maar dan een jaar lager. Genoeg connecties dus. Maar ook nooit verwacht dat dit iets zou worden. Hij is immers wat jonger dan ik. Op mijn verjaardag heb ik met hem gezoend op een feest. Hiervan had ik ook verwacht dat het iets eenmaligs zou zijn, maar toen hij de dag daarna mijn nummer vroeg vond ik dat eigenlijk wel leuk. Een paar dagen later hadden we een date. Een hele leuke! We hebben vrijwel dezelfde interesses en er is geen enkel awkward moment geweest in de drie uur die we tegenover elkaar zaten. Oke, behalve toen twee soort van vriendinnen van mij vlak naast ons kwamen zitten. Maar na een minuut waren we in staat ze te negeren. Hij is daarna nog helemaal met me mee naar huis gefietst ( voor hem totaal de verkeerde kant op) en de avond werd besloten met een geweldige afscheidskus.

Oftewel, aan aandacht geen tekort op dit moment, maar hoe vertel je twee jongens dat er een derde is die eigenlijk veel leuker is dan hun? Ik heb geen moeite met het kiezen, wel met het afwijzen. Moet ik Tim en Sebas vertellend dat er geen vervolgdate meer komt? Want ik vind het een beetje raar om met drie jongens tegelijk te daten ( en ongemakkelijk als dit uitkomt). Hoe ga ik dit vertellen??!Vorig jaar

20:20, 28/10/2012 .. 0 comments .. Link
Weet je nog, een jaar geleden? Een feest, een heel erg saai feest waarbij de helft niet was komen opdagen. Het thema was Las Vegas. Jij in een overhemd met gilletje eroverheen, strikje. Ik had ook een strikje om, een rode van mn vader. En het witte jurkje dat ik van mn moeder heb gekregen. Samen hadden we het leuk. Het was lang geleden dat we het zo leuk hadden gehad. Niemand danste, ik vroeg of jij wilde dansen en na enig aandringen gaf je toe. Niemand had het verwacht, , maar toen het eenmaal gebeurde voelde het zo goed. Hoelang stonden we daar? Om ons heen hoorde je het geroezemoes, er werden foto's gemaakt. Wat we ons daarna waarschijnlijk allebei afvroegen was, zijn we weer bij elkaar? En , wat was dit? Hoe gebeurde dit? Vandaag een jaar geleden, een feestje, ik twijfelde nog of ik zou gaan, want ik was ziek. Ik ben zo blij dat ik er toch was. Al word ik nu verscheurd door verdriet, al 7 weken. Het waren 10 geweldige maanden met jou. Ik hoop dat jij er ook aan hebt gedacht vandaag.

28 oktober 2012

17:10, 28/10/2012 .. 0 comments .. Link

1 jaar geleden gebeurde dat
Ik had het niet verwacht
Het was zoals in de film
Als vuurwerk, maar dan beter
Het begin van iets fantastisch

10 maanden
Duurde dat gevoel
vandaag rest daarvan
slechts de herinnering eraan

Een dag die speciaal had moeten zijn
maar nu niets meer betekent
wel voor mij, maar niet voor jou
Graag ga ik weer terug naar toen
en blijf daar even hangenAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Untitled
Pluisje
Maandag
Team...
Vorig jaar

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer