Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

cutters blues

Nieuw!

{ 15:48, 1/9/2013 } { 0 comments } { Link }

Ik heb er lang over lopen twijfelen, maar nu heb ik de kogel door de kerk gejaagd... haha. En begin met een blog, eerst als proef, eens kijken hoe me dit gaat bevallen. Ik weet het goed, het is al niks nieuws meer een BLOG, maar ik heb misschien hier wel het een of ander te melden. Mijn interesse is breed, men kan hier uiteenlopende thema's verwachten. Het kunnen herinneringen of belevenissen zijn, maar ook mijn visie op politiek of actueel nieuws zijn, ook zal allerlei historie hier een plek krijgen. Wat ik niet wil zien aan reacties zijn: rascisme, niet onderbouwde uitlatingen, ongegronde kritiek op reacties en geen scheldwoorden. Ik ben de enige die een scheldwoord in algemene zin zal gebruiken, omdat is om mijn tekst kracht bij te zetten!

Voor suggesties, tips, aanvullingen en grappige dingen, hou ik me altijd aanbevolen! Bekenden zal ik aanmoedigen tot het denken, vijanden zal ik op de huid zitten met feiten en iedereen is welkom om mijn blog te lezen. Let wel... het is mijn persoonlijke mening, ik zeg niet bij voorbaat dat ik altijd gelijk zal hebben.

Eigenlijk ben ik een laatbloeier, als het om schrijven gaat, maar ik weet dat de pen machtiger is dan het zwaard, daarom wil ik dan ook hier het een of ander ventileren, zoals dat netjes heet, vooral op politiek terrein is hier veel te doen in dit land, iedereen schijnt sinds de zeventiger jaren ingedut te zijn, niemand gaat nog voor zijn idealen massaal de straat op. We leven in een afgestompte maatschappij, waaarin iedereen zichzelf ziet als hoofdacteur op facebook, whatsapp of ander exhibionistisch goedje. Maar bestaat daar nu werkelijk een echte mening? Nee, het is niet zo dat jezelf alleen maar belangrijk bent of dat je perse moet laten zien hoe je leeft en wat je doet.

Wat er misgaat hier in dit land, is dat niemand echt met elkaar zit praten, face to face, kletsen op stand via Skype kan goed zijn als je te ver weg woont ot op reis bent, dat wil ik niet onderkennen, maar in feite zitten buren nu met elkaar op Skype te kletsen... waar is de realiteit? Waar zijn al de lui gebleven die tegen die maatschappij willen aantrappen? Gaat het iedereen dan hier zo gped? Zijn we het dan allemaal zo goed eens? Ik denk het niet, maar iedereen is bang geworden, bang voor zijn baantjes, voor de hypotheek, voor de terreurdreigingen, voor de buitenlanders. Noem het maar op, vroeger stonden we bekend als een progressief land, vor de vernieuwing, voor een andere opvatting, vroeger waren we bereid te delen, daar is door de diverse crisis periodes geen spaan meer van heel gebleven. Armer zijn armer geworden en de rijke klasse gaat het beter dan ooit... let wel, ik hoor bij geen enkele politieke partij, ik zou ook niet weten wie hier in de politiek nu wrrkelijk de problemen kan oplossen. Een ding staat wel vast, als het niet snel naar een betere economie en herverdeling toe gaat, dat zullen we met elkaar richting landen als Italië, Griekenland of zo gaan.

Dat was mijn eerste mening hier.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  December 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Links


Categories


Recent Entries

Nieuw!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer