Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
mijn leven

Description
My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

ik en een blog!

Nou mensen groot nieuws!

Daphne begint een blog! Nou volgens mij is dit helemaal niks voor mij en ga ik dit ook niet bijhouden maar ik kan het natuurlijk altijd proberen.

Gisteren hebben we open huis gehad. We hebben dus ons huisje te koop staan!

2 meiden hebben we gehad samen met hun moeders in 2 bezoekjes wel te verstaan! Het eerste koppel zocht een appartement met 2 slaapkamers. Het was niet de bedoeling dat moeder en dochter bij elkaar op de kamer zouden slapen. Begrijpelijk dacht ik. Wel jammer dat we geen 2 slaapkamers hebben anders denk ik dat ons appartementje wel een goede kans had kunnen maken. Ze vonden de rest namelijk wel helemaal naar hun smaak! Erg leuk om te horen dat mensen je huisje leuk en gezellig vinden/

Het 2e koppel (ook dochter en moeder) kwamen niet snel daarna. Martijn en ik keken elkaar aan en we konden niet geloven dat er nog meer mensen zouden komen kijken. Het was een erg spontane meid. Ze was ook meteen enthousiast. Ze vond alles geweldig! We hopen dus dat hier een bod uit komt. Volgens mij is ons appartementje de vraagprijs echt wel waard..

Echt alles is ook af! de badkamer, w.c en keuken zijn compleet nieuw!

Mietzie en Lotje hebben we bij joyce mogen  brengen. Ik met mietzie en lotje in de reismand en martijn met de beruchte "poepbak". Een paar deuren verder moesten we maar. Nog 2 trappen op en dan zijn we er. Valt de poepbak uit elkaar! Alles over de trap! Schamen!Alles met stoffer en blik weer in de bak geschept. Maar ja, zo te zien aan de foto`s hebben ze het wel leuk gehad.

Joyce thanks voor de collage. Ik noem hem: Op visite bij Joyce!

Khou jullie op de hoogte als er weer vorderingen zijn!

Liefs daf


Posted: 11:11, 5/10/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer