Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
daatjehier Home | Profile | Archives | Friends

Internetdaten, succes of illusie?24/5/2009
Hier is hij dan, mijn eerste blog op bloggers.nl. Heb wel al vaker stukjes geschreven, maar een beetje anoniem op deze pagina kan ik veel kwijt, hoop ik.
Waar ik me deze week bezig mee heb gehouden is eigenlijk maar één onderwerp..... mannen.... Op de één of andere manier kan ik niet met ze, maar ook niet zonder ze. Ik sta nu ongeveer drie weken ingeschreven op een internetsite. Al de reacties en berichtjes van de mannen zijn strelend voor mijn ego. Jammer alleen dat de eerste reactie van een 60 jarige man kwam, waarom blijven die toch denken dat wij jonge meiden daar geïnteresseerd in zijn? Ongelofelijk.... Na één week had ik al vier mannen aan mijn msn-lijst toegevoegd. Ben ik te makkelijk? Na wat praten via de msn heb ik met twee van hen telefoonnummers uitgewisseld.
Nummer één, een jongen van 22 jaar, eigen bedrijfje (klonk erg leuk over de telefoon, spontaan en wist de goede vragen te stellen en antwoorden te geven). Na een paar dagen besloot ik met hem af te spreken. Hij zou bij mij thuis voor me komen koken. Ik kreeg een belletje toen hij bij de bushalte stond, met gierende zenuwen door mijn lijf liep ik zijn kant op.... Toen ik hem zag, was hij niet helemaal wat ik me er van had voorgesteld, maar wist dat we goed konden praten en hield me daar aan vast. Omdat het lekker weer was gingen we in de achtertuin zitten. Ongemakkelijk als het de eerste keer altijd is, probeerde ik een gesprek op gang te laten komen. Na een paar minuten in de ruimte hebben zitten kletsen als een kip zonder kop, maakt nr1 een opmerking over het gras. WAT??? ging er door mijn hoofd, heb ik dit goed verstaan? Helaas wel, de jongen die ik net vijf minuten kende wilde wel even mijn gras gaan maaien..... Ik heb veel meegemaakt, maar dit..... Om de date toch nog een beetje te laten slagen heb ik maar een tour door het huis gegeven, een fotoboek erbij gepakt voor nr1, die duidelijk niet tegen stilzitten kon. Om toch een totaalbeeld te kunnen maken van hem nog even gezoend, maar helaas, ook dit was niet iets wat mij op kon winden. Een zoen zoals vooral eerste klassers dat kunnen, maaiend met hun tong.... Bah! Dat moet toch een keer afgeleerd worden. Hoe kan het toch dat het op internet een leuk persoon lijkt, zelfs door de telefoon kan je leuke gesprekken hebben en dan zit je naast elkaar en dan blijkt het in één keer allemaal een grote illusie?
Nr 2 bleek ook niet echt een succes..... dus nu? Op naar nr3?
0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer